FormationGymnasier og universiteter

Tjekkiske universiteter: listen, tilstanden af indtastning

Tjekkiske universiteter er højt respekteret i Europa, fordi disse studerende modtager en meget god uddannelse. Nogle tjekkiske universiteter vil blive diskuteret i detaljer i denne artikel, med diverse retninger: både teknisk og menneskeligt, økonomisk, og medicinske skoler. Især populær blandt tjekkiske ansøgere specialiteter såsom lov eller medicin. De tjekkiske universiteter fra forskellige lande gælder for unge med eksamensbeviser i alle områder af kunst. Vi må indrømme, at på Prague kunstakademi blev skabt School of Television og Cinema, som er meget højt respekteret i verden.

Charles University

Denne institution blev grundlagt i 1348 og straks blev en af de bedste universiteter i Europa. Nu prestige det ikke blevet mindre, fordi universitetet udvikler sig dynamisk og fremskridt i moderne udstyr mange andre. Charles University er fortsat en model af kvaliteten af tjekkiske videregående uddannelsessystem, dets videnskabelige potentiale er meget høj, undervisere er stærk og unikke traditioner tillade ham at blive betragtet som den vigtigste institution i Tjekkiet.

Af tjekkisk er den største og mest berømte universitet i verden, trådte en liste over de fem hundrede bedste universiteter i verden (ranking The Times Higher Education World University Rankings - 305:e sted). Her lærte vi Tesla og Einstein, Yan Gus og T. G. Masarik, Kafka og Kundera. Karlsuniversitetet er sammenslutningen af europæiske universiteter tæt på Oxford, Bologna, Sorbonne og Geneve.

data

Nu sytten universitetets fakulteter, hvoraf fjorten er i Prag, en i Plzeň og to Kralove, hvor han studerede en sjettedel af de tjekkiske studerende - mere end 53 tusind. Af disse otte tusinde studerende og tyve tusind i bachelor uddannelser, og femogtyve tusind - i Magistraten. Uddan eleverne på seks hundrede toogfyrre specialiteter, som anvendes i mere end tre hundrede akkrediterede programmer. Mere end syv tusinde studerende på Charles University - de fremmede.

verdensklasse specialister er tilgængelige forbi ægyptologi træning addictology, kriminologi af unikke programmer. Universitetet trygt holder syvende plads ranking blandt Europas videregående uddannelsesinstitutioner og det første sted i Erasmus-programmet i antallet af studerende, der kommer for at studere fra andre lande. Filosofiske Fakultet på universitetet er meget populær blandt de udlændinge, der kommer som uddannelsesprogrammer er forskellige og mange af dem. Ud over den historiske og filosofiske videnskaber bliver undervist pædagogik, bibliology, logik, historie og teori om kunst og meget, meget mere.

fakulteter

Filologer i deres programmer studerede musikvidenskab, biograf, æstetik, drama udover strengt særlige for dem det tjekkiske sprog og litteratur, samt tjekkisk for udlændinge. Dybt studerede lingvistik, fonetik og filosofi, fransk filologi og tysk sprog og litteratur.

Udenlandske lært spansk, italiensk, hebraisk, koreansk, kinesisk, mongolsk, portugisisk, og otte flere sprog (både kulturen i disse lande, indologi Sinology, oldgræsk og latin, for eksempel), kulturen i det sydøstlige, Central- og Østeuropa, Skandinavien.

andre specialiteter

Tolke er uddannet til international kommunikation på engelsk, fransk, spansk, tysk og russisk. Advokater er uddannet i de obligatoriske fem år, og kun på fuld tid, op for at få en kandidatgrad. I 2015 begyndte vi at studere jura otte hundrede seksoghalvtreds ansøgere fra tre og et halvt tusind - konkurrencen er meget stor på undervisning i Tjekkiet. Universiteter i mange førende lande er mere tilgængelige.

Deltagere til Faculty of Natural History ved testbetingelserne for uddannelse, er yderligere tests udført på de grundlæggende fag. Studerende studere demografi, biologi, biokemi, økologi, miljøbeskyttelse, kemi, geologi, toksikologi og mange andre emner. Der er også særlige områder af kemi og biologi.

Fysik ...

I fysik og matematik Fakultet de kommende bachelorer bliver undervist det samme, som de har i de programmer og andre statslige universiteter i Tjekkiet: generel fysik, anvendt i uddannelse, datalogi, programmering og informationsmedier, matematik og almen uddannelse, samt information sikkerhed.

Skibsføreren tilføjede astrofysik og astronomi, biofysik, kemisk fysik, og fysik af kondensater af overflader og ioniserede medier, geofysik, fysik, nukleare, computer og matematisk modellering, klimatologi, meteorologi, elektronik, optik, teoretisk fysik, matematiske lingvistik, softwaresystemer, undervisning datalogi, matematisk analyse, beregningsmæssige matematik, og meget, meget mere. Tjekkiske universiteter er ved at forberede højt kvalificerede specialister.

... og tekster

Kommende lærere, psykologer, økonomer og studerende på Det Humanistiske Fakultet femte af de opgaver, der udføres på engelsk, altså hans viden afslører mere på studentereksamen niveau. Vi studerer alle obligatoriske fag i uddannelserne, i bakalavrature denne uddannelse og specialisering i undervisningen, og en kandidatgrad - psykologi og pædagogik. På fakultetet Samfundsvidenskabelige Fakultet til at studere økonomi og finansiering, markedsføring og PR, medier, politologi og sociologi. Af stor betydning her er historiske videnskaber for internationale territoriale undersøgelser, økonomisk teori, corporate strategi.

Tjekkiske universiteter i uddannelse af elever er meget udbredt praktiseret system for uddannelse og inddrage dem i forskningsaktiviteter. Studerende gennemføre humanitære forskning inden for rammerne af særlige programmer, som er genstand for undersøgelsen som miljø og økologi, samt europæisk filosofi og Europas historie (herunder tjekkisk) kultur. Undersøgelserne af køn på almindelig antropologi, historisk sociologi og nogle andre højaktuelle emner. Dybe sociale politikker er under revision, e-kultur, socialt arbejde, og semiotik.

medics

Medicinske universiteter i Tjekkiet er til stede i tilstrækkelige mængder, og alligevel Charles University kandidater fra alle tre medicinske fakulteter værdiansættes meget højt. Først Medicinske Fakultet giver en fuld uddannelse med universel titel af Doctor of Medicine (medicinae universae læge). Lær kun internt, almen medicin - seks år, og tandpleje - fem. Årligt begynde at lære omkring syv hundrede nye studerende. Bachelor der, men kun under særlige programmer for sygeplejersker, fysioterapeuter og ernæringseksperter - Uddannelsen varer tre år.

På det andet medicinske fakultet er der en seks-årigt program for uddannelse i almen medicin, hvor omkring fire hundrede nye studerende tilføjet hvert år. Tre års bakalavratura også til stede. På tredje medicinske fakultet studerer seks års almen medicin, modtaget omkring et hundrede og tres elever. Desuden findes Prag tre afdelinger i samme Plzen - én med almen tandpleje og medicin, og to i Hradec Kralove, en anden - et lægemiddel.

Masaryk Universitet

Byen Brno er en virkelig legendarisk institution, som der underviste eleverne det bredeste udvalg af nye specialiteter, som tilsættes til den traditionelle. Masaryk Universitet er en af de hurtigst voksende i Europa og konsekvent placeret på listen over verdens bedste højere læreanstalter, i henhold til de QS World University Rankings.

Her ni fakulteter og mere end to hundrede stole. I Tjekkiet er det altid den mest populære blandt ansøgerne. Uddannelse på universitetet foregår i marken, hvis antal overstiger en tusind og fire hundrede. Samlet universitetsundervisning samtidig fyrre tusind studerende, herunder mere end syv tusind - udlændinge. For næsten et årti af denne grund, er Masaryk Universitet fører landet i antallet af ansøgninger indgivet af ansøgere. Her på grundlag heraf, der opererer sådanne velkendte forskningsinstitutioner som Central European Technology og Det Internationale Center for Statskundskab.

lærere

Denne universitetsstuderende får lov til at studere på samme tid to eller endda mere end to specialer, hvis ydeevne ikke lide. Studerende stræber efter at dække så mange interessante kursus, fordi nogle gange hele forløbet, og meget ofte de enkelte foredrag læses af de bedste professorer i de mest prestigefyldte amerikanske og europæiske universiteter, samt lederne af de mest succesfulde virksomheder, store personligheder myndigheder og diplomater fra mange lande.

Dybest set al læring foregår i det tjekkiske sprog, men hvert nyt leveår øger antallet af universitetsuddannelser bliver undervist på engelsk, såvel som på fremmedsprog, er medier inviteret til at holde foredrag. Oftest er det den tyske, franske og italienske. Især en masse af disse er fakultet medlemmer af de juridiske, filosofiske og samfundsvidenskab.

læringsmiljø

Tjekkiske universiteter næsten alle har deres egne regler for optagelse. Hvis den studerende ønsker at tilmelde sig universitetet i Brno efter endt uddannelse, så fuldføre den nødvendige nostrification certifikat og har bestået indgangen test, vil det være tre års studier på bachelor- eller kandidatuddannelse i fem år.

Efter eksamen fra high school og er også påkrævet for nostrification af et diplom, kan en kandidatgrad være uddannet for kun to år. Dernæst vil du søge beskæftigelse, og hvis arbejdsgiveren anvendes til at vurdere hver anlagt af et diplom, vil den højeste rating modtage navnet på tjekkisk.

Tekniske Universitet i Prag

Prag Tekniske Universitet, der blev grundlagt i 1707, i verdensranglisten fandt sted 156, og er konstant rangeret blandt de bedste universiteter i verden ifølge QS World University Rankings. Der er otte fakulteter, hvor antallet af fireogtyve og et halvt tusinde studerende i de et hundrede og femten programmer og få fire hundrede og nitten specialiteter. En række specialer kræver absolut kendskab til det engelske sprog, som uddannelsen i tjekkisk praktisk udført. Universitetsstuderende er meget aktivt bruger internationale udvekslingsprogrammer: en Master afholdes mindst et semester studieophold i udlandet.

Prag Tekniske Universitet producerer højt kvalificerede fagfolk, der er på arbejdsmarkedet er altid i efterspørgslen, er det ofte på bekostning af et godt kendskab til et eller flere fremmedsprog. Universitetet samarbejder med mange store virksomheder, såsom "Bosch", "Scania", "Toyota", "Siemens", "Skoda Auto", "Erickson", Honeywell, Rockwell, og mange andre, der er glade for at se blandt deres ansatte kandidater fra dette University. Teknisk speciale opnået på universitetet - en garanti for en vellykket beskæftigelse. Og i de tekniske fag, og konkurrencen er lavere, og der er masser af udlændinge, og alligevel kandidater er i høj efterspørgsel mest berømte internationale virksomheder.

Brno University of Technology

Det er det ældste universitet i Brno, hvis historie begyndte med opdagelsen i 1849 af den tysk-tjekkiske Technical College. Der er nu træningen er en klassisk teknisk erhverv i det bredest mulige spektrum, her lærer fremtidens arkitekter og kunsthistorikere, er tværfaglige programmer ved krydset af den naturvidenskab, medicin, økonomi og teknik.

Ifølge QS World University Rankings Tekniske Universitet Brno indtager en værdig plads på listen over bedste universiteter i verden. I dag i otte fakulteter, herunder to uddannelsesinstitution uddannet fireogtyve tusinde studerende. Siden 2006 er universitetet i den internationale placering blandt de fem hundrede universiteter i verden, anerkendt som den bedste, som blev offentliggjort i avisen The Times (UK).

Palacky Universitet

En af de vigtigste tjekkiske uddannelsescentre - Palacky University, som er beliggende i den lille by Olomouc. Grundlagt i det sekstende århundrede, dette universitet og nu bærer fane højt af klassisk universitetsuddannelse, men nu er det absolut en moderne institution, der kan tilbyde de studerende de nyeste uddannelser.

Der er otte fakulteter og treogtyve tusinde studerende (dvs. en femtedel af befolkningen i byen - ja det kan kaldes en studerende). Lær sjov her: konstant ske koncerter, festivaler og konferencer. Den huser den prestigefyldte filmfestivaler og screeninger af animerede film. Men vi kan ikke sige, at de studerende her have en pause: forskningscentre giver et stort stykke arbejde, og næsten alle de studerende deltager i det. Partnerskabet støtter University med mange af de bedste universiteter i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.