Nyheder og SamfundMiljø

Novorossiysk: befolkning, areal, klima

Novorossiysk er en del af Krasnodar Territory. Beliggende i den sydlige del af Den Russiske Føderation. Det har adgang til Sortehavet (frysning bugten). Novorossiysk er en del af det nordlige Kaukasus Federal District. Det er en stor havneby og et vigtigt trafikknudepunkt.

funktion

I en højde på 10 meter over havets overflade, ligger byen Novorossiysk. Befolkningen i 2016 - næsten 267 tusinde mennesker .. Den dækker et areal på cirka 81 sq. km. Lokale folk kalder sig Novorossiysk. Byen er i den tidszone UTC + 3, tidsforskellen med Moskva er ikke. Det har tre priser: Rækkefølgen af den patriotiske krig på 1 grad, Hero City, leninordenen. Byen er opdelt i to dele: industrielle (øst) og boligområder (vest). Grænserne forekomme på Tsemess bugten. Gaderne i Novorossiysk:

  • Tips (top, der er administrative bygninger, cafeer, restauranter, banker, hotel, bibliotek).
  • Liberty (bygge- og transportvirksomheder, skibsbygning og møbler organisationer, forsikringsselskaber, banker, butikker, frisører, etc.).
  • Kaj dem. Admiral Serebryakov (sejlklub, rejsebureauer, underholdning virksomheder, diverse organisationer udgave).

Selvfølgelig er det ikke alle gader, der er i byen. Der er i alt omkring 100.

befolkning

I 1866 modtog han status for byen Novorossiysk. Befolkningen på det tidspunkt ikke engang nået tusinder. I år er officielt levede lidt mindre end 450 mennesker. Men efter 15 år er antallet registreret i byen vokset hurtigt og har allerede overskredet i 7000. I 90'erne i det tyvende århundrede, har dette tal nået næsten 200.000 mennesker. Yderligere vækst var ikke længere så hurtigt. I nogle år, selv i tilbagegang (2000, 2004-2008, 2011), men dette er et mindre indikatorer inden tusind.

Ved begyndelsen af det XXI århundrede Novorossiysk (befolkning i 2000 -. 203 300 personer) viser allerede svag årlig vækst. Hvis tidligere det var mere end 14.000, er det nu - inden 5000. Nu det er bosat næsten 267.000 mennesker. Med hensyn til befolkning indtager 75 plads blandt de andre byer i Rusland.

klimaforhold

Novorossiysk klima svarende til Middelhavet. I sommeren området er renset af tropiske luftmasser, og om vinteren - en strøm af tempererede breddegrader. Problemet for regionen er bar-graf vinde, der begynder at dominere fra november til marts. På dette tidspunkt, temperaturen skarpt falder i gennemsnit med 10 °. Varigheden af sådanne perioder fra 3 dage til 2-3 uger. Bay bliver ikke udtrykke, fordi vindhastigheden når op på 70 m / s. Den koldeste måned - Januar. Gennemsnitstemperaturen - 2 ° C, men i nogle år faldt under -10 ° C. Sommeren er varm, ikke varmt. I gennemsnit et termometer 24 + ... + 27 ° C. Den højeste temperatur i juli og august.

Klima Novorossiysk behageligt at slappe af på kysten. Om sommeren, vandet varmes op til +21 ... + 25 ° C. Vinter reduceret til +7 ... + 12 ° C. Men vi må tage hensyn til nogle af funktionerne i de lokale vejrforhold. For eksempel, i august kan begynde kraftige byger med torden, tornadoer stige. I denne forbindelse ofte oversvømmelser.

Lidt historie

For første gang denne region blev afviklet i Ældste stenalder æra. BC moderne Novorossiysk området blev besat af den græske by Bata (specialisering - handel). Efter tre århundreder, blev det ødelagt. Senere, arealet af bugten var i besiddelse af den Gyldne Horde. Genovesisk fæstning blev bygget, kaldet batteriet. I 1453, den jord erobret osmanniske tyrkere. Kun i 1829 Ruslands område flyttede ind i domænet. I 1838, der landede omkring seks tusinde russiske militær. På nuværende tidspunkt er i år betragtes grundlaget for byen. Efter 28 år, midt i distriktet Sortehavet bliver bare Novorossiysk. Befolkningen på det tidspunkt var kun 430 mennesker. Fra det øjeblik begyndte jeg at udvikle byen. første fabrikker dukkede jernbane blev bygget.

Når der var en krig, Novorossiisk tropper besatte Nazityskland. For kunststykke til Moderlandet, mod i kampene mod fjenden i 1973 blev han tildelt titlen Hero City.

byen i dag

I dag er byen Novorossiysk - en stor havn, industrielt centrum og en forpost af den russiske Sortehavet Flåde. Selv om han har adgang til havet, men ikke en udvej. Selve byen er opdelt i 5 distrikter. Borgmester - VI Sinyagovsky.

Novorossiysk - en hurtigt voksende, voksende by med en rig infrastruktur. I sine område 5 cementfabrikker bygget. På dette område er det den vigtigste center i den sydlige del af Rusland. Maskinteknik og træindustrien - er heller ikke mindre vigtige områder. Over hele landet, værdsat Novorossiisk vin. Gør deres lokale landbrugsselskaber.

Byen har mange butikker på forskellige niveauer: fra den almindelige til hypermarkeder, ikke kun regionale netværk, men også føderale. Der er 8 markeder og lige så mange cateringvirksomheder.

forsyningsproblemer

Desværre, Novorossiysk ingen store reservoirer, som kan bruges til vandforsyning af byen. Det er derfor, den lokale befolkning er allerede vant til det faktum, at det vand, givet af time om morgenen og aftenen. I 2003 administrationen sagde, at projektet er lanceret, hvis resultater alle problemer vil blive løst. Fra det regionale budget det er afsat 1 milliard rubler. med et løfte om at gøre arbejdet færdigt i 2014. Men allerede i 2016, men problemerne endnu ikke løst.

seværdigheder

I turistbranchen er populære attraktioner: Museum på vandet "Mikhail Kutuzov" Cement Industry Museum, Memorial Museum-monument "Lille Earth", en erindringsmønt historisk kompleks "Firing Line" kilde "Holy Hands", en luthersk kirke.

Alle, der selv kortvarigt kommer til byen, ivrig efter at komme til havnefronten. Gaden er opkaldt til ære for Admiral Serebryakov. Der er mange monumenter, skulpturer og sammensætninger. Den mest berømte af dem: dedikeret til grundlæggerne af byen, den ukendte sømand pige på en delfin. Populære placeret på denne gade urban beach cruiser museum, Cape kærlighed.

Dem, der sætter pris på klassikere af genren i filmen, vil blive glad for at se monumentet GeSHi Kozodoeva (en af hovedpersonerne i den berømte film "The Diamond Arm"), er det placeret tæt på havnefronten. Små turister kommer til glæde for underholdning i parken til dem. Lenin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.