HobbyHåndarbejde

Natalia Rodina - troldkvinde af decoupage land

Natalya Rodina ... Navnet er i håndlavet verden er blevet et genkendeligt mærke. En ekspert har kunstuddannelse og fremragende smag. Ved erhverv hun er en modedesigner og dekoratør, men efter fødslen af barnet måtte gemme symaskinen og engagere sig i en mere "stille" type aktivitet. Natalia var fascineret af dekoration bakker, smykker kasser, ure og møbler. det også ejer den gamle teknik med at fremstille bomuld jul legetøj.

Konstant at forbedre deres færdigheder, på udkig efter nye teknikker og nyder at dele dem. Hun alene er gået fra selvlært at mestre, og nu en lærer. I hendes værker gættet bestemt stil. Udformningen af sine te huse, kasser, stole og borde elskere af unikke ting ikke forveksles med noget.

Natalia Rodina: masterclasses og forestillinger på TV

Natalia i sin blog med glæde gratisaktier unikke masterclasses. Dette er ikke blot en ordning trinvis gennemførelse af arbejdet, men den virkelige historie om fødslen af hver idé. For eksempel er et stribet sæt "Givenchy og Capucine" dedikeret til den verdensberømte modedesigner og hans model - skuespillerinde Germain Lefebvre. Hendes kunstnernavn cappuccino. Føreren-klasse til at bruge foto charmerende model i en aften kjole fra Givenchy fra samlingen i 1952.

Hun udfører også gruppe træning, og det er den bedste løsning! Ikke alle kan forstå gennem billeder og master classes. Denne talentfulde lærer deler hendes energi, giver en stærk positiv ladning og energi til kreative resultater.

I 2015 Natalia gav en masterclass på tv for modedesigner Aleksandra Vasileva. Rodina var glad for at kommunikere med finkulturelle berømte kostume designer. Sammen har de skabt et sandt mesterværk og glad publikum.

Decoupage møbler Natalia hjemland

Natalia er ikke kun dekorere små genstande, men også bliver gamle møbler ind mesterværker. Borde og stole, som hun helt ændrer, omdannes til emner af et interiør værdig kongelige. Føreren klasse "stol fra slottet" vil du lære at oprette en efterligning af malakit. Du forstår at arbejde med trykte billeder og krakelyurnymi par.

bomuld legetøj

I 2013 Natasha mødt med en vidunderlig mester Hope Shirokov. Needlewoman restaureret og overføres i form af en master-class produktionsteknologi vintage Julepynt fra uld. Hun arbejder i ægte retro stil. Natalya Rodina efter træning på needlewoman gik på hendes vej. Hun fortolkede den teknik, tilføjer et moderne touch. For et grundlag stadig tog det gamle arbejde.

Natalia legetøj er lavet af konventionel bomuld. Nogle dele støbt af polymer ler. I værkerne er også til stede træ og tekstiler. Dimensioner legetøj spænder fra 6 til 33 cm hver har deres eget hus-box -. Denne finer kasse med en tekstil dekoration indeni. Nu ejere af retro legetøj er blevet beboere i Moskva, Rusland og resten af verden.

Price legetøj fra hjemlandet er ganske høj, men de er resultatet af omhyggelige manuel arbejdskraft. Hvert emne er skabt med en unik skitse kunstner, og ingen steder i verden vil du ikke finde en kopi. Udsøgte miniaturer af bomuld vil være en ekstraordinær gave til jul og nytår. De udstråler varme og komfort, og på tidspunktet for overførslen af voksne i sovjetisk barndom. Copyright bomuld legetøj vil være et arvestykke i din familie og blive videregivet fra generation til generation.

Usædvanlige kunstværker

Natalia Rodina - decoupage mester, der bruger en usædvanlig teknik. Deres værker tilføjer hun elementer af papmache, støbning af plast, indlagt med perler og sten.

Efter træning med Natalia hjemland vil føle, at du delte hemmeligheder tryllekunstner. Miracle vil lukke, det er muligt, og du vil blive sit ophav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.