HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver en palme fra en plastflaske i hjemmet?

Spørgsmål: "Hvordan man laver en palme fra en plastflaske" - opstår, når du vil installere på legepladsen eller i deres sommerhus noget der minder om sommer. Dette træ er normalt forbundet med varme kanter og eksotiske øer. Det er denne faktor og bidrager til, at palmer af plast i stigende grad optræder i vores område. Den anden faktor, der førte til populariteten af sådanne produkter - let fremstilling. Noget særligt i processen med skabelsen er ikke påkrævet, men på grund af den elementære struktur af træet, selv en nybegynder handyman er udmærket i stand. Alt dette sammen og er med til at sikre, at flere og flere mennesker spørger, "Hvordan man laver en palme fra en plastflaske?". Som en del af dette materiale, vil vi forsøge at give en omfattende svar på det.

før arbejdet

Under oprettelsen af palmer, vil vi bruge følgende:

  • sæt af containere med grøn og brun farve (dvs. øl tanke);
  • metalliske eller træstiften derzhak;
  • tynd tråd;
  • markør;
  • kniv;
  • linje;
  • Scotch.

Hvis det er nødvendigt, kan ovenstående liste udvides, men som praksis viser, er det nok til at gøre et mesterværk, der vil behage øjet og derefter mere end et år. Hvis alle på listen er tilgængelig, og derefter overveje, hvordan man laver en palme fra en plastflaske.

At gøre stammen

Det er bedst som en stang, en metalstang. Dets længde skal være mere end en halv meter, end den samlede højde af træet. Det er på disse to fødder i det mindste bør det vædret i jorden. Dernæst vil vi brug for en brun beholder. Den mest optimale til disse formål at anvende et sæt af identiske flasker 2 liter. Alle undtagen én, afbrød bunden i en afstand af 3-5 cm. Den sidste af dem er skåret tæt på afslutningen af keglen, og vi skal have den nederste del af det. Diameteren af dækslet hullet er lavet, som skal svare til tværsnittet af metalstangen, tidligere fremstillet til at skabe artefakter. Vi sætter dem på det, så de er stramt monteret ind i hinanden (som nesting dukker). På denne første fase af undersøgelsen af, hvordan man laver en palme fra en plastflaske over.

konkluderer

Nu skal du lave den øverste del af træet. For at gøre dette, vi først brug for en grøn beholder. Skær den diagonalt fra den øverste ende af keglen og til modsat basen vinkel. Så den resulterende håndlavede artiklen giver den nødvendige form, efter eget valg. Den endelige brun flaske (mere præcist, dens bund) borehuller, hvis diameter er lig med halsen af grønne beholder. De oprettet kronbladene og gjort brug af dækning af deres fix. Dernæst den resulterende toppunkt indstillet over tønden. Det er klar hule plastflasker. Instruktioner om dens oprettelse er ikke specielt svært. Denne arbejdsstyrken nogen, herunder novice mester.

konklusion

Kapaciteten af de særlige rolle emballage spiller. Næsten enhver flaske du kan lave sådan et mesterværk, som vil være en elegant udsmykning af din indmarken eller legepladsen i gården. Du kan prøve at undvære stangen eller greb, men i dette tilfælde træet er ustabil, kan det bryde vinden. Så for de fleste af pålidelighed er bedre at anvende et stabiliserende element. Og så det er lavet af et enkelt materiale såsom plastflasker, palme. Master klasse, som er beskrevet i denne artikel kan du nemt oprette en lignende dekoration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.