SkønhedHår

Sådan gendannes dit hår efter farvning og kemi. Shampoo, valle og smør til skadet hår

Alle kvinder ønsker iboende i tide til at ændre sit image fra tid til anden. Først og fremmest, de starter med håret. Forskellige farver gør det nemt at ændre farven på håret, og de mange frisører tilbyder deres tjenester til en kemisk bølge.

Men desværre, efter disse procedurer ofte mister deres hår naturlig glans. Det sker, at den farvning eller perming dæmpe dem. De bryder ud og begynder at falde. Samtidig leder af hårvækst stopper.

Den moderne kosmetiske industri fremstiller produkter til curling og farvelægning er ikke så aggressiv som de har været for nylig. Men på trods af dette, hvordan du gendanner dit hår efter disse procedurer, du skal kende enhver kvinde. Dette vil returnere sundhed krøller og give dem en silkeblød.

ansøgning Shampoo

Sådan gendannes beskadiget hår efter farvning procedure eller en perm? For at gøre dette, den kosmetiske industri tilbyder en bred vifte af terapeutiske shampoo. Hovedformålet med disse midler er at løse problemerne med at droppe ud og svækket hår. Når du vælger en medicinsk shampoo bør være opmærksom på dens sammensætning. Vigtige ingredienser, der styrker hårsækkene er ketoconazol, minoxidil og Aminexil. Bør ikke være en del af sådan en shampoo sulfater. Disse stoffer er stærkt tørret hovedbund. Især når det kommer i kontakt, der varer mere end fem minutter. For ikke at gøre det forkerte valg af medicinske kosmetiske produkter til hårvask, før købet anbefales at konsultere en trichologist.

Men uanset hvad det terapeutiske shampoo kan være blevet købt, er det nødvendigt at bruge kurserne. Efter tre eller fire måneders brug skal følges op af en to-måneders pause.

Uafhængig produktion af terapeutiske midler

Regenerating shampoo til håret beskadiget ved farvning eller permanentet, kan fremstilles ved. I dette tilfælde kan brugen af sådanne midler endda overgå den, der har købt i butikken. Der er et stort antal af populære måder hvordan at genoprette dit hår ved hjælp af naturlige produkter uden brug af "kemi".

Den mest populære opskrift indeholder i sit medlemskab kefir, syrnede mælk eller yoghurt. Disse produkter er i stand til at danne af fedtet omkring håret, der beskytter den mod skadelige virkninger på miljøet. Brug disse værktøjer simpelthen. Kefir eller yoghurt liberalt smurt hår. På hans hoved er sat på en plasticpose. Efter en halv time til at vaske hår med lunkent vand og skylles med en opløsning af eddike eller citronsaft.

Genvinde tabt sundhed krøller hjælp rug shampoo. Hans madlavning tager ikke meget tid, og effekten vil behage enhver kvinde. Til terapeutisk middel tager en skive rugbrød. Med varmt vand skal gnides ind i grød og passerer gennem sigten. Efter nogen tid, er den foreliggende værktøj anvendes til håret. Ti minutter senere, det vaskes af med vand. Denne shampoo vil ikke kun forbedre de strukturelle tilstand krøller, men også øge deres volumen.

Sådan gendannes dit hår ved hjælp af urter? Til denne blanding af morgenfrue blomster, humlekopper, blade og birk blad burre, der kræves for at producere shampoo. Alle ingredienser skal tages ligeligt og hæld en kop varm lys øl. Blandingen blev infunderet, filtreret og anvendt i form af varme som en shampoo. Tre spiseskefulde den anbefalede terapeutiske middel blandet med en teskefuld citronsaft, æg og to dråber æterisk olie (du kan tage en hvilken som helst).

Anvendelse af reducerende serum

Hvis ikke nok beskadigede hårpleje programmer som shampoo, en anden måde er yderligere anbefalet anvendelse. De reducerer serum til håret. Dens anvendelse vil straks give krøller blødt og skinnende.

Serum designet til hår, er et koncentreret produkt. Den kombinerer vitaminer og udglatning komponenter, som er meget lettere at rede. Påfør produktet efter vask, før udlægning.

Høj kvalitet valle er et alsidigt værktøj. Dets anvendelse vil spare en stor mængde tid brugt på masken. Før du køber, læse sammensætningen af serum. Hvis værktøjet er virkelig god, vil det være i stand til at fugter håret og beskytte dem mod ydre påvirkninger. Siden den første opgave klarer perfekt Organova og sheasmør. Disse elementer kan trænge dybt ind i strukturen overtørret permanentet eller beskadiget hårfarve. I kvalitative serum bør indeholde ceramider. Disse komponenter er helt glat beskadiget hår skalaer og eliminerer problemet med spaltede spidser. Serum række aktive bestanddele kan indbefattes. I deres liste omfatter proteiner og olier, ekstrakter og provitaminer, biopolymerer og elastin, mineraler og D-panthenol. Sammensætning af kosmetiske produkter er afhængig af formålet.

Hvad er serum?

Producenter af kosmetiske produkter er produceret forskellige former for effektive midler til hår restaurering. Den mest populære er dem af serum:

- mod spaltede spidser;
- at fremskynde væksten af hår;
- forebyggelse af tab.

Alle disse midler i en kort periode vil give det ønskede resultat. Men glem ikke om de populære opskrifter. Efter alle klar serum er dyrt og midler, der stilles i hjemmet, tage sig af dit hår værre. Samtidig sin bedstemors opskrifter indeholder ganske overkommelige for hvert produkt.

Valle. Løsning for hår sundhed, kogt i hjemmet

Mirakel produkt fremstilles med anvendelse af konventionelle valle. For at opnå Kwasi mælk. Koaguleret mælk hældes i en gryde og sat på bålet, som er afskåret efter fremkomsten af hvide flager. Blandingen blev filtreret gennem osteklæde. Som et resultat af den opnåede mælk hytteost og valle. Og det bliver brugt til at genoprette sundhed i håret. Tilberedte midler afkølet, delt, hvis volumen er 150 ml. Under sterile beholdere serum opbevares i køleskab.

Produkt Anvendelse mirakuløse

Sådan gendannes dit hår ved hjælp af dette værktøj? I den ene del af valle tilsat bouillon burre og kamille, samt nogle få dråber af vitamin A og D. Den resulterende blanding blev gnedet ind i hovedbunden. Desuden bør det fordeles jævnt over håret. På hovedet bærer cellofan. Fyrre minutter senere serum vaskes af. I det tilfælde, hvor det er et hjem afhjælpe bruges to gange om ugen, får du den ønskede effekt. Stop hår falde, pushitsya, erhverve glans. Helt revitalisere dit hår vil hjælpe den systematiske brug af denne serum.

Reducere brugen af masker

Efter farvning og perm bør anvendes stimulans, vitamin og ernæringsmæssige midler. Det er de masker til håret. Efter anvendelse af hår farvestof forblive skinnende, blød og glat blot et par dage. Efter resterne deponeret i barbershop balsam vil blive skyllet væk, taber håret et sundt udseende. Sådan gendannes hår efter farvning?

For at gøre dette, anbefaler vi brug af masker. Denne procedure bør være regelmæssig. Kun i dette tilfælde farvet hår vil være sund og velplejet. En god effekt kan opnås, hvis du bruger hjemmelavet genoprettende hår maske. Det opnåede resultat er storslået.

Opskrifter reducere masker

Effektivt anvende midler fra æggeblommer. Denne maske anbefales til tør farvet hår. For sin forberedelse er nødvendigt at tage to stykker af rå kylling æggeblommer og 1 spsk ricinusolie. Ingredienserne blandes og anvendes til håret. Den benytter en stortandede kam. Oliemidlet ikke vaskes bort i en time.

Om vinteren, bidrage til at genoprette skadet hår maske spiseskefuld burre olie, den samme mængde havtorn olie, samt tre kapsler af vitamin A og E.

Efter "kemi" til at gendanne dit hår? Dette vil kræve at gøre brændenælde brød-maske. Fire spiseskefulde naturlægemidler råvarer skal være fyldt med varmt vand. Tyve minutter senere infusionen hældes hundrede gram creme. Blandingen blev tilsat et par skiver brød smuldrede. Ti minutter senere, er en maske anvendes til håret. Vaske efter en halv time det.

Brugen af hår olier

Efter farvning procedure eller permanentet hår mærkbart svækket. For at genoprette og styrke dem, anbefales det at bruge genoprettende hår olie. De kan være både burre og hjul. Den gode virkning opnås ved anvendelse af olivenolie og hør, samt mange andre naturlige olier. De vil have en positiv effekt på hovedbunden og beskadiget ved at farve eller perm hår. Hvis enderne er skåret, kan det blive helbredt ved hjælp af fiskeolie. Vil gendanne dem, og ricinusolie.

forholdsregler

I det tilfælde, hvor efter farvning for hurtigt at genskabe håret i et stykke tid du har brug for til at opgive krøllejernet og hårtørrer. Anbefales ikke til brug som padler og andre enheder, der har en termisk effekt på håret. Mens håret ikke inddrives, bør opgive Perm. Ved maling skal anvendes henna basmu eller andre naturlige stoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.