SkønhedHår

Shampoo til hår: hvad du behøver at vide?

Velplejet og smukke hår ønsker at have næsten alt. Og hår shampoo er det middel, uden hvilket måske kan ikke gøre noget moderne menneske. For at passe håret var den mest effektive shampoo skal vælges korrekt.

Alle eksisterende shampoo kan opdeles i fire hovedkategorier. Denne shampoo til regelmæssig brug (endda dagligt), professionelle shampoo, medicinsk shampoo og farvelægning shampoo.

Mere information om de enkelte typer af

Disse shampoo til hår, der er beregnet til regelmæssig brug, normalt sælges frit i enhver butik og supermarked. De er helt i orden, effektivt rense hår og hovedbund. Ville forvente fra sådan en revolutionerende shampoo effekt er ikke det værd. Intet andet end rensning, de ikke giver. Når du vælger et produkt, er det bedre at give fortrinsret til mindst den midterste prissegment. Meget billige shampoo kan forventes at være ineffektiv. Og i værste fald kan de indeholde stoffer, der ærligt dårligt for hår og krop generelt. Såsom for eksempel formaldehyd, eller olier, der er afledt fra olieraffinering. Ikke særligt nyttigt, og parabener. Til dato, de mest populære mærker, såsom: "Clean Line», «Fructis», «Schauma», «Pantene», «Head & Shoulders», «Dove» og lignende. De er ganske effektiv, og lad dem pålidelige og gennemprøvede producenter.

Professionelle shampoo til hår har deres egne karakteristika. Deres sammensætning er meget mere "magtfulde" end midlerne til hverdagsbrug, de er mere koncentreret. Det primære fokus - udrensning af hår (som dybere som muligt). Dette gøres for at lette og optimere fremtidige behandlinger (farve, styling, haircut). Det er klart, at disse produkter anvendes primært til salon procedurer. Derhjemme, er brugen af sådanne midler sjældent berettiget. Hvis du virkelig virkelig ønsker at bruge et professionelt værktøj derhjemme - gør det sikkert ikke kan være mere end en gang om måneden. For kabinen mester ved nøjagtigt, hvor meget shampoo, du har brug for dig. Uafhængigt, i denne aftale er ikke så let. De mest populære mærker sådanne professionelle shampoo: «Paul Mitchell», «Kerastase», «Helen Seward».

Medicineret shampoo til håret - ganske kompliceret emne. De er designet til at løse et konkret problem: seborrhea, skæl, progressiv hårtab. Det er bedre, hvis før du køber sådanne midler vil blive hørt med læge-trichologist.

Farvning shampoo til håret. Det er let at forstå, at brugen af et sådant produkt giver håret en nuance, der senere vaskes af. Samtidig en radikal ændring af hårfarve ikke opnås ved sådanne midler. Du kan være opmærksom på de produkter af sådanne mærker: «L'Oréal», «Estel», «Schwarzkopf».

Ud over de ovennævnte kategorier, nogle gange udlede mere naturlige shampoo og hår. De kan have et andet formål, at være både professionel og helbredende, men sørg for at inkludere som en del af et stort antal af naturlige ingredienser. Dybest set, er de naturlige stoffer meget godt modtaget af hår. Men! Der er en risiko for allergi. Derfor er det nødvendigt at starte omhyggeligt testet naturligt middel, især hvis der er en slags eksotiske ingredienser i det. Er gennemprøvede mærker såsom: «BIRCH SPA», «dancoly», «Angel Professional».

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.