Kunst og underholdningLitteratur

"Gandlyarka og digter": en sammenfatning af historien om den belarussiske forfatter Ivan Shamyakin

Det meste af det litterære arv af forfatteren Ivan Shamyakin dedikeret til begivenhederne i Den Store Fædrelandskrig. I sine romaner, noveller og noveller, forfatteren beskriver skæbnen for mennesker, der overlevede de frygtelige hårde tider, tvinger læseren til at reflektere over de moralske og etiske spørgsmål relevante både i årene med modgang og i fredstid. En af de mest markante værker af IP Shamyakin en historie "Gandlyarka og digter", hvoraf et sammendrag er præsenteret i denne publikation.

være ned på jorden

Den vigtigste heltinde Olga Lenovich - en ung kvinde, kendt i hele amtet munter rask leverandør på Komarovsky markedet i Minsk. I den første del af fortællingen beskriver de unge i Olga, den rækkefølge, der herskede i hjemmet af forældrene, hvor de vigtigste værdi var væsentlig fremgang.

Pigens far kort før krigen dræbt under hjulene på en sporvogn. Snart dør og mor til Holguin, huset boede på hvis skuldre. Gamle Lenovichiha arbejdede fra morgen til aften hårdt, vant fra barndommen til arbejdet i deres børn, havde ry for at være heldig og skarpsindig Hosekræmmeren. Denne "talent" med et kaldenavn ligesom arvet af Olga.

bakke følelser

Hvad er meningen med titlen på værket "Gandlyarka og digter"? Synopsis kan overføres alle i én sætning, "en præstation i kærlighedens navn." Ikke have læst bogen selv, at forstå vil være meget vanskeligt i snørklede af plottet. Det har alt: kærlighed og had, venskab og forræderi, opofrelse og misforståelser.

Lad os prøve i en kort artikel at genskabe kronologien i begivenhederne udvikler sig i historien Ivana Shamyakina "Gandlyarka og digter."

Oversigt over hovederne

I. I de første dage af krigen, når de i Minsk indtastet den tyske besættelsesmagt, heltinden bor i sine forældres hus med sin lille datter Sveta. Hendes mand og yngre bror til Olga gik til fronten, hun ikke var modløs, tænker, at før begyndelsen af den kolde krig er absolut over.

Ved at udnytte den generelle kaos, en kvinde tager aktivt del i plyndringen af de ødelagte skaller af butikker, varehuse, bagerier, gør fødevareforsyninger, ikke kun for deres egen mad, men også til fremtidig handel. Holguin kommercialisme er oprørt på hendes skole ven Lena Borowski på grund af denne pige alvorligt skændtes.

II. Olga held handelen med markedet, en del af troværdigheden af nazisterne og den Polizei, der køber hendes produkter. Lena Borovskaya beder Olga til at hjælpe købe tilbage fra krigsfangelejr af nogle vigtige person. tiltrækker sig opmærksomhed fra handlende svagelige alvorligt syg ung mand, som Olga tager sit hjem og plejet som en nær slægtning. Hans navn er Alexander (Ales), han er interesseret i poesi og han skrev digte.

III. Olga ligesom intelligens og uddannelse Ales. Det er disse kvaliteter, så mangler i kvinden selv. Digteren beskylder også leverandør i filisteri og manglende evne til at leve sig ind i den skæbne millioner af mennesker fanget i flammer krig begivenheder.

IV. Om natten hus Olga tyskerne razzia med en ransagningskendelse, en kvinde giver dem værdi, og derefter anerkender Ales, at hun og mange andre varer, er omhyggeligt skjult væk. Mellem unge mennesker, der går på et skænderi, digteren igen beskylder Olga, hun tænker kun på materielle goder. Ikke længere i stand til at skjule sine følelser, kvinden tilstår hendes kærlighed til Alexander.

Olga V. fortsætter med at udvikle sin handelsvirksomhed. Ales, i første omgang bange for at svare Olga hengivenhed, bliver hendes elsker. Han lærer, at erhvervsdrivende, blandt andet har huset en radio og en pistol. Dette fortæller Lena Alexander Borovsky, hvilket tyder på, at hun har et forhold til guerilla under jorden. Lena overdrager Ales eller anden måde lokke Olga modtager. Derfor, når du udfører denne opgave, venter på ham vil være i rækkerne af undergrunden.

VI. Alexander begynder at gå rundt i byen. Han bærer en pistol, der tog Olga. En dag digteren drab på en tysk officer, der selv var blevet dømt til døden.

VII. Endelig digteren inviteret til at mødes med lederne af den underjordiske. For ikke at risikere sikkerheden for Olga og hendes lille datter, Ales forlader hjemmet handlende. En af de chefer tilbyder at Olga i truppen som budbringer og spurgte Alexander, om han vil være i stand til at stå inde for det. Digteren reagerer negativt, tvivler de moralske og patriotiske karakteristika kvinde, der reddede hans liv ved at købe fra en koncentrationslejr.

VIII. bekymret over manglen på Ales, på udkig efter ham over hele byen Olga, endda gå til pladsen, hvor tyskerne hang et par partisaner. Den øverstbefalende for den underjordiske Yevsei kommer til hjemmet af Olga og inviterer hende til at deltage i undergrunden. Vendor nægtede, men kommandanten sagde, at "spontant, kan det nogen mest desperate handling, og bevidst gå efter det kunststykke mislykkes." Snart han vender tilbage Alexander og Olga beder ham om at fortælle den øverstbefalende, der er enige om at blive tilsluttet.

IX. Kvinden strømmer ind aktiviteterne i undergrunden, uden at forårsage mistanke blandt besættelsesmagten. Uden at vide det, Olga bliver en af de mest aktive medlemmer af gruppen. I historien "Gandlyarka og digter", hvoraf et sammendrag ikke kan rumme alle nuancer af plottet, klart viser, at en persons evne til at udnytte uafhængig af uddannelses- eller levevilkår. Afgørende ikke eksterne faktorer, og integriteten af naturen og karakterstyrke, som forfatteren har givet sin heltinde.

X. Lejlighedsvis Olga mødt med Ales. I et af disse besøg digteren fortæller sin elskede, at de underjordiske blev dømt til døden politimand Fedor Drutko, og han vil udføre straffen. Alexander erkendte, at havde allerede dræbt flere tyskere, men at skyde "deres" mand, selv om en berygtet skurk, vil det være vanskeligt.

XI. Olga beslutter sig for at hjælpe Ales. Uden at sige et ord til nogen, hun er enig med politimanden at rejse rundt de omkringliggende landsbyer at bytte ting for mad. Fedor Drutko glad for at et sådant forslag, han havde en visning af kvinden, selv tilbød sig til sin mand. Olga har til hensigt at videregive sine tilhængere til at redde Alexander fra at skulle dræbe.

Historien slutter med "Gandlyarka og digter"? Resumé af den sidste del af det tragiske. Heltinden dør og dræbte forræderen-politimand og to andre nazistiske håndlangere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.