HobbyHåndarbejde

Sjov fantasi, eller hvordan man blænder dyr fra plasticine?

Du er ved et tab: hvad skal man gøre, hvis man allerede har slået barnet i alle spilene? At skimmel fra plasticine, selvfølgelig! Ved du, at støbning er meget nyttig for barnet? Det hjælper med at udvikle fine motoriske færdigheder i fingre, fremmer udvikling, og hjælper samtidig med at lære i denne spilproces. For at interessere barnet, prøv at sætte sig ned med ham og finde ud af, hvordan man støber dyr fra plasticine.

Forbered først alle materialer. For at leret ikke blev jævnt udsmeltet over alle overflader i huset, er det bedre at lægge et bord med det papir, som du vil skulpturere. Desuden har du brug for en plastik dostochka for at rulle ud plastik: plasten holder sig ikke fast i plastik. Også på forhånd sørg for en ren klud til hænder, stabler til at skære plasticin, et par tandstikkere og et godt humør - uden det kan det godt ikke!

Vi vil begynde at forstå, hvordan man støber dyr fra plasticine sammen med barnet. Og det første, der skal gøres, er at bestemme, hvem vi skal skulpturere. Det er selvfølgelig bedst, hvis du har et billede af det ønskede dyr - fra bøger, tegnefilm eller legetøj. Giv barnet selv navnet på dyret og vis på billedet, hvem han vil portrætere. Samtidig skal han træne andre dyr i billederne og skildre, hvad de lyder, hvor de bor, og hvad de spiser, hvis din baby er ældre.

Derefter forberede plasticine: vælg sammen med barnet disse brusochki, som skal bruges til at skulpturere et bestemt dyr. Lad ham kalde farverne af plasticine og hvilke dele af kroppen der vil blive lavet af disse stykker. Så skal leret opvarmes i palmerne, så det er godt skulpturelt. Gør det sammen. Og først efter det kan vi begynde at fortælle, hvordan man støber dyr fra plasticine.

Rul en større bold ud af plasticine - dette vil være torso. Små detaljer - mindre bolde - vil være ører, øjne, et dyrs næse. Lad dem rulle til barnet - så han vil lære at føle og håndtere små detaljer og genstande. Derefter forberede poterne: for dem behøver bare tandstikker. Vis barnet hvordan man laver af plastiske aflange pølser, ruller dem mellem palmerne og foreslår at gøre poterne sammen lige - to han og to dig. Og saml bare emnet sammen på tandstikkerne. Bare sørg for, at dit barn ikke stikker stavernes skarpe kanter. Nu da skulpturen er klar, skal du tilbyde barnet at rette det på brættet, så leret hærder.

Mens dit arbejde tørrer, vask dine hænder sammen og tør dem med en klud. Når de tørrer, er det bedst at vaske dem med sæbe igen. Og selvfølgelig skal du sørge for rengøring af arbejdspladsen - vis barnet, hvordan du sætter plastik i kassen, hvor du skal sætte det, så senere så han selv rensningen af hans "værksted". Bed ham om at finde ud af, hvordan man støber dyr fra plasticine, som du ikke har forsøgt at gøre endnu. Det er nødvendigt at interessere ham i den næste modelmodel.

Så du vil bruge tid sammen med barnet muntert og informativt, og dyr fra plasticine vil i fremtiden minde om, hvordan din baby voksede og udviklede sig, og hvor godt du var sammen til at lege og lære modellering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.