HjemlighedBadekar eller brusebad

Elektrisk tørretumblere hånd. Karakteristika og typer af enheder

Elektriske apparater har længe været en del af vores liv og besatte en separat niche. Skabe gunstige betingelser for at besøge et badeværelse vil ikke være svært. Elektropolotentsa, tørretumbler til tøj har længe været en uundværlig egenskab ved et badeværelse. For toiletter en bred vifte af moderne udstyr. Elektriske tørretumblere til brug af hænder i toiletter i områder med store koncentrationer af mennesker. Det er restauranter, cafeer, barer, biografer, indkøbscentre, store kontorer.

Vigtige parametre for enheden

Ved de betydelige kriterier for hænder Elektriske tørretumblere kan nævnes:

  • Ydeevne maskine. Selve processen bør tage lidt tid, hvilket er vigtigt for en stor strøm af besøgende.
  • Pålidelighed. Denne parameter er påkrævet, fordi instrumentet er i de offentlige områder og er ofte brugt.
  • Frugality. Auto-sluk for hænder Elektriske tørretumblere sikrer reduceret energiomkostninger. Enheden kræver ikke forbrugsstoffer (papirhåndklæder eller servietter). Enheden er uhøjtidelig i drift, derfor ikke kræver hyppig vedligeholdelse.
  • Hygiejne. Under drift af tørretumbleren er ingen direkte hånd kontakt med enheden.

Tekniske indikatorer elektrosushilok hånd

Ved valg af instrument bør være opmærksom på følgende karakteristika:

  • Strøm. Dette indeks er fra 1 til 2.7 kW. Fremdrift påvirker tørringshastigheden end det er, at processen er hurtigere. Glem ikke, at strømforbruget er højere i de mere kraftfulde enheder.
  • Niveauet af støj, der genereres. Standard sortiment af dette indeks fra 55 til 85 dB. Jo mindre støj, jo mere behageligt at bruge enheden.
  • Fan kapacitet i området fra 15 til 72 liter pr sekund - påvirker tørrehastigheden af vand.

Typer elektrosushilok hånd

Et stort sortiment af instrumenter giver dig mulighed for at foretage et valg efter din smag. tørretumblere til forskellige hænder på sådanne parametre:

  • udførelse type. Skelne åben (varm luft kommer ud fra bunden) og lukkede modeller (hænder skal placeres i en særlig fordybning). Elektriske tørretumblere med en niche praktisk i at vand med en hånd ikke spredes rundt i lokalet. Populære bruge hovedsageligt åbne værktøjer, som følge af den lavere pris.
  • Materiale boliger. De er lavet af plast eller stål. Plastic Elektriske tørretumblere hånd bruges til huse eller lejligheder, lille kontor. anbefales Stål på grund af styrken af det materiale, der skal anvendes i miljøer med høj trafik af mennesker.
  • apparatets sikkerhed. Der er automatiske og manuelle håndtørrere. Den første præsentation til at operere i hænderne på apparatet. Skelne tørretumbleren med en timer, der slukker efter 10-30 sekunder. efter drejning, og enhederne arbejder ved præsentation til hånden hul til at levere varm luft. For driften af mekaniske tørretumblere har brug for at bruge knappen til / fra enheden. Apparatet generelt vælges til at afbryde automatisk, på grund af overophedning beskyttelse og hygiejne apparatet.

Til dato, et lille værelse et badeværelse er ikke et problem. Kompakthed de anordninger, der anvendes i hverdagen, sparer plads til andre nyttige produkter eller apparater. Det kan være en tørretumbler, vaskemaskine, vasketøjskurv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.