Hjem og familieTilbehør

Tørring: tips om at vælge og anmeldelser. Den vaskemaskine-tørretumbler

Vask proces, der sker hurtigt nok, da moderne producenter tilbyder en bred vifte af husholdningsapparater. Men efter vask er også påkrævet at tørre ting, men fordi du kan hjælpe tørring maskine. Vælg bør være i overensstemmelse med specifik rådgivning.

Bestem størrelsen af

Ved at købe tørretumbleren, bør først bestemme den rækkefølge, som det vil stå. Aktuelle modeller er ikke kendetegnet ved deres kompakte, så skal vælges den type afhængigt af indstillingerne værelse. De fleste af de maskiner til rådighed i følgende størrelser: op til 90 cm høje og 60 cm dybe. Der er imidlertid en teknik mindre, men det har mindre kapacitet tromle.

Tørring bør stå i nærheden af vask - så vaskeprocessen bliver lettere og smartere, og du behøver ikke at køre med et vaskeri bassiner omkring huset. Nogle modeller tyder på, at de kan sættes oven på vaskemaskinen, men så skal du foretrækker teknikken med front-loading.

At vælge en tromle

Rummelighed af tromlen vasketøj beløb afhænger, som kan slettes på én gang. Den optimale løsning - Vask og tørring maskine, på ikke mindre end 100 liter. Husk, at tromlen ikke bør scoret undertøj røv - være plads til effektivt at cirkulere luften inde og glattede undertøj uden krølle det.

Nogle modeller mens tromlen er stoppet til at starte processen i modsat retning. Dette tjener som en garanti for, at lingeri ikke vil krølle. Nogle maskiner er i stand til at arbejde i non-stop-tilstand, er der særlige vinger i tørreprocessen er slået på en bestemt bane.

Ideelt tørring maskine skal have en rotationshastighed på mindst 50 rpm, men dette tal kan variere afhængigt af vask og tørring program. Vær opmærksom og tromme belægning - det er vigtigt for kvaliteten af det tørrede vasketøj. Det er bedre, hvis indre overflade er fremstillet af holdbare materialer, såsom rustfrit stål. Holdbar og slidstærk belægning er Dura-Udfør.

Oprensning af fugt

Alle tørretumblere opererer på det samme princip: vasketøjet i tromlen kredser, er udsat for den cirkulerende luft, hvilket resulterer i fugt fordampning. Det resulterende fugtige tørreluft udledes fra maskinrullen. Moderne vaskemaskine-tørretumbler kan arbejde med to metoder til fjernelse fugtighed: mekanisk ventilation eller kontinuerlig cirkulation. I det første tilfælde bliver luften udtømmes uden for rum, som er typisk for kontinuerlig cirkulation tørretumblere kondens type.

Tørring program

Der er mange måder, baseret på hvilken driver en moderne tørretumbler. Instruktion foreskriver retten til at vælge det program, linned var blød, frisk og næsten udjævnet. tørring typer af sorten:

 1. Tørring af den resterende fugtighed. I dette tilfælde får du undertøj, som indeholder en forudbestemt proces fugt. I denne tilstand, stand-tørring under jern, dvs. strygning er let og tørreskab - det vil sige, vil tingene ikke behøver strygning overhovedet.
 2. Tørring, afhængig af vævstype. For at gøre dette, skal du blot vælge knappen på betjeningspanelet, som angiver typen af stof, så programmet starter.
 3. Tørring tøj på typen. Programmet giver dig mulighed for at tørre jeans, bluser og jakker i forskellige temperaturforhold.
 4. Mange modeller af tørretumblere opererer i programmerne for ekstra- eller supersushki. Men disse tilstande for ting lavet af tykt stof, og flerlags.

Hvis et program er valgt korrekt, vasketøjet vil ikke kun tørres grundigt, men også behageligt at røre ved. Som yderligere programmer kan anvendes tilstand af ventilation, kolde luftstrøm når vasketøjet udsættes for luftrensningen stuetemperatur.

Af de ekstra muligheder

Tørring maskine tiltrækker den bekvemmelighed og alsidighed, vil i høj grad lette husligt arbejde. Af de ekstra muligheder tiltrukket sig opmærksomhed fra den panellås funktion, som er nødvendig, hvis der er små børn. De fleste modeller har en særlig dør til barnet var svært at åbne den. En vigtig fordel ved en forsinket start-funktion: du kan indlæse vasketøjet, men at køre tøjet, når det er belejligt.

Hvad er fordelene?

Tørretumbler, anmeldelser af hvilke kun gode - det er en nødvendige apparater, som er meget nem at bruge. Dens særlige funktioner omfatter følgende:

 1. Yderligere vask apparat udjævner linned, udjævning det og forhindre dannelsen af folder.
 2. Efter vask behøver ikke at stryge ubehagelige ark og dynebetræk.
 3. Det behandlede stof er blødt og har en behagelig fornemmelse.
 4. Efter tørretumbler opdateres.

Bosch: pålidelighed og kvalitet

I dag tørretumblere tilbydes af mange førende virksomheder. Mange gode anmeldelser modtaget en tørring maskine er den Bosch WTE 86.302 BY. Prisen er fra 26000 rubler og meget mere. Denne model er lige i bunden af denne prisklasse. Det særlige ved denne model er:

 1. Evne klumper tørring 7 kg belastning. Dette er den maksimale belastning, hvis størrelse afhænger af typen af stof og driftsform.
 2. Mulighed for at tørre tøj fra hvilket som helst væv, selv uld.
 3. Der er et valg af programmer, afhængig af vævstypen og typen af strygning: "Hånd jern", "Ekstrasuhoe undertøj", "skånsom tørring", mv I alt 11 ...
 4. Elektronisk styring af temperatur og fugtighed.

Tørretumbler Bosch kan tørres på sættet timeren (20 minutter eller 40 minutter), og du kan vælge den funktion fluffing yderligere strygning var komfortable. Fuldt elektronisk styring gør det muligt at arbejde med enheden nemmere og mere bekvemt. Frontpanelet har nogen huller, hvorved renseprocessen er enkel.

Alle oplysninger om forløbet af tørring vises på LCD-skærmen, og det program, du har valgt vil arbejde fra start til slut. Ilægning af vasketøjet sker gennem en luge med en glasdør. Gennemgangen bemærker, at teknikken fungerer næsten lydløst, til installation i hjemmet er en stor mulighed.

Siemens

Tørretumbler Siemens - er en anden populær model, som har fået en masse gode anmeldelser. Det er i stand til at rumme op til 7 kg vasketøj, mens du kan købe det for omkring 27 tusind rubler. Det vigtigste træk ved denne model - i tilstedeværelse af programmet «Tørring i kurven af uld", dvs. forarbejdning af uld produkter udføres i et særligt metal kurv inde i maskinen. I øvrigt, tørreenheden Woolmark vil modtage et certifikat, der bekræfter den fremragende kvalitet af arbejdet er med uldvarer.

Tørretumbler Siemens udstyret softDry systemet. Dvs. den tromle inde i overdækkede del af fremspringet i form af en ellipse og har en særlig indre gribere ved hvilken vasketøjet ensartet blæst luft. Det viser sig, at når vask og strygning tingene yderligere blidt glide over overfladen, og dermed slettet uden skader. Maskine operationen udføres med elektronisk styret pleje det simpelt, er der en forsinket start-funktion.

Ariston

Rimelig pris - det er hvad der tiltrækker forbrugerne som de siger, skabt efter mærke tørretumbler. Prisen på modellen starter fra 17 000 rubler. For eksempel er den model Hotpoint-Ariston AQC9 BF7 T (EU), at dømme ud fra de anmeldelser, lidt ringere end dyre modparter i form af tekniske egenskaber. Maksimal belastning er 9 kg, fuldt elektronisk styring, 16 tørreprogrammer tillader dig at vælge den bedste løsning for hver type stof og tøj. Et særligt system af tovejs rotation af tromlen vedligeholder den glatte type tøj. Elektronisk styring sker via displayet.

AEG

Svenske mærke skabt ved at tørre vasketøjet maskine, prisen er ret høj, samlet i Tyskland. Dette sikrer, at den fremragende kvalitet af alle detaljer. Udgifterne til enheden starter ved 32.000 rubler. Lad os dvæle ved et tørreapparat T58810, som tiltrækker sig opmærksomhed fra følgende parametre:

 1. Maksimal belastning - 6 kg vasketøj.
 2. 10 business-programmer til at arbejde med bomuld, syntetiske og uld.
 3. Det er muligt at dræne den fugt, der kommer fra vasketøjet, bare for at dræne.
 4. Døren kan være perenaveshena der giver store muligheder for indretning.
 5. elektroniske styringer, alle oplysninger, der vises på LCD-displayet.
 6. Det er muligt at forsinke starten.

Schulthess

Hvidevarer schweiziske mærke, der er formentlig en af de dyreste: den gennemsnitlige tørretumbler vil koste dig omkring 80 000 rubler. I dette tilfælde får du i princippet de samme tekniske egenskaber som i billigere analoger. Traditionelle dimensioner gør det muligt at passe i maskinen 5 kg vasketøj, der er 8 tørreprogrammer for forskellige typer af tøj. Forbrugerne siger gejst - tromlen belysning, der kan slås fra. Elektronisk styring og visning på 10 sprog gør det muligt nøje at overvåge processen med vask og tørring. Forsinket start kan være i 24 timer.

En høj pris kan forklares, bortset fra at den manuelle samling af nogle af elementerne i maskinen, samt moderne design med kromstål. I alle andre henseender, som brugerne siger, at enheden er ikke tegnet i sådan en fabelagtig sum.

Miele

Kvalitet tyske biler har altid tiltrukket sig opmærksomhed fra købere. Enhver revolutionerende teknologi, vil denne model ikke tilbyde, men bygge kvalitet og ydelse som helhed ikke kan overleve.

Den maksimale belastning er 6 kg, men den største fordel ved mærket - anvendelse af "celle" af tromlen. Det er, når vaske tøj og mellem tromlen vægge dannes et luftlag, der letter skånsom rengøring af vasketøj. Desuden er maskinen i stand til at huske algoritmer. Alle oplysninger om driften af maskinen vises på displayet, der er stor og let at navigere. Prisen på modellen er omkring 45.000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.