RelationerMød

Disse 10 små ting mennesket ser altid en kvinde

Tror du din mand kender intet til psykologi kvinder? Dette er ikke tilfældet. Fra udseendet af kærlige din partner er ikke en enkelt detalje undslipper. Og her er 10 ting, som fyre er i stand til at observere overalt og altid.

Når du beslutter at forkorte hår

Tanken om, at mænd ikke mærke til ændringer i håret partner, er blevet en vittighed. Mange tror, at manden i tilfælde af forsvinden sin kæreste ikke ville være i stand til selv at beskrive hendes udseende og hjælpe politiet til at gøre en fantombillede. Tro mig, hvis du nogensinde kommer hjem med en frisure eller bob dit hår pludselig bliver grønne, vil den elskede helt sikkert mærke. Det kan dog tage nogen tid.

Når du foregiver at være i søvn

Om morgenen besluttede dig for at foregive at være i søvn, og yndefuldt vende mod partneren, venter på et kys? En, du ikke bruger. Men her er en mand af hans temmelig overrasket. Hvorfor lade som om? Du har allerede kysser.

Når du forsøger at skjule et smil bag masken af irritation

Denne ændring bemærker nogen hensynsfuld mand. Og det vil være en anledning til ægte forvirring. Hvorfor ikke bare indrømme, at det var sjovt? Ja, den joke lidt uhøfligt, men sjovt selv.

Når du beslutter at gå ud uden en bh

Det er mænd behøver ikke engang at se - de føler det.

Den måde, du ser på en fyr, hvis han gør noget rart

Ja, din mand sikkert bemærke dette synspunkt, fordi der i dette øjeblik øjnene sige, "Det er derfor jeg elsker dig, og jeg elsker" eller "I aften vil vi have sex."

Når du køber nye undertøj

Ja, han kan ikke vide, hvor meget du har nederdele. Det er sandsynligt, at en ny frisure og en mand vil bemærke det samme. Men han husker altid dit undertøj. Tro ikke på mig? Spørg hvor meget sort bh og røde trusser gemmer sig i dit skab? Han vil svare, selv i drømmen.

Når du huske de små ting om sit liv

Trods det faktum, at mænd ofte blottet for sentimentalitet, er det altid rart, hvis du kan huske nogle små ting om deres liv. For eksempel det faktum, at du kender navnet på hans foretrukne film, skal du sørge for at smile Man. Og historien om den ældre bror, der har vanæret sin familie til middag på syv år? Din mand værdsætter den opmærksomhed, ikke engang tøve.

Når du føler, at det i dårligt humør

Nogle gange kan en kvinde ved bare, at hendes kæreste havde en dårlig dag i dag. Han behøvede ikke at tale om det - en eller anden måde mirakuløst hun bare føles. Mænd sætter pris på det. Det er ikke nødvendigt at gennemføre en psykologisk session og forsøge at lære mere, bare berolige sin elskede, være i nærheden.

Når et dårligt humør, du

Ja, det er en tovejs gade. Din partner er også i stand til at genkende dit humør.

Når dine hænder røre

Man altid rører, når mens du går dine hænder eller anden måde forbundet. Og det faktum, at de er så velegnet til hinanden.

Ja, en kvinde - en rigtig mysterium, og dens adfærd er nogle gange svært at forstå. Men mænd er ikke nær så afstumpede og uden forståelse, som er almindeligt antaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.