RelationerMød

25 usædvanlige ideer til sommer rejsende

Det varme sommervejr og lange dage bringe en masse muligheder for at tilbringe tid sammen med deres kære. Hvis plat farvel slags middag eller gå i biografen allerede trætte, og brugt en masse, du ikke ønsker disse usædvanlige ideer - hvad du har brug for. Det er den perfekte kombination af sjov og romantik, for at tilbringe en uforglemmelig sommer med din partner.

Se hvor flyve fly

Gå til den nærmeste lufthavn, og finde et sted, hvor du kan se, hvordan flyene take off og jord. Dette er en mulighed for at drømme om, hvor du gerne vil være sammen, og måske en chance for at beslutte at køre væk på ferie lige nu.

Køb billige frugt og grøntsager

Sommer - tid til bær og frugter. Find i nærheden af hans hjem fødevaremarked med billig sommer mad og prøve alt, hvad de tilbyder lokale tællere.

Cook-sommer desserter

Hvis du allerede har købt alle de nødvendige gaver af sommeren - bær og frugter, er det tid til at forberede sig til sin anden halvt år gamle søde pie.

Sovende under stjernerne

Du behøver ikke engang at gå langt fra hjemmet, hvis du ønsker at realisere denne idé. Break up teltet, sprede branden og nyde lidt af ristede skumfiduser. Og så usnite i en omfavnelse under stjernerne. Hvad kunne være mere romantisk?

Rejser med bil

Opret en spilleliste med dine yndlingssange, drej den højt og gå på en rejse gennem en landevej.

Arranger aften fyrværkeri

Hvad stopper dig uden grund, køre et par fyrværkeri til mig selv? Lette kedelige aften fyrværkeri, stjernekastere og køre et par luft lanterner. Glem ikke at gøre et ønske!

Spil aktive spil i parken

Spil i parken - en sorgløs, sjov aktivitet bare for en sommerdag. Tag bolden, frisbee, og sløret for hvile og en masse lækker mad og drikkevarer.

Besøg messen eller forlystelsespark

Braklægning daglige forsamlinger i cafeer inden vinteren. Gå i stedet til messen eller forlystelsespark. Tag en tur på karrusellen, så prøv en usædvanlig gade mad og drikke og nyde det faktum, at gå, holde i hånd.

Bo frivillige ved arrangementet

Ønsker du at besøge nogle sommerfest, men en billet er for dyrt? Bo en frivillig på begivenheden! Dag hjælp til at organisere en begivenhed kan vise sig at være meget interessant, og om aftenen vil du være i stand til at nyde hovednavnene på festivalen gratis.

Deltag i frivillige programmer

Hvis du virkelig gerne frivilligt arbejde, er der mange programmer, der vil sætte pris på din hjælp: coaching børns sportshold på lejrskole, walking hunde på internatet, garbage collection i skoven. Mulighederne er mange, og alle af dem kunne være lige så sjovt og spændende, hvis du deltager i dem med din partner.

Besøg fødevaremarkedet

Produkter du kan købe meget indbringende, hvis du gør det ikke i supermarkeder. Besøg en stor købmand marked og købe en masse lækre fødevarer. Og så gå hjem til kokken den mest fantastiske romantisk middag.

Kig på open-air biograf

Mørk snerpet biograf i sommeren er ikke det bedste sted for dato. Men open-air biograf - det er det! Nyd dine yndlingsfilm på arten af hinandens arme og pakket et tæppe.

Movement - liv

Hvis du er venner med sporten, denne mulighed er for dig. Lej en cykel og udforske deres by, ridning på cykelstien. Hvis du er træt af travlhed i byen, og fodgængere ikke giver dig hvordan til at fremskynde, gå ud af byen og lave din egen rute.

slappe af

Om sommeren kan du finde en lang række workshops om yoga og meditation i det åbne. Sådanne arrangementer er et ideelt supplement lørdag morgen, bidrager til at slappe af, før den næste sjov dato.

Geocaching

Geocaching - usædvanligt urbane spil. Brug af smartphones, er spillerne på udkig efter et særligt sted kort caches og gå på jagt efter dem. Typisk er caches placeret i en meget malerisk hjørne af naturen eller interessante by- institutioner.

Nyd levende musik

Ofte sommerfestivaler er helt gratis, og det betyder, at din date har planlagt for dig! Snup et varmt tæppe, vin og lækker mad til stille og roligt at slappe af med din yndlingsmusik, eller tage en lys rygsække og vand til at rippe hele natten!

Lyt til levende musik i baren

Hvis denne sommer for at fange en gratis festival ikke var muligt, at gå til en bar med levende musik. Mest sandsynligt, vil de have en åben veranda, og en musikalsk gruppe vil være bedre end den, som du ikke har fået.

Spil en omgang minigolf

Dette spil, som en mini-golfbane, for nylig stigende popularitet. hendes priserne er ganske fornuftige spilleregler er nemmere end i rigtig golf, men langt mere aktiv.

barnlige sport

Bo et lille barn: i stedet for middag, prøv flere slags is og andre desserter, der kan tilbyde dig den nærmeste kaffebar og café.

Tag på fisketur

Et sådant møde - en chance for at slappe af og nyde hinandens selskab for afbalancerede samtaler stille væk fra travlhed i byen. Hertil kommer, øret, fremstillet af friskfangede fisk, meget dem end normalt!

stjerneklar konkurrence

Find et sted i landet med en god udsigt, og gå der i bil, for at se solnedgangen. Og når det bliver mørkt, nyde stjernerne, der vil helt sikkert være lysere væk fra byens lys. Arranger konkurrencen og finde alle de konstellationer, der kan huske.

Gå til zoologisk have

I mange zoologiske haver kan få gratis eller købe en billet til en rimelig pris. Dag i zoo vil helt sikkert være sjovt. Tag kameraet og lave en sjov foto med en giraf eller fodre hjorte.

Gå på jagt efter kunst

Alle museer har gratis dage eller besøg på kupon - du skal bare finde ud af om det. Og hvor ofte du besøger museer? Desuden er det er en stor mulighed for at finde din soulmate bedre sammenligne deres indtryk af det samme billede eller dele din mening om ethvert objekt af moderne kunst.

Arranger en sjov fotooptagelse

Find et smukt sted og arrangere en fotooptagelse. Gør det sjovt og romantisk: tage billeder i sjove positurer og klæde lyse og sommerlig. Og så pririsuyte i "Photoshop" til de mest succesfulde billeder million hjerter.

Gå til en garage salg

I forstæder hjem ofte holder garage salg eller loppemarkeder. Besøg denne begivenhed og finde de ting, der vil appellere til jer begge og vil være en påmindelse om en meget munter og romantisk dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.