ComputereOperativsystemer

Hvilket operativsystem til mobile enheder er bedre - Android eller windose?

Før du køber en række mobile enheder har mest potentiale
kunder der er én meget vigtigt spørgsmål: "Hvad ville være bedre at vælge: android
eller windose? "Ud over de ovennævnte operativsystemer, er der også iOS, BlackBarry OS, Mozilla OS og MeeGo. Men for at være objektive, de tre sidstnævnte produkter er endnu ikke fået megen popularitet. BlackBarry OS og MeeGo er eksperimentelt operativsystem og Mozilla OS - et relativt nyt projekt, som, måske, vil have sin indflydelse. Derfor, for størstedelen af de potentielle købere er nu værd kun et spørgsmål om at vælge mellem iOS, Android eller windose.

iOS

Væsentlige, denne operativsystem er blevet brugt i den første tablet. Det er en lukket platform. Derfor ser det ud som ulemper og fordele. Fordele hende som følger: stabilitet og sikkerhed. Men ulemperne er: de fleste af den vejafgift, de høje omkostninger (både enheden og software), og fuldt kompatible med andre produkter af denne klasse. Derfor er valget kommer ned til android eller windose som et billigere og mere åben OS.

windose

I første omgang produktionen af "Microsoft" designet til personlige computere. Tidspunkt for udseendet af tabletten softwareudvikler frigivet fra formen, og så hastigt udviklet et produkt til denne klasse af enheder - Windows 7.5 med kodenavnet "Mango". Men i det øjeblik var gunstige starten
tabt, og nu har virksomheden til at gøre en stor indsats for at komme ind på markedet. En af disse er at købe den finske producent af sådanne anordninger - "Nokia". Ud over denne udgivelse er stimuleret af de taiwanske "HTC" enheder på denne platform, og koreansk "Samsung". Nu er den aktuelle version af Windows kommer med et indeks på 8,0. Inden for en overskuelig fremtid er det planen at opgradere til 8.1. Nødvendige programmer er efterhånden spirende, og der er gratis versioner. Det er nok til at tage en sikker tredjeplads i dette marked, men ikke mere. Lad os nu se, hvad der er forskellig fra den android windose, og drage konklusioner om, hvad du skal vælge.

android

Det er dette operativsystem på det nordamerikanske Google selskab er kritisk for tablets og smartphones. Åbent arkitektur, et stort sæt af nødvendige programmer, billige slutbrugeren enheder - dette er ikke en komplet liste over de professionelle, fordi der denne platform er blevet i dag №1. Det er ved at bygge på disse fordele, de fleste mennesker køber enheder på denne platform. Derfor er valget mellem en android eller windose er indlysende - det er det første operativsystem. Og så længe forudsætningerne for at ændre situationen, er det ikke synligt. Opdateringer ud til aftalt tid, såvel som enheden. Og ikke kun på Google og andre udviklere - "Samsung", "Sony" og mange andre. En sådan mangfoldighed har ført til, at alle kan finde præcis, hvad han har brug for.

konklusion

Nu på markedet for mobile enheder flere operativsystemer. Men udbredt mens kun tre af dem: Android, iOS og Windows. Markedsandelen for de to sidstnævnte som er væsentlig mindre end den første. Lederen af en - det er et produkt af Google. Denne sammenligning android og windose, for eksempel, siger, at det første alternativ ikke er til stede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.