ComputereOperativsystemer

Løs problemet med pc'en vil "Remote Assistance"

Ofte behøver brugere af personlige computere, uden at fordybe sig i snørklede af enheden, og ikke forstå nuancerne i forskellige programmer, der bruges i hans arbejde kun en begrænset del af de tilgængelige muligheder. En sådan fremgangsmåde er ganske berettiget for en lille reserve af tid, men det kan gøre en bjørnetjeneste i tilfælde af yderligere krav eller ønsker at gøre noget på en ny måde.

Hvis du ikke forstår dig selv hochestya, men blandt venner, er der dem, som du kan bede om hjælp, så i tilfælde af et computerproblem, kan du meget vel være med til at "Remote Assistance".

Denne Windows-funktion - en standard tjeneste af operativsystemet, så en anden bruger til det samme operativsystem til fjernadgang til filer på din computer, for at hjælpe dig med at løse de vanskeligheder. Du er nødt til at stole helt på den person, der vil hjælpe dig, da det vil modtage fuld adgang til din computer vil være i stand til at se de personlige filer og så videre.

Den app er indbygget i systemet fra Windows XP. Det viste sig så populær, at blev en del af senere. Ud over sine standardapplikationer "Remote Assistance" anvendes til ekstern uddannelse en person som du tilslutter den bliver tilgængelig til at arbejde med en andens skrivebord samt med hende, og den mand, hvis computer du er forbundet til at være i stand til at se alle kører dine handlinger på din computer.

Hvis vi ser på "Remote Assistance" Windows 7, kan vi se, at det er lidt forskellig fra modparten i de tidligere versioner.

Tjenesten "Remote Assistance" i Windows 7

For at komme i gang, skal du sørge for, at både brugeren og hans fremtid assistent installeret på din computer er Windows 7, og har et program til messaging Windows Live Messenger, ellers ikke være i stand til at forbinde. Dernæst skal du køre Windows Live Messenger service og kommunikation at gøre login processen (medmindre du har en Live Messenger-konto, skal det etableres på den officielle hjemmeside eller direkte i menuen).

Efter kombination af push- knapper Win + R, et pop-up vindue uden anførselstegn foreskriver "MSRA" og klik på «Enter». Dette vil åbne "Remote Assistance" hovedvinduet tjeneste. Det er nødvendigt at vælge "Inviter den person, som du har tillid til at hjælpe", og derefter klikke på "Brug Easy Connect". Som et resultat, kan administratoren vælge listen over programmer Windows Live Messenger-kontaktpersoner og sende ham en invitation. Fremtidig hjælperen skal også åbne vinduet programmet og vælg "Hjælp en person, der har inviteret dig" sammen med "Brug Easy Connect". Efter at have afsluttet alle disse handlinger administratoren kan udføre en fjernforbindelse til en computer bruger.

I fremtiden kan alle disse likører ikke udføres, gemme dem som standard.

Det er således muligt at fjernstyre administrere og levere computer hjælp på afstand uden yderligere installerede programmer, kun kvaliteten af den ydelse betyder "Remote Assistance", den indbyggede Windows.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.