SundhedMedicinsk turisme

Sanatorium og turist-kompleks "Maple Grove": adresse, beskrivelse, anmeldelser

I alle regioner i Rusland har sine vidunderlige kurbade og resorts, der giver en mulighed for folk til at forbedre deres helbred, uden at gå langt væk. Penza-regionen, der ligger næsten i centrum af den europæiske del af landet, i form af relieffet er stort set flad åbne rum, som stille og roligt strømmende floder store og små. Blandt disse beroligende landskaber nye resort voksede i 2013, mens et turistområde "Maple Grove". Ifølge juridisk status, det er en privat virksomhed, hvis medarbejdere kæmper for at give sine kunder med hvile og behandling på højeste niveau. Vi foreslår at tage en lille virtuel rundtur i kurstedet og få at vide, hvordan du kan bruge din tid.

Beliggenhed

Sanatorium "Maple Grove" ligger ved siden af den gamle bydel i Spassk, der er kun 7 km væk. Fra Penza og Saransk er fra omkring 170 km fra jernbanen Zubova Polyana station (på motorvejen) - 30 km fra Torbeevo station 18 km. Den nærmeste by, som omkring 3,5 km - landsby Abashevo, der forbinder med Spassky god asfaltvej. Sanatorium blev bygget i Maple Grove på bredden af den smukke reservoir, hvor du kan tilbringe fritiden interessant. Det centrale kontor ligger i Penza resorts på Mountain Street, Building nummer 3a, værelse nummer 312. I denne Spassk adresse: Lenin gade, bygning nummer 106.

Kom der

På sundhedsområdet-turist-kompleks kan nås med egen bil eller med offentlig transport.

Tog, der skal følges, eller til Penza, enten til stationen Zubova Polyana.

Fra Penza brug på busstationen sidde på bussen, ved siden af Spassky. Rejsetid 3 timer og en halv. Hver dag er der tre flybilletter: 6:30, 9:30 og ved time på dagen.

Fra Saransk nødt til at tage en bus til Zubova Polyana, og derefter foretage en ændring af Spassky.

Fra busstationen i byen til den udvej kan nås med taxa, billetprisen, hvor 150 rubler.

Med bil, er det bedst at gå på motorvejen "Ural" (M5) gennem Spassky, og derfra følge retningen Abashevo. På en tur i "Maple Grove" er en pointer. Resortet har en parkeringsplads, men det er placeret uden for det område, omkring 300 meter fra de administrative bygninger.

Medicinsk profil

Den sanatorium "Maple Grove" (Spassk) har specialiseret sig i behandling af følgende organer og systemer:

- fordøjelseskanalen;

- lunger og andre åndedrætsorganer;

- nervesystemet;

- bevægeapparatet.

Også her udføre kosmetiske procedurer.

Statens medicinsk personale består af 50 mennesker, herunder 6 læger af smal specialisering (pulmonologist, gastroenterolog, internist, en neurolog, en kosmetolog, en ortopæd) og 10 sygeplejersker.

I sanatorium kan du foretage en generel analyse af blod og urin. Ved udpegning af læger her udføre intravenøs og intramuskulær injektion.

medicinsk behandling

Udvej "Maple Grove" anvendes til behandling af mineralvand fra brønde № № 4 og 17 i Yessentuki, sapropel mudder ler slabosulfatnye fra Sverdlovsk område taget fra søen Shitovskoe. Ordineret af en læge udføre følgende procedurer:

1. klimatoterapi. Disse omfatter:

- mudder applikationer på rygsøjlen og lemmer;

- terapeutisk undersøiske bruser;

- en bred vifte af bade (nåletræ, perle, chokolade, naturlægemidler - alle 25 sorter).

2. fysioterapeutisk procedurer:

- udvidelse af rygsøjlen (uden vand);

- hardware terapi;

- elektroforese.

3. kolon udrensning.

4. Indånding.

5. Manuel og hardware massage.

6. Ozon terapi, der består i intravenøst ozon-oxygen løsninger.

Ud over behandling i sanatorier gennemført en række skønhedsbehandlinger, herunder ansigts- og kropsindpakninger, voksbehandling, peeling.

område

Absolut alle, der kommer til sanatoriet komplekse "Maple Grove", af det område overladt til de mest entusiastiske. På området for næsten 36 hektar perfekt placeret stiliseret gamle tårne og tårne boliger, der er udstyret med en legeplads, flere legepladser, en zoologisk have, smuk og behagelig pavillon. Landskab designere har indrettet område af flere blomsterbede, arkitektoniske kompositioner, bygget på det flere naturskønne damme. Nogle er designet til strand og vand rekreative turister, mens andre - for fiskeri, andre - for skønhed. Det område af sanatorium er indhegnet og bevogtet døgnet rundt. Gratis parkering er placeret udenfor.

infrastruktur

Og til behandling og bare til afslapning giver en række muligheder for sundhedsfremmende turist kompleks "Maple Grove". Penza, den største by i regionen, ligger kun en tre timers kørsel. Derfor er byens borgere er meget praktisk at have med i "Maple Grove" weekend (med overnatning og uden), at organisere et bryllup, fejre helligdage, til at udføre firmafester.

Den sanatorium er åbent hele året rundt. I sommer og vinter kan man hver dag for at svømme i den indendørs pool i de varmere måneder, den udendørs pool, sauna, russisk bad, fitnessrum, bibliotek. For nemheds af gæster i sanatorium er der et vaskeri og strygerum. Der ønsker at markere triumf venter festlokaler, at udvej personale er dekoreret som temaer i begivenheden. Til forretningsmøder i "Maple Grove" giver et behageligt mødelokale med det nødvendige udstyr.

Børn er også givet en masse opmærksomhed. For dem, i sanatorium er ikke kun en legeplads med gynger, men også en rummelig børneværelse - lyse, farverige, dekoreret med figurer af foretrukne tegneseriefigurer, der er udstyret med snesevis af legetøj.

placering

"Maple Grove" - sundhed og turist-kompleks, hvor at rumme gæster to smukke kabinet bygget: en tre-etagers "skib", som giver 50 pladser, og en-historie "Kreml Wall", hvor henholdsvis 32 senge og 5 to-etagers huse . Alle bygninger er lavet i stil med russiske arkitektur af de bedste racer af træer. Værelser er meget rummelige, med et areal på 36 kvadrater. De er designet til at forblive en, to, tre, og hytter kan rumme op til fire personer.

Alle værelser på kurstedet 48 enheder. Deres to kategorier - "standard", der er designet til en, to, tre gæster, og en "pakke" for to gæst.

Faciliteter "standarder" omfatter et sæt møbler, tv-apparater med kabel-tv, en lille køleskab. fans kan tage i leje, hvis det ønskes. De hygiejniske værelser er udstyret med moderne brusere, toiletter, håndvaske, indeholder et sæt af personlig hygiejne.

Værelserne "deluxe" er sammensat af to værelser (soveværelse og stue), og er udstyret med et sæt af blødt læder møbler, soveværelse suite, aircondition, tv og køleskab.

Hytterne har et køkken med hvidevarer og et sæt af retter.

Værelse rengøring sker dagligt, skift af sengetøj en gang om ugen.

mad

Den sanatorium "Maple Grove" (Penza) til at forsyne beboerne bygget en smuk stilfuld restaurant. Dens store sal har plads til 120 personer. Hertil kommer, at restauranten har tronsalen, som komfortabelt kan rumme 40 gæster, og en udendørs terrasse, der byder på fantastisk udsigt over det omkringliggende område.

Tag ture til "Maple Grove" kan være tre måltider om dagen, eller kun med morgenmad. Alle måltider er på en "buffet". I menuen, klassiske og eksklusive salater med grøntsager, kød, kylling, fisk, svampe, flere slags supper, side retter, et bredt udvalg af kød, fjerkræ, fisk. Dessert præsenterede is, kager, pandekager, frisk juice.

Gæsterne kan slappe af i feriestedets stilfulde bar, som har et tv, der er karaoke. For VIP-personer er udstyret med en separat bar til 12 personer.

For alle, der elsker intime samtaler over en kop te i Tea Hall sanatoriet arbejder med ægte russisk samovar og komfur.

fritid

Penza-regionen er beliggende i et område med et tempereret fastlandsklima. I gennemsnit varm, men ikke varmt vejr her er fra juni til august. I løbet af disse måneder, lufttemperaturen er omkring 20 til +25 grader. I maj og september, temperaturen er omkring 15 grader. Vintrene i området ikke meget sne og frost, med en gennemsnitlig temperatur på -10 grader. Et sådant klima er befordrende for en dejlig ferie hele året rundt. Sommer i sanatorium "Maple Grove", kan gæsterne tage i leje cykler, rulleskøjter, spille billard, bordtennis. Om vinteren er der mulighed for skiløb, skøjteløb, snowboarding. Udlejning af alle elementer i enhver sportsudstyr gebyr.

Til afslapning, kan den udvej "Maple Grove" være i den indendørs pool, i badet, finsk sauna, tyrkisk bad, et fitnessrum til motion entusiaster.

I godt vejr er også muligt rekreation på vandet (i den udendørs swimmingpool og i poolen med udstyret strand). Lejen kan tage både og katamaraner.

Aftener i udvej er diskoteker og koncerter. For alle, der ønsker at stifte bekendtskab med de lokale seværdigheder, udflugter.

fiskeri

Uden tvivl, ophold i Penza-regionen, nemlig i "Maple Grove", huskede og dem, der tog en tur her til behandling, og dem, der kom på en fridag, fordi der er organiseret sådan fiskeri, hvilket er sjældent at finde andre steder . Tilbagemeldinger fra turister, de var i stand til at fange gedder vejer mere end 4 kg, havkat, brasen, aborre, karpe, karuds, skalle. Pleasure er dog betalt, koster 300 rubler per dag. Hvis du lykkedes at fange fisk mere end 4 kg, er det nødvendigt at betale ekstra i henhold til de fastlagte priser. Alle fiskeredskaber kan lejes. Pris stænger - 150 rubler. For fiskere udstyret med broer, pavilloner med grill, hvor, hvis det ønskes, kan være det samme og tilberede deres fangst.

Sanatorium og turist-kompleks "Maple Grove", alle priser i 2016

Prispolitik resorts tilstrækkeligt demokratisk. Beviserne simpelthen på ferie med overnatning, så kan du tage fra 1 dag. Du kan også komme her for at fiske eller til at fejre en begivenhed uden et køb ordrenummer. I det tilfælde er betalingen sker i henhold til de modtagne ydelser. Beviserne for afslapning med behandling forudsat varede fra 5 dage. Udgifterne til hele året er den samme, og afhænger af den type værelse.

Pris per person per dag
type nummer Pris (rubler).
Enkelt "Standard" 2680
Dobbelt "Standard" 2480
Triple "Standard" 2280
"Lux" 4380

For børn fra 4 til 14 år betaler følgende:

- Værelse på de vigtigste site af 1580 rubler;

- on-site forlængelse af 1380 rubler;

- uden et sæde (med forældre) 1100 rubler.

Prisen inkluderer overnatning, tre måltider om dagen, en time i poolen, times tennis, skoletiden i fitnessrummet på gym, lægebesøg, og nogle behandlinger koste op til 480 rubler per dag. For resten af betalingen af prisliste procedure.

Priser for overnatning, hvis tilladelsen uden behandling og en integreret strømforsyning, samt tjenester såsom hal leje, banket eller receptioner og lignende, er det nødvendigt at præcisere, når booking.

Prisen for huset - fra 6000 rubler per nat.

anmeldelser

Personalet på "Maple Grove" forsøger at give hver af sine gæster afslapning og behandling på et passende niveau, så mange turister besøger her igen, med alle midler ønsker at komme ud her igen. Bemærkede i gennemgangen, professionelle:

- en meget stor, smuk, smagfuldt design af territorium;

- renlighed rundt;

- behagelige værelser med funktionelle apparater og inventar;

- opmærksomme og omhyggelige udbydere (hver én);

- velsmagende måltider i restauranten;

- en unikt-produktiv fiskeri;

- en velorganiseret fritid.

Observerede mangler:

- parkering langt væk fra den administrative bygning;

- få procedurer indgår i tilladelsen, og ikke en del af en meget dyr;

- for kort (en time) til morgenmad, frokost og middag;

- dyre måltider på restauranten (for dem, der har billetter med morgenmad);

- Høj pris for fiskeri;

- Wi-Fi er ikke tilgængelig i alle værelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.