SundhedMedicinsk turisme

Medical Center "Medgard" (Ulyanovsk) eksperter og anmeldelser

Medicinsk-diagnostisk kompleks "Medgard" omfatter 6 medicinske institutioner i forskellige byer i Rusland: Samara, Saratov, Togliatti, Naberezhnye Chelny, Ulyanovsk og Orenburg. Hver af de centre har et stort personale, der straks klare forskellige sygdomme. I dag lærer vi, hvad der er i klinikken "Medgard" læger. Ulyanovsk - en by opkaldt til ære for Lenin - har kun én sådan stor medicinsk center, der yder bistand til både voksne og børn. Find ud af, hvad folk mener om denne institution.

Adresse. Clinic Timer

"Medgard" (Ulyanovsk) - Medical Center, som ligger på adressen: ul. Radishcheva 89. Det virker denne institution hverdage fra 8:00 til 20:00, lørdag - 9:00 til 16:00, søndag - fra 9:00 til 14:00.

Klinik "Medgard" (Ulyanovsk) specialister. Udnævnelser

I denne medicinsk institution arbejde disse læger: gynækolog, en allergolog og immunolog, gastroenterolog, hudlæge, hjertespecialist, neurolog, nephrologist, ortopædi, traumatologi, ENT, øjenlæge, børnelæge, proctologist, terapeut, tandlæge, intern medicin, urolog, kirurg, endokrinolog, læge af funktionelle diagnostik, fysioterapeut.

Alle lægerne giver patienterne professionel medicinsk behandling. Også læger med særlig omhu, omsorg og oprigtig meddelagtighed er syge. Opmærksomhed, empati læger - det er hvad forfører mange mennesker, "Medgard" - Medical Center (Ulyanovsk). medicinske faciliteter fagfolk kan klare enhver opgave, at hjælpe en person slippe af med sit problem.

Lav en aftale på klinikken i Ulyanovsk er mulig, selv uden at besøge det. For nemheds af patienter administrationen af institutioner har udviklet et websted, der har en online optagelse tjeneste. For at gøre dette:

 1. Gå til det officielle site af klinikken.
 2. Vælg den rigtige kontor, en læge, skal du klikke på "Vis Schedule". Hvis en person ikke ved, hvilke konkrete læge til at gå, kan han se tidsplanen for alle de specialister.
 3. Find selv en gratis dato og vælge den optimale tidspunkt for modtagelse.
 4. Skriv i det relevante felter telefonnummer, første og sidste navn, og klik på "Send anmodning".
 5. Det er nødvendigt at vente på bekræftelse af registreringen af begæringen på telefonen. Først da en aftale vil blive betragtet som gyldige.

gastroenterologi

I klinikken, "Medgard" Ulyanovsk er kun én læge, en gastroenterolog. Det hjælper at slippe af med disse sygdomme:

 • Mavesår og 12 sår på tolvfingertarmen.
 • Kronisk mavesår dyspepsi.
 • Dysbacteriosis.
 • Gastritis.
 • irritabel tarmsyndrom, oppustethed, colitis.
 • Kronisk cholecystitis.
 • Cholelithiasis.
 • Pancreatitis.
 • Kronisk hepatitis og andre leverproblemer.
 • Hiatal hernia, tilbagesvaling.
 • Mavesår dyspepsi.

Ved modtagelsen specialist minder patienter, der forårsager forekomsten af de ovennævnte sygdomme er stress, fejlernæring, ugunstige økologiske situation. Derfor bør vi ikke begynde med konsekvenserne, og med grunde.

Folks meninger om gastroenterolog

Patienterne var tilfredse med den post-behandling på specialist. Opmærksomhed, omsorg for hver patient, effektiv behandling - det er hvad folk siger, henvises til klinikken gastroenterolog "Medgard". Den eneste ulempe til eksperten - hans konstante arbejdsbyrde, beskæftigelse. Gastroenterolog tager hver dag, se tidsplanen for sit arbejde på stedet af organisationen. På grund af det faktum, at specialisten arbejder hver dag, der ønsker at komme til at se ham meget. Så du er nødt til at være adræt, at have tid til at tilmelde. I øvrigt, at værdien af den første modtagelse i gastroenterolog af RUB 790, re -. 690 rubler.

børnelæger

I klinikken, "Medgard" Ulyanovsk har 2 børnelæge. Forældre kan få et valg af 1 ud af 3 abonnementer institutioner:

 1. "Knappe." Abonnement er designet til omfattende sundhedspleje børn op til 1 år.
 2. "The Kid". Dette program er designet til børn fra 1 år til 7 år.
 3. "Junior". For børn i alderen 8 til 15 år.

Alle programmer ved besøg i børnelæge ( "Knappe" - op til 22 tricks, "The Kid" - op til 18 receptioner, "Junior" - op til 15 receptioner), hjemmepleje (op til 4 gange), telefonisk rådgivning, rutinemæssige konsultationer i forskellige kliniske specialister, laboratorium og diagnostiske tests, vaccination, passage af fysioterapi.

Klinik børnelæger arbejder på følgende områder:

 • Giv råd til unge mødre, hvordan at amme babyer rationelt.
 • Behandle en række gastrointestinale problemer: struma, gastrointestinale forstyrrelser (kolik, forstoppelse, opkastning).
 • Terapien af allergisk dermatitis.
 • Gennemføre forebyggelse af engelsk syge, fejlernæring.
 • Diagnosticere og behandle akutte respiratoriske virusinfektioner, sygdomme øre, næse og hals, sygdomme i nervesystemet, hudsygdomme, med de urogenitale område problemer.

Estimater af mennesker på arbejde af børnelæger

Børnelæger Medgard "klinik (Ulyanovsk) af deres arbejde er eneste positive. Forældre til unge patienter bemærke, at Børnelæger kontorer er meget erfarne, kompetente. De vælger den rette effektiv behandling, giver en masse råd.

Positiv feedback fra folk om klinikken

Medicinsk institution "Medgard" (Ulyanovsk) anmeldelser patienten modtager anderledes. Der er mennesker, der er tilfredse med tjenesten på denne klinik, men andre opfordres kraftigt til at henvise til. Positiv evaluering af mænd og kvinder er udtrykt på følgende måde:

 • Anlægget har alle de eksperter, så du kan få nogen hjælp, kan du kontakte klinikken "Medgard". Folk som der ikke behøver at søge en gastroenterolog på et andet hospital eller for eksempel privat børnelæge. Alle læger er i centrum.
 • Folk som der i denne klinik vaccination.
 • Priserne for tjenesteydelser, ifølge mange patienter, det er ganske passende. Udgifterne til undersøgelsen ikke er for høj.
 • Bemærk, at alle ansatte på klinikken høflig, venlig.
 • Patienter skriver på fora, at centrum af spændvidden betaler nok opmærksomhed. Arbejde rengøringsmidler er altid på højeste niveau. De giver folk med skoovertræk, så patienter ikke nedarves på gulvet.

negativ evaluering

Clinic "Medgard" (Ulyanovsk) får dårlige anmeldelser og folk. patient utilfredshed forårsaget af følgende:

 • indskrive arbejde. Folk klager over, at den indskrive personale er langsom. Vi er nødt til at stå i lange perioder og vente, indtil de værdiges at udstede en billet. Og så er du nødt til at stå i kø for at betale for tjenester. Også mennesker klager over, at de aldrig kan komme igennem til receptionen: Antallet svarer ikke, det er optaget.
 • Nogle patienter siger, at lægerne generelt ikke har nogen kompetence. Nogle endda foreskrevne forsøg ligesom det, bare for at presse flere penge fra manden.
 • I nærheden af kontorerne ingen bænke, stole. Folk skal bare være, og i virkeligheden nogle gange nødt til at vente en time.
 • Nogle mennesker siger, at lægerne gør proceduren først, og først derefter sætte den person, før den kendsgerning, kaldte ham værdien af manipulation udført. Ofte folk er rasende, og med rette, det er ikke altid i lommen der er ekstra penge, og nogle gange det beløb kan være ganske anstændig.

konklusion

Nu ved du, hvad en medicinsk center "Medgard", hvor byer er dens filialer. Du mødtes med en af dem, som blev åbnet i byen Ulyanovsk. Anmeldelser af dette hospital har både positive og negative. Bedømme, hvor godt et center eller ej, kan kun være selv-behandling i klinikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.