SundhedMedicinsk turisme

Resort "Uvildy": anmeldelser, fotos, adresse

Lake Uvildy er enestående i livgivende kraft og skønhed af natur-monument. Det er grunden til sine bredder bygget omkring 80 medicinske og turistfaciliteter. En af de største og mest diversificerede - en udvej "Uvildy". Hvor han byggede, er værdige til opmærksomhed af kunstnere og digtere. Søbredden omgivet af fyr og løvskove. Toppen af gamle træer danner hen over hovedet på turister sarte grønne telte ned trail tæpper fra hundredvis af farver og i luften ved sin magi helbredende kraft flygtigt. Men skønheden - ikke kun værdighed udvej. På sit område er der en brønd med radon vand, kan værktøjet ikke overvurderes. Og den nærliggende sø ty Sabanai giver især blødt sapropel mudder. Alle disse funktioner, plus maksimal komfort og bekvemmelighed, venlighed og professionalisme af personalet gør ophold på resort uforglemmelig.

Beliggenhed

Den officielle adresse på "Uvildy" resort som dette: Chelyabinsk-regionen, distrikt Argayashsky, Uvildy landsbygade i byen, bygning №5. Dette er den syd-østlige bred af søen, den smukkeste, de mest milde vejrforhold. Steder er reserveret. Omkring stræk endeløse skove, hvor en masse bær, svampe, blomster, tilfreds med deres sange snesevis af fugle. Fra Chelyabinsk dette paradis kun 78 km. Afstanden fra Ekaterinburg til "Uvildy" ty mere og mere er på motorvejen 180 km.

I disse to byer har en udvej repræsentant. I Chelyabinsk, er kontoret beliggende på gaden Sony Curve, bygning №28, og i Jekaterinburg Belorechenskaya gade, bygning №15, værelse №201.

Kom der

Turister efter et sanatorium-resort "Uvildy" fra fjerne russiske byer kan træne eller fly ankommer i Jekaterinburg, derefter rejse med bus til den sydlige busstation, der sidder i bussen №589e til Chelyabinsk på North Bus Terminal ( "Unge").

Du kan ankomme med tog eller fly umiddelbart i Chelyabinsk, derefter gå videre til den nordlige busstation. Derfra er der en direkte busforbindelse til den udvej. Tid på vejen i cirka en time.

Privat bil er nødvendig for at komme videre M5 motorvejen. Chelyabinsk nordlige retning mod Ekaterinburg til Dolgoderevenskaya landsby, derfra i vestlig retning gennem bosættelser Kasagi, Argayash og Kuznetsk.

Fra Jekaterinburg nødt til at rejse i sydlig retning mod Chelyabinsk til Tyubuk landsby, derfra i vestlig retning gennem bosættelser Kasli og Kyshtym.

Medicinsk profil

Resort "Uvildy" i Chelyabinsk regionen betragtes som den største medicinske center. Her behandles med disse organer og systemer:

- hjerne (søvn korrektion, genoptræning efter slagtilfælde, vaskulær sygdom);

- nervesystemet;

- lys og alle luftvejene (astma, sarcoidose, rhinitis, akut respiratorisk virusinfektion, lungebetændelse, bronkitis);

- mavetarmkanal (forskellige patologier);

- organer syne;

- skjoldbruskkirtel;

- kredsløbssystemet og visse sygdomme i blod;

- hjerte og blodkar;

- urogenitale system af mænd og kvinder;

- osteo-muskulære system (gigt, slidgigt, gigt, gigt, lændesmerter, ankyloserende spondylitis, og andre).

Den udvej "Uvildy" kan forbedre deres sundhed mennesker lider af diabetes, fedme, struma, hypothyroidisme, og snesevis af andre sygdomme, der opstår i mild, moderat og kroniske former.

diagnostisk basis

Resort "Uvildy" er stolt af sin moderne diagnostiske center. Der er udført en række undersøgelser, relevante sygdomme, som rammer den enkelte patient. Så når synsproblemer udføres:

- visometry;

- tonometri;

- oftalmoskopi;

- undersøgelse af fundus.

Hvis du har problemer med hjertet sådan forskning:

- EKG;

- rheoencephalography;

- Holter-overvågning;

- doplerografii fartøjer.

Alle patienter ty udføre urinprøver, blod (delt, Biochemistry), ultralyd problematisk zone EKG.

behandlingsformer

Resort "Uvildy" har fremragende medicinske faciliteter, baseret på det arbejde, der vil sætte de nyeste medicinske fremskridt. modtager højt kvalificerede læger af smalle specialiteter til hver type af sygdommen:

- terapeut;

- øjenlæge;

- urolog;

- gynækolog;

- pulmonologist;

- en endokrinolog;

- en kardiolog;

- en neurolog;

- ortopædisk kirurg;

- gastroenterolog;

- kosmetolog.

Listen af terapeutiske behandlinger på spa "Uvildy" omfatter flere dusin poster. Således termiske bad separation under anvendelse af vand og radon Sapropelic snavs, urtete, nåle, havsalt, honning, mikronæringsstoffer. Ferierende kan tage kurser af bade, hvoraf der er mange typer af kurser, terapeutiske brusere, mudder. Fysioterapi omfatter en bred vifte af hardware typer terapi (lysbehandling, strømme med forskellig frekvens og amplitude, og laseren ultralyd og andre). Hertil kommer, at den udvej ordineret af en læge udføre sådanne procedurer:

- massage (hardware og manuel);

- speleotherapy;

- inhalation;

- fytoterapi

- specialiserede procedurer for at forbedre vision;

- kost terapi;

- fysisk terapi;

- psyko-korrektion;

- lymfotrope terapi og mange andre.

Hertil kommer, at udvej er vært for flere typer af operationer på plastikkirurgi (korrektion af ører og næse, fedtsugning, mammoplasty, facial foryngelse, etc.).

Resort "Uvildy", "Klinik af hjernen"

driftssted 'af hjernen klinik "på bunden af udvej. Her er engageret i rehabilitering af patienter med slagtilfælde, der lider af søvnforstyrrelser, der har patologi hjernen fartøjer. Indikationer for behandling på klinikken:

- hovedpine smerter af enhver ætiologi;

- hyppig svimmelhed;

- neuroser;

- hukommelsessvækkelse;

- depression;

- stress;

- trauma af kraniet eller hjernen;

- søvnløshed;

- snorken i søvne;

- panikanfald;

- dystoni.

I klinikken deler et fælles sæt af undersøgelser, såsom EKG, blod og urinprøver, ultralyd. her også foretage specialundersøgelser, herunder:

- reovasography;

- polysomnografi;

- ekko og rheoencephalography.

Behandling i midten "af hjernen klinik" omfatter balneologi, fysioterapi, medicin, mekaniske (massage), og mange andre procedurer. Alle, der gennemføre kurset udstedes et pas hjerne.

Territory og Infrastruktur

Hele lille by i skyggen af belostvolnyh birk, krøllet ahorn, stedsegrønne gran og fyr er en udvej "Uvildy". Foto fanger en af disse hjørner. Dens rummelige grunde er dekoreret med snesevis af blomsterbede, masser af stræder, bænke, dorne. Blandt al denne skønhed er harmonisk blandet medicinsk og sovesale (en af dem arbejder buffet af slik), souvenirbutikker, sportspladser, restauranter, fitness klub, frisør, posthus med en telegraf, leje vinter og sommer udstyr, stort udendørs opvarmet pool, vinterhave . På søen er der en sejlklub, båd station, udstyret strand. Om vinteren er området dekoreret med en storslået højt juletræ og skøjteløb, brolægning skiløjperne.

For erhvervskunder på feriestedet er udstyret med gode konferencefaciliteter, kan restaurant bestilles som buffet eller en banket.

Ankom private køretøjer kan drage fordel af den gratis parkeringsplads.

For børnene er der en legeplads på stedet med gynger og i bygningen - en børneklub, hvor de små ser læreren.

Til hjælp for turister fra sovesale (undtagen den tredje, står uden for det territorium) i klinikken er udstyret med varme overgange.

placering

Resort "Uvildy" (Chelyabinsk-regionen) til at rumme turisterne har tre bygninger (№№1 og 2 operere i lang tid, №3 - nye, som ligger på hospitalet cirka 800 meter). På stedet et par moderne huse bygget, designet til hele året rundt levende. Værelserne har et andet design og en grad af komfort i gamle bygninger levevilkår er meget lettere end i den nye og i hytterne.

Værelses kategorier:

  • Standard - 1- og 2 lokale område op til 15 kvadrater. Værelserne har den nødvendige minimum af møbler, tv, et batteri, i badeværelserne er udstyret med bruseniche, toilet, håndvask.
  • Komfort - 1- og 2 lokale område op til 20 kvadrater. Værelserne varierer fra standard design og rummelighed.

Resort "Uvildy" tilbyder alle en overlegen værelse:

  • Junior en-firkant til 25 kvadrater. Værelserne har smukke møbler, gulve tæppebelagte tæppe.
  • Suite to-område på 35 kvadrater. Rummet har en stue og et soveværelse.
  • Suite etværelses areal på 30 kvadrater. Værelset er elegante møbler, en lille køleskab, plasma-tv, aircondition.
  • Suite to af 50 og 70 pladser. Disse værelser er gangene, soveværelser og stuer. De hygiejniske værelser indeholder brusere og bade, badekåber og tøfler.
  • "Presidential" tre-værelses areal på 75 kvadrater. Disposition: entré, soveværelse, stue, studie, to badeværelser.

Villaer på resort er tilgængelige i to kategorier - standard og deluxe.

mad

Infrastruktur "Uvildy" udvej omfatter flere restauranter og barer. Den største restaurant, som ligger i en separat bygning, er morgenmad, middage og frokoster for den type "selvbetjening", den værdi, der er medtaget i prisen på tilladelser.

Hertil kommer, at on-site restaurant "Chinook", stiliseret ukrainske hytte tilbyder i hovedmenuen, ukrainske køkken.

Populære med turister skaldyr restaurant "Vand område", hvor du kan prøve skaldyr og fisk. Restaurant "Shambala" ligger på stranden, kun om sommeren. Du kan ikke kun spise, men også for at se en koncert, dans.

Barer i byen to - "vitamin" og "Music transit". Det tilbyder en række af læskedrikke, te, vitamin cocktails.

fritid

På ethvert tidspunkt, ikke gå glip af sine gæster en udvej "Uvildy". Billeder kan ses i artiklen.

Sommer strand venter for turister, sport, cykling, badminton, billard, tennis, fitness-rum, udendørs pool under fyrretræer, vandreture i skoven, hvor de tamme egern med glæde tage en forfriskning i form af nødder og frø. Om vinteren kan gæsterne på resortet ski, skate, svømme i den udendørs eller indendørs pool.

Hele året rundt, kan gæsterne slappe af i saunaen med en swimmingpool, badehus, hvorfra der er adgang til en stor opvarmet udendørs swimmingpool, tyrkisk bad, deltage i konkurrencer og quizzer, lave spændende udflugter, besøge diskoteket.

For børn på resort er også et diskotek, animation team arbejde.

Meget populær blandt turister nyder skydning klub placeret ved siden af resort "Uvildy". Der er udstyret med infanteri og stadion stande, hvor du kan øve skyde på en kørende og flyvende mål. Alt udstyr er svensk.

Jagt og fiskeri

Ud over behandling, en vidunderlig program designet resort "Uvildy" til weekenden. Dette omfatter ikke kun firmafester og banketter i anledning af et bryllup eller en hvilken som helst anden familie fest, men mange mænds foretrukne tidsfordriv - jagt. Den udvej har sin egen jagtmarker er placeret på "Uvildy" landsby 220 km. Alle, der ønsker frem og tilbage levere behagelig transfer. Jagt foregår på sæsonbetinget og udført på en vildsvin, rådyr, harer, ræve, væsler, bisamrotter og fugle ryper, ryper, ænder, gæs. Det tilbyder moderne hytter med alle bekvemmeligheder. I lejren af jægere har bad på træ og restauranten "Ulveskansen", hvor du også kan bestille banketter og firmafester.

Der er flere ferskvand og saltvand søer for lystfiskere i jagt grund af den udvej, som med succes har fanget karpe ripus, karper.

priser

Tag en rundtur i den udvej "Uvildy" muligt for flere systemer:

- "Weekend ophold."

- "Generelt pris".

- "Brain Clinic".

- "Med behandling"

- "Sundhedscenter".

Priserne kan variere afhængigt af sæson og værelseskategori valgt. Det er ønskeligt at angive, hvornår reservationen deres manager, fordi udvej ofte vært for tilbud og rabatter til rådighed. Generelt priserne overnatningsmuligheder, medicin og mad - fra 3640 rubler per person per dag, forudsat indkvartering på de vigtigste site, og fra 2800 rubler for placering på en ekstra seng.

Resort "Uvildy", rejsende anmeldelser

I Chelyabinsk regionen sanatorium "Uvildy" den største. Han arbejder siden 1932. På lang sigt her, tusindvis af russere forbedret deres helbred. Kom her lige nu være opmærksom på følgende fordele:

- en unik beliggenhed;

- fremragende behandling, det er meget effektivt;

- rig infrastruktur;

- en bred vifte af steder, hvor du kan spise;

- tilstedeværelsen af den opvarmede pool om vinteren;

- komfortable værelser, især i hytterne og den nye bygning.

Konstaterede mangler:

- området er stort, men ikke altid velplejet;

- ligger langt fra den største restaurant og den tredje boligbyggeri;

- mangel på fritid;

- høje priser for betalte procedurer;

- ubekvemme timer måltider, især middag, slutter 6 PM;

- middelmådig menuen "buffet".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.