SundhedMedicinsk turisme

Klinisk Hospital Yauza adresse, specialisering og anmeldelser

Indhentning ydelser af høj kvalitet - en vigtig forudsætning for valget af en medicinsk institution for mange mennesker. Klinisk Hospital på Yauza, som blev åbnet i slutningen af 2015, tilbyder beboerne i Moskva og dens gæster bekymrer sig om sundhed. Et velkvalificeret højteknologisk lægehjælp europæisk plan.

Klinisk Hospital på Yauza: adresse og kort placering

Hovedstaden i Rusland storby. I centrum af Moskva, på ul. Volochaevskaya, Bygning 15, Bygning 1, som ligger ved Klinisk Hospital i Yauza. Udtalelser sige om hans ubestridelige tjeneste fordel i form af sin egen parkeringsplads, hvilket er vigtigt i hovedstaden overmættede biler. For kunder af private sundhedsinstitutioner har ret til fri brug.

Praktisk at komme her med hjælp af kommunale passagertransport, i gåafstand er den underjordiske station ( "Lenin Square", "Rom"), offentlig transport jord.

For at lave en aftale, så ring eller i elektronisk form. Etableringen af et call center, hvor personale vil hjælpe med at finde de oplysninger om registret over sundhedsvæsenet og de faktiske omkostninger, giver oplysninger om uddannelse af læger. Det indspillede også klager fra borgere.

Klinisk Hospital Yauza har bekvemme arbejdstid: modtagelse af patienter - dagligt, fra 8 til 20 pm. Klinikken har skadestuen. Det er muligt at bruge de tjenester døgnet rundt.

Personale Hospital

Til velfungerende institutioner, kvalitet nå sine opgaver har brug for et team af professionelle. Klinisk Hospital på Yauza gennem sin ledelse tog sig af udvælgelse af høj kvalitet team af læger og medicinsk personale.

Mange langsigtede udøvere af de hospitalslæger kombinere daglige aktiviteter med medicinsk forskning. Tildelt titlen professor 4 læge, MD - 9 personer. Mere end en tredjedel af det medicinske personale har en rang af kandidaten af medicinske videnskaber. Disse fremskridt gør det muligt at berige, gøre mere pålidelig hjælp på niveau med almindelige mennesker i hovedstaden.

Hospital ledelse bekymrer sig om faglig udvikling for alle medarbejdere. For at gøre dette, er læger sendes til praktikophold i førende russiske klinikker og i udlandet. Ikke mindre nyttig udveksling af erfaringer finder sted under de konsultationer og operationer, der er involveret i high-end hospitalslæger.

Forskning, deltagelse i specialiserede konferencer og symposier, herunder internationale, gør det muligt for læger at holde sig ajour med nye behandlinger, til at dele den erhvervede viden.

specialisering retning af Moskva Hospital

Klinisk Hospital på Yauza - medicinsk facilitet, hvor patienterne kan få en komplet vifte af lægelige ydelser, fra high-tech til høj kvalitet diagnostik behandling. Tjenesteydelser muligt alle familiemedlemmer, uanset alder, herunder indlæggelse.

Patienter tiltrækker en bred vifte af medicinske og laboratorieområder, bortskaffelse af klinisk sygehus Yauza. Anmeldelser af kontorer hemocorrection, beam diagnostik, arrhythmology centre og rygkirurgi eneste positive. Moderne udstyr, teknologi og behandlinger kan opnå betydelige resultater på behandling af komplekse sygdomme.

Den mest efterspurgte af patienter terapi, kirurgi, immunologi, kardiologi, dermatologi, pædiatri, tandpleje. Andre mere specifikke, smalle områder tillade en grundig undersøgelse og til at identificere dårligt diagnosticerede sygdomme.

Pleje af kvinders reproduktive sundhed på hospitalet

Science Lab om genetisk forskning, Institut for moderskab og reproduktiv sundhed - det er hvad stadig har klinisk sygehus Yauza. IVF, anmeldelser hvoraf forlader taknemmelig patient, garanterer en høj procentdel af fødslen af raske børn efter mor til kunstig befrugtning. Den videnskabelige potentiale af hospitalet, avanceret udstyr, inddragelse af eksperter fra international berømmelse løse komplekse problemstillinger inden for reproduktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.