SkønhedKosmetik

Parfume "New Dawn": kundeanmeldelser

Mange kynisk selve den omstændighed, at der findes en konkurrencedygtig parfumeri i Rusland, med en smørret, der minder om "Rød Moskva" og "eau de cologne". Men, mærkeligt nok, er den parfume selskab, blev præsenteret for vores mødre og fædre genkendelige lugte, ikke gået i glemmebogen sammen med det politiske system, i hvilket der var, og er i live og godt i dag. Vi taler om den brand, "New Dawn". I denne artikel vil vi se på nogle af de populære position, da kvinders dufte.

Temps de Femme ( "The Time of Women")

Det hører med til de blomster-frugtagtig sød smag. er lavet Hovedvægten søde sorte kirsebær og bitter mandel. I hjertet af sammensætningen anvendt muguet, violet og mimose, og basen er fast praline, moskus, vanilje. Denne parfume "New Dawn" samler en række anmeldelser, entydig blandt dem. Nogle mennesker tror, at på trods af et godt sæt af noter, sang selv lyder ufærdige, som om der mangler noget. Andre er imidlertid betragter Temps de Femme som en alvorlig lugt med en fast loop for denne dame. I modsætning til andre varianter "ny begyndelse", der vælter ikke én gang, men afslører minutter gennem 20. Nogen afskyelige Top noter på grund af sin bevidst cheapness og utydelig sødme i slutningen af irriterende lugt-receptorer. Beundrere af de første toner opfattes som sød Cherry injektion, andre de ligner kirsebær syltetøj møtrik med chokolade. Men ikke alle elsker ærligt gastronomisk forening. Dette cloying nogle endda forårsage hovedpine. Men der er en advarsel: i køligt vejr lugten er afsløret mere subtil end i den varme sommer.

Crystal Star ( "Crystal Star") for kvinder

Denne lugt er fra gruppen af blomster dufte. Pyramide tilstrækkelig rummelig: mandarin, solbær, lyserød peber (top note), jasmin, ylang-ylang, rose, fresia (i hjertet af sammensætningen), vetiver, patchouli, vanilje, rav, marine noter (base). Nogen kalder dristigt sandt mesterværk af parfume fra "New Dawn". Anmeldelser sige, at det er fantastisk, "sidder" på huden på grund af varme salte hav noter. På kold følte fuzzy saltindhold. Nogen, tværtimod, for at høre den varme vanille og skarphed af peber, som fortrænger maritime hentydninger. Men snarere skånsom end barske, kan du kalde denne parfume fra "New Dawn". En let brise i databasen stadig dominerer, ifølge de fleste anmeldelser.

Rose de Nuit ( "Rose of the Night") til kvinder

Denne blomster, træagtige-musky duft-variant. De øverste noter er bergamot og fresia lyde, hjerte - pæon, rose, heliotrop, grundbeløbet til rav, moskus, vanilje og citronskal er røgelse og sandeltræ. Ifølge brugerne, er de vigtigste hørbare noter - det steg duft, rose og diskret, blide. Det er af denne dominerende marmelade-olieholdigt rose og faldt i kærlighed admirer behagelige blomsteragtige aromaer i retrostil denne parfume "New Dawn". Anmeldelser af "Fragrantike" afklare en ting: duften blev født i 2004 og er for nylig blevet genudgivet. Så den sidste "udgave" skuffet primitivisme. Selv om parfume med en latterlig pris - omkring 300 rubler pr 50 ml - ligesom og bør ikke kvalificere sig til mesterværk.

Milaya Le Soir ( "Dejlig aften") for kvinder

Denne blomstret skabelse af 90'erne. Bergamot, mandarin og peber i top noter, rose, tuberose og violet i hjertet af moskus og sandeltræ i basen skabe et godt image for en aften promenade.

Denne parfume "New Dawn", der gennemgår overvejende positiv - "og rytmen" for pigerne Hvis du har brug for at ringe til en dominerende tone, alt trygt påpege peber. Og mange andre høre første chokolade, selvom det ikke er i sangen, og derefter afslører delikat pudret violet. Andre betaget fedtet, ikke kandiseret rose. Tart sødme endda nogen minder "Chanel Chance". Made parfume ikke sovdepovskim standarder. Så bare måle, især moskus. Jeg kan ikke høre "himoznosti" og sæbe lugter ikke nogen sure kompot af frugt fra denne blomster kreationer af mærket "New Dawn". Parfume anmeldelser meste samlet godt, det behager. Modstand misundelsesværdig smag varer fra morgen til aften. I løbet af dagen, intensiteten af peber derefter aftager, og steg igen.

Hvis du tænker over de mangler, så nogen hører nogle kemiker noter, til en person peber for skarpt ramt i næsen fra begyndelsen. Men alle "novozarevskih" dufte har en hemmelighed: hvis du lægger dem i et mørkt sted for en måned eller to, og lad dem bosætte, så resultatet vil blive glædeligt overrasket. Efter bilæggelse denne parfume "New Dawn", som anmeldelser sige til hans fordel erhverver ædel pulveriseret.

Mystere ( "Mystery") til kvinder

Denne orientalske woody gruppe. Fragrance omfatter kun fem noter: rav, mos, patchouli, violet, koriander. Men i varmen i den varme hud afslører en rose, men blev udtænkt med henblik på at formidle den omkringliggende skov, træ motiver. Rød flaske og emballage er også misvisende, forårsage forvente noget sødt Øst. Men mest værdsat på fortjenester parfume "New Dawn Mystery". Selv, bemærk: den part fra partiet kan være meget forskellige, så du ikke kan købe noget uden en indledende test.

Eller des Scythes ( "Skyther Gold") til kvinder

Dette er en anden legende af den indenlandske mærke "New Dawn". Parfume, anmeldelser af hvilket veltalende vidner i hans favør, faldt i kærlighed med mange kvinder, der lugter honning æble. Vanilla, fersken og fed lugt ligesom friskplukkede hvid honning. Duften minder om æble haven, sommer regn og et tæppe. I vinteren denne lugt, der indhyller som en varm kappe, rart og hyggeligt. På den anden side, den "Skyther guld" - ikke til daglig brug, kræver det: det er nødvendigt at tænke på en frisure, tøjstil. For unge skrøbelige piger vil det være tung. Generelt en voksen smag til det brug for at vokse. Nogen kaldte dem "regal parfume". Ikke uden grund og mening indlejret i en særlig titel: det appellerer til tidspunktet for vores stepper på hesteryg kørte antikke skytere, og luften blev imprægneret med honning urter og røg fra brandene.

Patchouli d'or ( "gyldne patchouli") til kvinder

Navnet på selve duften er stemt grundtone. Mat, foruroligende og vedvarende patchouli, badet i naturligt lys og funklende rav - denne forening, som er den parfume "New Dawn". Anmeldelser for "Fragrantike", men siger, at der ikke på alle hud ingredienser såsom lunefulde som den berygtede patchouli og rav er den samme, vil "sidde" perfekt. Men generelt, anstændig smag, det hyggelig, varm og komfortabel, som ved filtning i en høstak. Måske en af hemmelighederne bag succesen med duften - sit ophav, Francis Kurkdzhiyane. Det menes, at hans dufte ikke udvides på musikken, og opfattes som en helhed. Ligesom det skete i dette tilfælde. Amber patchouli lyd er ikke svært, ikke vægtige, jeg ikke føler, at alt for langt med denne komponent, som det ofte sker. Mange har forsøgt hævder, at time af spiritus - det efterår-vinter, fugtig-koldt, men ikke nul temperatur. Og for at behage og en stærk halvdel, blev de samme mænds duft "New Dawn" skabt - "patchouli".

Patchouli d'or ( "gyldne patchouli") til mænd

Det er naturligvis hørt de samme grundlæggende komponenter som den kvindelige udgave, men højdepunktet er chokoladen. Han giver de "goodies" parfume, som nogle kvinder finde en unisex duft. Ikke alle mænd elsker søde noter, men der er en fin linje af hvad der er tilladt som ikke vil passere, sødme grænser på brutalitet. Det giver indtryk af, formentlig rav med bitter chokolade.

Kuznetsky Most Eau de Toilette ( "Kuznetsky Most") til mænd

Denne duft til mænd i 2015, fejrer sit tiårs jubilæum. På trods af den ukomplicerede pyramide (solbær og en grapefrugt i starten, ananas i hjertet og moskus, narcisser og hvid cedertræ i basen), det er meget populært. Det er snarere selv et unisex, selvom "Kuznetsky Most" sat op for damerne. Flaske antyder, at duft er udviklet til seriøse usentimentale mænd, det understreger grundlæggende moskus. Men det lyder beskidt varmt på huden. Ja, og lugt for mange viste sig at være for simpel. Han er ikke så ligner duft, som fra de første toner af de tilstødende kvinder tamme og være opmærksomme på en repræsentant for det mandlige køn. Men en meget god koncentration i lotionen efter barbering, men det er ikke det første formål med toilet vand. Generelt mændenes duft "New Dawn" tilbagemeldinger indsamlet temmelig negative. Kort sagt, er der formentlig mere skuffet end tilfredse brugere.

Konklusionerne er følgende: den "New Dawn" har en masse fans, selv om nogle af hendes kreationer kan kaldes en åbenhjertig fiasko. Tip en: ikke købe noget tilfældigt. Det er bedre at læse om brugerens oplevelse af hver enkelt duft mærke "New Dawn". Parfume, der gennemgår fascineret, er du nødt til at teste dig selv, og først derefter beslutter sig for at købe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.