HjemlighedHavearbejde

Flower klematis - den mest populære ornamental vin Klatrefod

Flower klematis (foto nedenfor) henviser til de repræsentanter klatrende vinstokke og er et populært dekorativ plante. Han er bare i en sæson er i stand til at nå mere end 3 meter i højden, men det skal være ordentligt passet ham. Clematis blomstrer voldsomt, lyse og, vigtigst af alt, i lang tid. Hele planten er strøet med knopper, som er repræsenteret ved et bred farveskala. Og hvis du er i en landing skombiniruete to eller tre sorter af forskellige nuancer, får du en spektakulær hæk, partition, og enhver anden form for havearbejde.

Blomster er Clematis og store melkotsvetkovye. Når du opretter kompositioner har brug for at vide, at den første blomstrer før - fra slutningen af juni til august. En anden blomstre voldsomt fra juli til september. Udover urteagtige krybegear fleksible skud og drevesneyuschim stamceller, spray former har klematis og at vokse op til 1,5 m højde. Melkotsvetkovye sorter har en størrelse på 2-5 cm blomster, mens de store-sorter de når 15 cm. Farven på kronbladene kan være gul, hvid, kirsebær, pink, lilla, røde eller blå.

Hvis du planlægger at bruge klematis blomst som en ornamental dekoration i hjemmet, at lande planter i nogen afstand fra væggen. Det faktum, at der flyder fra taget vandet kan beskadige roden hals, og vin simpelthen visner væk. Det er ønskeligt, at afstanden ikke var mindre end 20 cm. Således at du sparer i varmt vejr, blomsten mod overophedning, det kan blive for opvarmet af design mellem anlægget og væggen af huset eller stenmur.

Hvis du har købt sorter, der danner på gamle træ blomster og blomstrer i forsommeren, kan de plantes som i den sydlige væg, og den østlige og vestlige vægge. I så fald, hvis en række forskellige blomstrer senere, anlægget kun har behov for en solrig sydsiden. Blomst klematis plantet i foråret. På dette tidspunkt, det skud er klar til at gå ind i vækst. Jorden skal være frugtbar, veldrænet, sprødt. Brøndene fremstilles 50x50 cm, rosenkål bør plantes 7 cm dybere end før. Dybere arrangement kan i bedste fald bremse væksten af vinstokke, og i værste fald - anlægget vil dø. Husk, at blomsten skud skal være fuldt oplyst af solen, så vælg beskyttet mod vind og lyst sted.

I dannelsen af en særlig pleje er påkrævet. Du behøver kun sørge for, at løbere ikke er sammenflettet med hinanden, tynde og svage skud fjernes, og den stærke skal adskilles af en vis afstand. Flower klematis kan vokse op til 15 cm, og derfor, så glem ikke at give sin støtte til en dag. Den hyppige vanding planten ikke har brug for, men det burde være rigeligt. Generelt, du skal bare sørge for, at de omgivende vinstokke altid har været løs og fugtig jord. På varme dage, den voksne plante kræver op til 50 liter vand. Bare aldrig lede vandstrålen i midten af busken, kan det forårsage sådanne sygdomme som basal rådne.

At der i vinteren blomsten klematis er ikke tabt, er det nødvendigt at udføre følgende arbejde:

- afbrød skuddene er vokset op i det indeværende år, efterlader 2-3 knob fra jorden;

- resterne af flygtende sove tørt tørv eller humus og dækker trækasse;

- top boks fyldt med savsmuld, tørv eller tørre blade, laget bør være mindst 40 cm;

- Nestle alle polyethylen, men bunden skal forblive utildækket, således at anlægget ventileret;

- hvis du har sidste års skud, de også afskåret, men lad op til 15 knob;

- lapnikom lagt og rullede den i ringe skyder klematis, opad igen anbragt lapnikom lag og blade på 30 cm;

- på toppen af alt er også omfattet af filmen, og bunden er åben for ventilation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.