HjemlighedHavearbejde

Aquilegia. dyrkning

Columbines er blandt de prydplanter, som er en form for universalitet, udtrykt i uhøjtidelig. Med henvisning til Således ranunkelfamilien, det er en flerårig urteagtig plante, der i vores område kaldes også Orlik og vandskel, fordi disse navne afspejler essensen af, som er udstyret med Aquilegia. Det er ikke krævende at jord sammensætning, samt at pleje, og det er helt vinterhårdfør plante. Det kan vokse i solen, og i mørke omgivelser. Det er dens alsidighed.

Eksternt er planten udstyret med yndefulde, delikat, blålig-grønne blade, at farve hele vækstsæsonen og i modsætning til andre planter særlige raffinement, giver en unik udsigt over blomsterne af usædvanlige former.

Hvordan at vokse Columbines? Det var det spørgsmål står over for mange, der ønsker at have denne blomst. Optimale forhold for dets liv er det sted, hvor den vil fremlægge en lille skygge og lav jordfugtighed. Hvis det er skygge tolerante arter er på den solrige, tørre terræn anlægget vil være forskellige små mellemstore blomster, mens hans brødre, vil de være meget mere.

Omkring 120 arter, der bebor nordlige halvkugle, nemlig dens tempererede breddegrader og bjergområder, har Aquilegia. Voksende det kan forekomme på havejord, men det er ønskeligt, at det var en løs, åndbart og fugt, næringsstof. For sin plantning er nødvendigt at observere forholdet: en kvadratmeter jord bør tilføjes til en spand af humus eller kompost.

Selv om det betragtes som en staude Aquilegia der, men efter tre - fire år af livet, bør anlægget have lov til at komme sig. Hvordan til at bestemme behovet for at genoprette? Meget simpelt. Hos voksne planter vil blomster være meget mindre, og det vil tjene som et tegn på, hvor meget den "træt" din Aquilegia.

Dyrkning efter blomstringen var forbi, den næste. Alle blomsterstilke skal skæres. Det behøver ikke at sænke det niveau, hvor der er basal roset af blade. Som det er Akvilegiya vinterhårdførhed, det kræver ingen ekstra dækning. Men hvis slutningen af efteråret - begyndelsen af vinteren er snowless, med nok koldt vejr, skal den dække de grangrene.

I løbet af vækstsæsonen vil være meget nyttigt Aquilegia podkarmlivaniya. Først befrugtende skal finde sted i det tidlige forår eller i begyndelsen af maj. Til dette formål ti liter vand tilsættes en spiseskefuld af organisk gødning. Den anden forbinding skal gøres med begyndelsen af blomstringen. Til dette nitrophosphat i mængden af to spiseskefulde og en teskefuld urinstof sættes til ti liter vand. Den tredje fodring udføres når Aquilegia blomstrede. Efter trimning procedure for ti liter vand blev tilsat en spiseskefuld af kaliumsulfat og urinstof. Og vandes.

Aquilegia. voksende frø

Det vil være meget vigtigt at tale om den måde, der ganger Aquilegia. Såning frø indebærer plantning friske frø i efteråret eller foråret i åbent terræn eller i kasser. Hvis jorden til at producere foråret, er det bydende nødvendigt at dække kasserne og gøre vanding ved hjælp af en vanding ikke mere end en gang hver fjerde dag.

25, 30 dage til at blive vist skud. Efter denne beklædningsmaterialet kan fjernes. Ved ankomsten i august kimplanter dyrkes, kan transplanteres til en permanent plads.

En sådan simpel metode, der bruges af mange avlere så længe som muligt fryd for øjet med sin unikke skønhed smukke Aquilegia. Dyrkning kan udføres og dets division bush (denne metode kan anvendes på mest værdifulde sorter) eller skafter, som bruges udelukkende til unge skud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.