TravelingRejsetips

TV Tower: Tokyo (Japan)

Japanerne ønskede at bygge på den franske kopi af Eiffeltårnet. Som et resultat, i slutningen af halvtredserne af det tyvende århundrede Tokyo tv-tårnet blev åbnet. Sight vendte over den oprindelige og ikke er mindre efterspurgt blandt turister.

Historie af bygningen

Tårnet blev bygget til ikke blot at være en analog af de franske attraktioner, men også for at imødekomme behovet for public service radio- og tv. Og at kapitalen ikke blev oversvømmet med antallet af tårne med antenner, den japanske regering besluttet at bygge kun én, men ganske stærke. Og dukkede Tokyo-tårnet (billedet nedenfor).

Værd at bemærke, at det i første omgang var planlagt, at højden af tårnet højere end New York Empire State Building. Men målet blev ikke nået banale grund af manglende midler. Derfor blev det besluttet, at højden skal være så enkelt som muligt for høj kvalitet tv og radio inden for en radius af et hundrede og halvtreds kilometer.

Opførelsen af tårnet var at udvikle ingeniørfirma Nikken Secco og chefarkitekt Tatyu finde. Takket være dem, tv og radio tårn vendte modstandsdygtige over for alvorlige jordskælv og tyfoner. Bestræbelserne på at opføre et tårn flere hundrede japanske bygherrer.

Indvielse af Tokyo-tårnet var i december 1958.

Karakteristika og interessante fakta

Tokyo-tårnet:

 1. Højde - tre hundrede treogtredive meter.
 2. Vægt - fire tusinde tons.
 3. Belysning - hundrede og tres fire projektører.
 4. Farve - og tyve otte tusinde liter hvid og orange maling.
 5. Den anvendt til konstruktion af tårnet materiale, - højstyrkestål, hvoraf - omsmeltes amerikanske tanke.

Interessante fakta:

 1. Hvert femte år, er Tokyo-tårnet udsat for restaurering og malerarbejde.
 2. Indtil 1987 har belysningen været langt mere beskedne. Opgrader belysning management system har besluttet at tiltrække flere turister.
 3. På forskellige tidspunkter, er tårnet belyst på forskellige måder: fra juli til oktober - hvid, fra oktober til Juli - orange. På nogle helligdage, kan begivenheder og aktiviteter være en anden farve. For eksempel under premieren på filmen "The Matrix" tårn lyser grønt, samt på halvtredsårsdagen af de japanske-irske relationer, og hvert år i forebyggelse National Måned brystkræft (1 af oktober) - pink.
 4. For at sende eventuelle billeder på tårnet under forfremmelser anvendt observation dæk vindue (Observatory).
 5. Trods det faktum, at Tokyo-tv-tårnet blev bygget over et halvt århundrede siden, er det stadig betragtes som en moderne milepæl.
 6. Farve maleri af tårnet er blevet valgt for at sikre luftfartssikkerheden.

Valg af Tokyo-tårnet

Tokyo Tower (Japan) - er en kæmpe turist og underholdning kompleks i væggene, som er koncentreret:

 • rejse område;
 • tv og radioudsendelser område;
 • visning platforme.

På alle niveauer er der små cafeer og kaffebarer, fritid, racks af foldere. Og i souvenirbutikken er tilgængelige som figurer tårne af forskellig størrelse og sammensætning (plast, glas, jern), samt objekter med billedet af tårnet (for eksempel, T-shirts, malerier, plakater, kopper og andre redskaber, magneter, nøgleringe, etc.).

Tourist Region

Turistområde - det er de første fire etager i tv-tårnet, som er:

 1. Stueetagen: hovedindgang, et akvarium med mere end otte hundrede arter af fisk, en stor restaurant, som har plads til op til fire hundrede mennesker, tre elevatorer.
 2. Anden sal: et udvalg af butikker og restauranter.
 3. Tredje sal: et museum for voksfigurer og Guinness Book of Records, den holografiske udstilling.
 4. Fjerde etage: en gratis udstilling af resultater inden for elektronik og kommunikation ingeniør fra selskaberne "Fuji-terebi" og "Thurso" berømte udstilling af optiske illusioner, men der er stadig et museum for historie Tokyo-tårnet (her repræsenteret ved forskellige Photofacts, layout område, historiske oplysninger og etc.).
 5. Tag: parken er placeret med en lille mængde af simple børns attraktioner.

Også i turistområdet kan findes de to maskotter i tårnet - menneskelignende væsner i blå og røde jumpsuits. Deres højde er to meter og tyve tre centimeter.

Det samlede antal butikker i tv-tårnet mere end et par hundrede.

Zone udsendelse

På gulvene, lukket for turister og besøgende er placeret:

 • tv og radio studier;
 • antenne otte tv-stationer;
 • kameraer, der overvåger de store motorveje i hovedstaden;
 • videnskabeligt udstyr (såsom seismografer, anemometre, og så videre).

Med overgangen af den japanske tv i 2011 om det digitale format af udsendelsen blev flyttet til den nye tv-tårnet "Sky Tree", da højden af den gamle ikke får lov til at udføre en høj kvalitet broadcast-kanaler og højden på ny - seks hundrede og tredive fire meter. Og antennen stationer, der forblev skulle øges til tyve meter - 80-100.

Synspunkter (Observatory)

Visning områder er kun to:

 • i en højde af et hundrede og halvtreds meter: lavere observation dæk;
 • i en højde af to hundrede og halvtreds meter: den øverste observation dæk.

Lavere - duplex. På første sal er placeret: en etape for levende musikalske forestillinger, klubben, og en lille café. Stadig er der to zoner med en visning vindue i gulvet. På anden sal er salgsstedet af souvenirs og Shinto skrin. Det samlede areal af den nederste observation dæk - hundrede fyrre og syv kvadratmeter.

Den øverste etage er helt glaseret. Begge steder er udstyret med specielle terminaler, kan deres visning tage et nærmere kig hver bygning og lære om det mere interessante detaljer (fx højden af hvad der er indeni, og så videre). Også på skærmen er der mulighed for at se en video om, hvordan byen har ændret sig i det seneste døgn, og et kort fra satellitten.

Og fra bunden og fra toppen af observatoriet tilbyder en panoramisk udsigt over hovedstaden, og på en klar dag kan man stadig se Mount Fuji og Tokyo Bay.

Hvordan kommer man dertil?

Adresse tv-tårnet 4, Sibakoen, Minato, Tokyo, 105-0011.

Tokyo Tower (Japan) ligger tæt på metro stationer Onarion (Onarimon) og Akabanebasi (Akabanebashi). Den første ligger i Mita undergrundsbane linje, den anden - Oedo.

Det er også muligt at komme til banegården Yamanote - Hamamatsu. Tårnet er en femten minutters gang fra busstoppestedet.

Timer og gebyrer

Timer tårn for besøgende - lige fra 9:00 til 23:00, men du kan indtaste op til 22.30. Kom i tårnet som helst dag.

takster:

 • 900 yen (US $ 7, 380 rubler) - Set kun de vigtigste observatorium (observation platform);
 • 1600 yen ($ 12, 675 rubler) - besøg til to udsigtsplatforme.

Billetter kan købes i en af de kontorer, der ligger ved indgangen i stueetagen. ventetid er sjældent mere end 10-15 minutter.

Til dato er antallet af mennesker, der besøgte Tokyo tv-tårnet i sin historie, mere end 150 millioner. I løbet af denne tid, selv der var en tro på, at hvis de elskende vil beundre tårnet på det tidspunkt, hvor belysningen natten er slukket (ved midnat), vil de leve lykkeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.