Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Metaxa" - hvad er det og hvorfor du drikker

Grækenland er berømt for sine nationale alkoholiske drikkevarer. Af disse er den mest berømte - "Metaxa". Hvad er det? I virkeligheden er det en blanding af cognac og vin, som kom op i 1882 af Spyros Metaxas i Kifizii. Drikken er blevet bredt anerkendt, og seks år senere blev eksporteret til udlandet. Officielt var det ikke kalde nogen cognac eller cognac, som det er - er noget særligt.

Historien om forekomst

Så Metaxa har optrådt mere end 120 år siden, var produktionen baseret på traditioner fra vinfremstilling i oldtidens Grækenland. I 1888, i Piræus, åbnede den første fabrik til masseproduktion af drikken. Emblem cognac blev gammel mønt, der blev fundet under opførelsen af anlægget. Den repræsenterede sejr grækerne over perserne i slaget ved havet af Salamis.

USA - et land, hvor den mest almindelige sådan drik som "Metaxa". Det er for amerikanerne? Denne cognac i ren form, men drue aldring. En anden væsentlig land, hvor det foretrækkes - Tyskland.

Bladre gennem siderne i vores historie, kan vi se, at de russiske kejsere og kejserinder kunne lide græske alkoholiske drikkevarer: et græsk selskab var den officielle leverandør af det kongelige hof til revolutionen i 1917 år. Athen stadig holde guldmedalje af den russiske zar i hukommelsen af dette.

produktion

At fremstille denne dobbelte brandy cognac anvendes destillation vin materiale fra Kreta, og Attica Korinth (Grækenland regioner). Derefter holdt han fra tre til femten år i egetræsfade. Dernæst er 60 graders cognac "Metaxa" blandet med speciel muscat vin, der produceres på øen Lemnos og Samos, og infusion af rosenblade og urter. Vin Extract er ikke mindre end 12 måneder.

På den afsluttende fase af drikken hældes i egetræsfade, sat på et køligt sted og vente i seks måneder. Efter denne periode blev blandingen filtreret og hældt i de oprindelige flasker. I øjeblikket bruger firmalogoer og etiketter.

Metaxa for grækerne

Grækerne på spørgsmålet: "Metaxa - hvad er det?" Svar er tvetydig. For dem er det ikke bare en stærk alkoholisk drik - det er en stor flok af uforlignelige smag og en tradition. Cognac er 40% alkohol, smager som fransk, men med en særlig smag af spiritus. Han drak ikke, smage på det - nipper langsomt, nyder aroma og smag, følelse med hvert åndedrag af kroppen spreder varme.

typer

Afhængigt af alder, er der flere typer af ædel drik:

  • tre år - "Metaxa" 3 stjerner;
  • fem år - "Metaxa" 5 stjerner;
  • syv år - "Metaxa" 7 stjerner.

Kun i Grækenland der er sorter af 12 og 16 stjerner. 50 år fastholdt denne samling drik. Der er tønder og en 60-, 90-års forsinkelse, men selv 7 stjerne gør beundring af kendere. Blandingen bruges ofte til cocktails. Hvis det ønskes, de tilføjer is og citron. Har du hørt om den drik som "Centenario-Metaxa?" Hvad er det? Dette er en drink, der er aftappet i særlige porcelæn fartøjer.

Hemmeligheden bag succesen med drikke - en god opskrift, som holdes i hemmelighed. Mængden af eksporten er 60%, 120 lande købe cognac. Siden 2000, producenten er medlem af en gruppe af selskaber Remy Cointreau. Og nu "Metaxa" er angivet i top 100 mest populære alkoholholdig drik i verden. Enig, det taler for sig selv. Således Metaxa - et symbol på Grækenland, Dionysos arv i glasbeholdere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.