RelationerMød

Hvordan finder en pige, der ikke vil ændre sig

Ifølge det kinesiske folks visdom, en kvinde bør være ikke blot vogter ildstedet i huset, men ikke under nogen omstændigheder, selv under trusler om mord, ikke ændre min mand. Det lyder dejligt, ikke sandt? Virkeligheden er langt mere kompliceret. For det første er det vanskeligt i dag at finde en rigtig værtinde, og for det andet, endnu vanskeligere at holde styr på hendes loyalitet over for sin mand.

Så hvordan er tilfældet med jagten på bedre halvdel? Kort sagt, er der stadig en pige fra eventyr: Askepot, Snehvide, en prinsesse, men der er også kvinder-Yozhka hekse. Ugotovlena hver mand har sin egen skæbne, selv måske Baba ezhka i skikkelse af Askepot. Det kunne være så heldig. Hvordan at finde en god pige, intelligent, hårdtarbejdende, men stadig ikke gå? Er du sikker på, du har fundet? Må ikke springe til konklusioner, fordi en smuk halvdel kan vildlede dig. Her er hvorfor.

Et velkendt faktum - folk mødtes, forelskede og bandt knude. Og alle ville være godt, hvis ikke forræderi i familien. Ifølge statistikker, 86% af den variable falder på siden af sin kone og 50% snyd - mand på grund af problemer med sin kone. Og her mand sagde engang til sin elskede: "Da vi mødtes, du var så sød og blid, du svor mig evig kærlighed, lovede, at han aldrig ville ændre ... Og hvad skete der med dit løfte?". Og her opstår et andet spørgsmål fra den stærke halvdel af menneskeheden, "hvordan man kan finde en pige, der ikke vil ændre sig?".

For at løse dette problem, er der flere gennemprøvede måder at leve på. Så hvor man kan finde en pige , der vil holde dig trofast? Bare ikke i klubberne, det er meget sjældent at finde sådan et højdepunkt på siderne af dating, eller i en café. Oftest, Kvinde, i hvis årer flyder den "rigtige blod", der ikke tør gøre det muligt at nærme sig til ham ingen andre end hans favorit en fyr kan findes på biblioteker, og i landsbyen med en lille indkomst. Og jeg vil forklare hvorfor. Piger, der giver al den opmærksomhed til videnskab og bruge tid på biblioteket, smart nok, og er opmærksomme på eventuelle ændringer senere. Selv hvis du var nødt til at ændre noget, du har om dette aldrig vil vide. Pige med landsbyer og lav indkomst, anses for at være meget beskeden, hvilket tøver med at gøre hvert trin. Den vigtigste ting, du har gjort det klart deres halvdel, at først og fremmest, de fleste i hende, hendes loyalitet og hengivenhed. Sig, at forræderi - det er et skridt ned i afgrunden, der strammer og ødelægger mennesker. Så du vil være i stand til at vinde over pigen.

Hvis du stadig ønsker at møde en pige fra provinsen eller ikke for smart, bør du grundigt kontrollere for muligheden for forræderi. Mødtes med dine favorit 3 måneder og arrangere hendes test. Lad det være en fest. Overtalt hans ven popristavat til det, men med en kompetent tilgang. Lad ham fortælle dig - ikke for hende, og han - det er en reel mulighed for at være lykkelig i enhver henseende af ordet. Lad hver uge vil give endnu hendes blomster, komplimenter. Prøv at samle op til rollen som en sød din ven. Hvis en pige ikke er helt forelsket i dig, ville hun ikke stå foran sådanne opmærksomhed. Hvis det er tilbøjelig til at vælge din ven, så fra dette pigerne skal køres så langt som muligt. Dette er ikke din lykke.

Spørgsmålet er, hvordan man finder en pige du rette, kræver opmærksomhed. Hvis du mødes med din favorit og du ønsker at gifte sig med hende, tilbyde at starte et liv sammen uden registrering i passet. Bare vær meget forsigtig, ikke starte, før børn. Det anbefales at leve sammen i et borgerligt ægteskab i mindst et år. Hvad giver? Du kan lære om din partner en masse i hverdagen. Civil ægteskab kan hjælpe dig med at besvare spørgsmålet, hvordan man kan finde en pige til et langt liv sammen. Kun er det ikke nødvendigt at anmode venners hjælp til at finde en god pige. " Lad alle vide, at du kan lave din egen søgning, og enhver hjælp, du ikke har brug for. Og vigtigst af alt, din pige du vil føle hjerte og sjæl, men ikke en fysiologisk behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.