HobbyHåndarbejde

Bedøvelse jul kostume til piger "stjerne"

På tærsklen til nytaar, forældre og børn er bekymrede over en masse forskellige ting. En af de vigtigste og mest besværlige - forberedelse af påklædning for matinéforestilling. I dagens artikel vil vi se på ideen om, hvordan man laver et karneval kostume til piger "Zvezdochka" - forskellige varianter fra enkle kits, som du kan gøre i et par timer, til mere sofistikerede kjoler, udtænkt til ubetydelige ved første øjekast, små ting.

En stjerne fra himlen

Piger og drenge i førskolealderen er særligt omhyggelige og følsom over for valget af tøj til særlige matinees, og i det tilfælde, hvor mor eller far blundered og skabte en antydning af festlig påklædning, og ikke en drøm kostume, de er meget skuffet. Barndom ender meget hurtigt, og udklædte morgener, hvorunder børnene ophøre med at være sig selv og gå til den magiske verden af eventyrlige helte, i virkeligheden, kan tælles på fingrene på den ene hånd.

Det er værd at være opmærksom på valg af påklædning for nytårs morgen ydeevne, især hvis det er kostume til piger. "Zvezdochka" - en karakter, der ikke udmærker sig ved særlige egenskaber, dog, og det giver mulighed for manifestation af talent og fantasi.

Først og fremmest kan det være helt anderledes farve outfit til at slå. Dette kan være en stiliseret lys og varm gyldent lys, eller omvendt - smuk i sin kolde skønhed af sølv stjerne i natten. Karneval kostume "stjerne" kan dannes i den blå farve, med tilføjelse af lyse og skinnende elementer.

Tulle og pailletter gør himmellegemerne tættere

Valget af stoffer til festlige kjoler - ansvarlig opgave. På hvor godt materialet vil blive afhentet, det endelige resultat afhænger af kjolen. Suit Stjerner nytår er traditionelt lavet af lyse og skinnende satin, netto af dette stof er dens manglende fleksibilitet. Blandt andre lige så egnede typer af stoffer skiller sig ud brokade, trøje og blonde med lurex tråd, trim pailletter, pailletter, rhinstene og tyl. Det er den sidstnævnte type materiale gør dragten for piger ( "stjerne", "Snowflake", "fe" og andre.) Er så lyse og luftige. Frodige tyl nederdel er meget enkel - du skal bare forberede tyggegummi segmentet, som vil være den fremtidige bælte nederdel og vedhæfte bundter skåret i temmelig smal stribe materiale. Meget rentable og original vil se en kombination af forskellige farver af tyl.

Tillæg kan være meget forskellige dekorationer afhængigt af emnet - fra en spredning af småsten til store stjerner, limet direkte på toppen af stoffet. Skinnende bælte og tætsiddende top i tone diadem eller krone, smukke sko og andet tilbehør fuldføre billedet og dit kostume til piger "Zvezdochka" vil være den mest levende og mindeværdig.

Skønhed er i detaljerne

Men hvis du har lyst og mulighed for at sy en fuld jule kostumer, bør du være opmærksom på her er sådan en magisk ensemble.

Det er bemærkelsesværdigt, at det virkelig svært for selvrealisering i det næsten ikke gjorde. Grundlaget for den kjole er beige og gyldne lang kjole. Med stor succes det kan erstatte pæn skjorte, og alle de samme tyl nederdel, kun med en reservation på hendes gulv længde. Alle andre elementer - indretning, hvilket er nødvendigt for at gøre deres egne. Som hovedbeklædning bruger en stor gylden stjerne knyttet til en simpel rand af hår. Det vil være meget gavnligt for skygge lys på make-up pigens ansigt, som du vil priporoshit ansigt funkler og røre op øjenskygger og gyldne eyeliner.

Original supplement dragten var høje handske med syet på dem lange bånd, der er valgt i den samme tone, men forskellige farver, vidunderlige tryllestav og en enorm fantasi blomst pryder kjolen. Lille advarsel - en flaske "magisk" pulver - højdepunktet i hele ensemblet. Som du kan se, at foretage en sådan kædehjul Dragten er ikke svært for pigerne med deres hænder, vigtigst de rigtige accenter og afhente tilbehør.

Suit i hast

I det tilfælde, når du syr nytår kostumer ikke har tid, kan du gøre endnu mere enkle outfits. For eksempel, er dette en meget alsidig, kan den sættes på, og den dreng og pige, er produktionen ikke tage meget tid, men ingen vil opstå tvivl om, at barnet - det er en stjerne.

Og en dragt til "asterisk" piger kan nemt overskygge deres konkurrence, fordi, på trods af sin tilsyneladende enkelhed, det ser meget interessant. Kjole syet af stof og chiffon tynd dekoreret anderledes størrelse stjerne.

Headdress efter stjernerne

Udover kjolen er vigtigt at vælge den rigtige hovedbeklædning. For alvorlige og moderate jakkesæt perfekte cap, men en blid og luftig kjole bedre forberede tiara, tiara eller trimme bezel. Wrap hår meget let blive til en kongekrone hjælp lametta, perler og sten.

Suit stjerner på nytår skal være lyse, strålende og iørefaldende, så billedet er passende vil gøre en enorm stjerne, der vil krone hans hoved som kokoshnik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.