BilerBiler

Litauisk bilmarked - brugte bilsalg center

Måske endda nogle fem til syv år siden for de samme tyskere eller esterne købe biler i Litauen blev betragtet som en meget rentabel virksomhed. På dette dannede en solid industri, der påvirker ikke blot Europa, men også mange af den tidligere Union. Litauiske bilmarked kunne rumme en køre på landevejene i maskinen i forskellige år, som derefter behandles med et brag købere og transportører og taget væk med jernbane over hele linjen. Som et resultat, europæiske mærker (allerede temmelig poistrepavshiesya af drift i mange år) var i stand til at fylde hele eurasiske kontinent.

Ikke hvad bruges

Men med indførelsen af nye skikke alle radikalt ændret opgaver, og det litauiske bilmarked er blevet mærkbart tynd. Spænding gradvist aftaget. Selvom i dag er det litauiske bilmarked er klar til at tilbyde maskiner med en meget lavere pris end i nabolandene. Tidligere en vellykket arrangement Litauens spillet en rolle i det faktum, at det blev taget til hele transporten illikvide. Men markedet er udsolgt det er nemt og taget til lande, hvor deres egen bilindustri eller ej, eller det var i sin vorden.

Det er ikke overraskende, at det litauiske bilmarked (foto kan ses ovenfor) var en af de mest besøgt af borgerne i det tidligere Sovjetunionen steder.

Om dagen i dag

Nu ti-bil på toldområdet betalinger opkræves en guld i forhold til omkostningerne. Og de nyeste modeller, og selv om de stadig er i god stand, og alle er værd en fabelagtig penge. Således, i dag bilmarked i Litauen, hvor priserne synes som det er lige så acceptabelt som et par år siden, i virkeligheden, er ophørt med at være rentabel. Drover blev urentabelt at få der maskiner med det formål at transportere dem gennem tolden.

En god handel vil ikke gå tabt

Imidlertid har ordningen som sådan ikke forsvundet. Det passer lige under de eksisterende love. Beboere i den russiske hovedstad, for eksempel, og en række andre større byer kan ofte se udenlandske biler med de baltiske værelser. Truckers lært at omgå loven. Ved købet i Litauen transport passerer grænsen er lavet af midlertidig indførsel. Han udvidede Ruslands område hver 3. måned. Samtidig køretøjet er registreret i et europæisk land og kan være ejet af en borger i Litauen. På tidspunktet for købet køber og sælger er forpligtet til at udveksle notaren kvitteringer, der bekræfter salg. Selvfølgelig, sådan ordning er ganske generende. Høj sandsynlighed for at falde til svindlerne. Men for erfarne peregonschikov litauiske bilmarked fortsætter, til at være en stor mulighed for at købe en kvalitet vesteuropæisk bil i god stand til en meget lav pris. Og endelig. Hvis du kommer til Litauen og fundet en stor bil til en utrolig pris - tjek køretøjer omhyggeligt. Husk, hvor der er en gratis frokost? Det er muligt, at bilen er samlet fra to eller tre biler har været i en alvorlig ulykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.