BilerMotorcykler

Justering ventilerne på en knallert "Alpha". Knallert "Alpha" - billeder, karakteristika

Hvorfor at justere ventiler på en knallert "Alpha"? Motoren på en knallert FMB 139 er udstyret med en timing med knastakslen placeret i topstykket. Ventilerne drives ved hjælp af vippearme. Under drift af motoren ventiler lider varmeudvidelse, tilvejebringer derfor for et lille mellemrum mellem vippearmen og ventilen, som kompenserer for termisk ekspansion. Med utilstrækkelig eller overdreven clearance dåse alvorlig motorskade. Den negative effekt af uregelmæssige huller gradvist akkumulerer og kan forårsage burn-ventilsæde ødelæggelse, nedsat kompression overophedning og deformation timing vigtige knudepunkter. Justering af ventiler på en knallert "Alpha" flere gange i løbet af sæsonen, der skal udføres. Hvis ikke konfigureret termiske huller kan forekomme karakteristisk banke lyd, når motoren kører, hvilket også er en grund til justeringen ventiler.

Motoren af en knallert "Alpha» FMB 139

Fire-takts motor FMB 139 er en af de vigtigste fordele, knallert "Alpha". Foto viser motor ovenfor. Dette er en meget pålidelig og økonomisk motor lette vægt. Dets volumen kan variere fra 49 til 125 cm. Cc., Og tykkelsen kan være den 5.-8 hk Modifikationer af motoren kan have et andet volumen af cylinderen. Du kan derhjemme til at installere en mere eller mindre kraftig udgave af cylinderen gruppe. Motoren er udstyret med en fire-trins gearkasse. Over det er en karburator knallert "Alpha".

Motor gas distributionsmekanisme 139 FMB

Motor Ventil gear FMB 139 er udstyret med en knastaksel anbragt i topstykket. Ventiler er anbragt lodret og V-formet og drives ved hjælp af vippearme, som igen drives ved hjælp af knaster af en knastaksel. Dette system er meget lig den timing "Moskvich" 412, kun cylinderen er kun én, og ventiler - to.

Knastakslen drives ved hjælp af kæde transmission. Det til gengæld drives af tandhjulet beliggende på generatorrotorstrukturen akse, som er omdrejningsaksen for krumtapakslen.

Forebyggelse timing og konsekvenser af dens manglende

Alle elementer i FMB 139 Motor Timing kræver periodisk og konstant kontrol af deres grad af slitage. Stretching timing kæde og dens spænding element slid kan føre til dets brud, hvilket vil kræve ret generende reparation forbundet med behovet for at fjerne rotoren i generatoren, eller adskillelse for at erstatte hele krumtaphuset oliepumpe gear. Endvidere kan taktkæden brud forårsage deformation af ventilen, hvilket ville kræve udskiftning og lapning plader til sadler nye ventiler. Svigt af individuelle timing elementer kan forårsage en række andre alvorlige skader.

Symptomer på forkerte ventil indstillinger


Hvis tændspalterne er for store, kan det forårsage en karakteristisk banke eller ringen, der opstår, når motoren kører. komprimering tab kan også være en indirekte følge af forkerte indstillinger ventiler. Indirekte følge af forkert justering ventil kan være en stigning i brændstofforbrug og samtidig reducere strøm på grund af trykaflastning ventiler, samt tab af synkronisme drift, når ventilerne arbejder starter tidligere eller senere fra stemplet cyklusser.

Apparatet og lapning ventil

Ventil på en knallert "Alpha" er lavet på samme måde som for bilen. De har en plade og en stang, der forlænges på grund af termisk ekspansion under motorens drift. Normal clearance værdi skal være 0,05 mm. Når opvarmning af den termiske clearance forsvinder næsten fuldstændigt ventiler. ventilplader tætnende sidde i sadlen, og deres kanter bør lappede perfekt til sædet kanter. Lapning ventiler knallert adskiller sig ikke fra tilsvarende operationer for bilmotorer og sker ved hjælp af samme pasta manuelt eller mekanisk, ved hjælp af en boremaskine. At fjerne ventilen fra topstykket FMB 139 benytter en speciel rørformet aftrækker.

Negative følger af forkerte ventil indstillinger

En pusher på åget skal trykke ventilen, men med stigende termisk hul han begynder at slå på ventilen, der forårsager den karakteristiske ringning banke under motorens drift. Dette kan føre til accelereret slitage af motorens vigtige elementer. Ventilskiven begynder at slå på sædet, forårsager forekomsten af defekter på kanten af sædet og ventilen. Ved høje temperaturer overfladen kanter i steder af små deformationer begynder at blive brændt, ophøre med at passe stramt til hinanden. Tabt tæthed, rød-varme forbrændingsgasser bryde igennem og ødelægge overfladen af ventilen kanter endnu mere. Ventil overophedning forekommer, og i nogle tilfælde begynder at fragmentet og sadlen, og klappen, mindre fragmenter som falder ind i forbrændingskammeret, skrabning stemplet og cylindervæggen.

I fravær af termisk mellemrum primært lider udstødningsventil. Denne cyklus af driften forlænges, hvilket fører til overophedning og smeltning af dets kanter. Hvis ventilen er komprimeret, kan det endda ophøre med at være lukket. I drift sker normalt øge termisk hul størrelse, hvilket er årsagen til behovet for regelmæssige inspektioner af denne mængde.

Justering ventilerne på en knallert "Alpha"

Ventiler på FMB motor 139 anbragt over og under topstykket. For at nå dem, er du nødt til at skrue låget. Justering af ventiler på en knallert ikke kræver fjernelse af hele hovedet. Men det er nødvendigt at sætte cylinderen i den døde punkt. Til dette formål har låget en generator rotor topåbning lukket på sin side den plastikfilm. Skrue det, kan du se liget af generatoren, der er markeret. Med spark-starter generatoren kan være forsigtigt dreje rotoren indtil indtil etiketten "T". Den samme operation kan udføres ved hjælp af hjulet. Den knallert skal sættes på den centrale fodstøtte, omfatter en fjerde gear og drej let på hjulet, indtil det ser etiketten "T" i synet hul.

Nøjagtigt at styre processen, kan man fjerne dækslet fra timingen stjerne blok, som er placeret på den venstre topstykket. I denne stjerne er en mærkat i form af et punkt. Hvis dette mærke vil være i den yderste venstre position, vil det betyde et dødt punkt. justering ventilerne på en knallert "default" kan udføres efter installationen af cylinderen i det døde punkt. Det er nødvendigt at løsne låsemøtrikken og skubbe stangen. Derefter skal du skubbe sonden på mellem udstøderen og ventilstammen 0,05 mm, stramme skubbestangen manuelt, men således at sonden kan fjernes. Derefter er det nødvendigt position pusher at styrke palen møtrik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.