HjemlighedGør det selv

Master i haven håndværk med deres hænder

Ønsker du at tilbringe tid i landet er ikke kun sjovt, men også til god brug? Prøv at gøre haven håndværk med deres hænder. Dine børn er glade for at deltage i en sådan kreativ besættelse og måske endda lykkes i sådanne sager.

Hvis du har en stor indmarken, vil håndværk med deres hænder i haven være meget nyttigt! De bringer lidt lyse farver og originalitet i design. Du kan starte med det mest simple: udsmykning blomsterbede. Sikke en kedelig ting såsom blomster vokser i haven over det sædvanlige? Hvorfor ikke sætte dem i en gammel, ubrugelig vogn, der fra år til år glemmer at tage papirkurven? Håndværk i landet og den interesse, som synes de mest uinteressante ting kan vendes til reelle kunstværker.

Så først skal du forberede vores "blomsterbed". At det ikke ser helt så forfærdeligt, bør det være en lille opdatering og maling, og man kan, tværtimod, for at bringe antikken og bare dække det med lak eller en speciel belægning til træ, så det er ikke længere havn. Dernæst gøde jorden for anlægget: det er ønskeligt at vælge den mest frugtbare jord, skåner ingen gødning. Af den måde, kan vi konstatere, at det skal opdateres hvert år til planterne var komfortable. Derfor bør du vælge blomster og enårige at plante deres planter.

Arranger ferie potteplanter, tage dem i den friske luft. Bare glem ikke dem og komme med et usædvanligt sted. Det er muligt at omdanne en gammel natbord i en anden blomst seng, og ovenpå for at sætte nogle urtepotter. De åbne kasser på forskellige niveauer til at plante begonier, Ageratum, Coleus, stedmoderblomster og andre enårige, som tror du vil gå godt med planter.

Du tror forgæves at haven håndværk, med deres hænder lavet af skrot og naturlige materialer, er det umuligt at rumme. De arbejdskraft klasser, børn ofte lave forskellige smykker. For eksempel, figur fra grankogler. Du kan finde dem glimrende program på græsplænen, især hvis de gør et par hjælpere. Og hvad med svampe fra gamle træstubbe eller pindsvin fra affald plastflasker? Af den måde, fordi du får en stor seng, hvis en masse af dem fast i en jordovn højen, hvilket giver formen på et pindsvin. I bunden af flasken og skære planten til forskellige lavtvoksende blomster. Øjnene og spidsen af næsen til at skære træ. Et sådant dyr kan bare ikke gå ubemærket hen!

Haven håndværk med deres hænder kan gøres fra et træ. Fra det viser sig at skære sjove figurer. Dette kan være en tyr digt Agnii Bartho dalen fra den samme eller en tegneserie. Og hvis du kan lide det russiske folkeeventyr, kan du oprette og Bun med virksomheden eller med kanin hytte.

Tilbage i haven håndværk med deres hænder til at klare sig godt fra stenen. Sådanne tal kan bygge og børn. Den nemmeste løsning - at finde glatte sten og male dem, for eksempel ved at lave en sommerfugl, mariehøne eller Smeshariki. Alt hvad du behøver - det er fantasi, maling, pensler, og spray belægning.

Faktisk vil ikke alle ideer vise sig rigtigt første gang, men der er ingen grænser for perfektion, og endda klodset bug vil se ganske rart på din græsplæne. Vigtigst er det, sådanne undersøgelser beroligende påvirke dig, og du med ømhed vil nyde disse håndværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.