SkønhedHudpleje

Næse Punktering: gennembore både næse og de typer af piercing

Punktur af næsen - det er ganske populært blandt den yngre proceduren generation. Teenagere dermed forsøger at fremhæve deres individualitet og skiller sig ud blandt deres jævnaldrende. Det skal bemærkes, at de piercinger i næse og er også interesseret i ældre mennesker.

Hvis du gør en næse piercing i et sterilt miljø og dermed drage fordel af ved hjælp af en professionel, er risikoen for komplikationer, såsom for eksempel for infektion minimeres. Derfor, før hvordan at gennembore hans næse med en ven, er det bedre igen at afveje "professionelle" og "ulemper". Under passende forhold er denne procedure i de fleste tilfælde er næsten smertefri. Desuden er det er ret dyrt, hvilket også er en fordel til fordel for beslutningen om at få en ring i næsen.

Hvordan kan gennembore næsen?

Næse piercing er nu hovedsageligt udført en pistol, lejlighedsvis - en særlig nål.

Den mest populære form for punktering - den ene, der er gjort i et eller begge næsebor. Som regel, mennesker, der vælger denne form for piercing, iført en speciel ring.

Punktere næsen mellem næseborene til at gøre i området af den partition, kaldes det "septum". Han er ikke så almindeligt, fordi ikke mange mennesker som en dekoration, hang over overlæben.

Bro - en næse piercing i næsen. Det kan være både vandret og lodret.

Septrilom kaldet punktering spidsen af næsen.

Er der nogen kontraindikationer for dem, der ønsker at gøre en piercing i næsen?

På trods af tilgængeligheden og relativt billig omkostninger ved denne operation, er det ikke for alle. Tilstedeværelsen af sådanne sygdomme som diabetes, gør muligheden for en næse piercing uvirkelige. Det er heller ikke anbefales at bruge denne fremgangsmåde, dem, der lider dårlig blodpropper, lavt immunitet, og forskellige hudsygdomme. Hvis du jævnligt tage stoffer, som indeholder hormoner, du også bedre til at opgive ideen, fordi de hormoner reducere kroppens immunitet og modstandsdygtighed over for infektioner.

Hvordan er proceduren?

På trods af, at smerten er i høj grad afhængig af de færdigheder af master, du skal huske, at hver krop reagerer forskelligt på interventionen. Måske lidt blødning.

Punktering næse pistol eller nål er meget hurtigt, og derefter indsat i hullet dekoration, som ikke skal fjernes i de kommende måneder. I dette tilfælde bør den punktering regelmæssigt håndtere ved hjælp af en antiseptisk. Du kan indsætte andre dekoration på udløbet af denne periode.

Som om godt ikke var ekspert, som du går, skal du være opmærksom, at proceduren kan føre til komplikationer, såsom sår inflammation og grimme ar på huden. Sådanne markeringer er en lys rosa farve og vanskelige at behandle. Deres uddannelse er i høj grad skyldes de individuelle reaktioner.

Beslutningen om næsen punktering bør tilhøre kun til dig. Vælg en god specialist og er enige om, som gennemføres i overensstemmelse med sterile instrumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.