FormationHistorie

Bakkerne i det gamle Rom: kortet og historie

Hovedstaden i Italien - Rom er en af de ældste byer i verden. I første omgang blev det placeret på den østlige bred af Tiberen. Han blev kaldt "evig" eller "byen på syv høje." Rom blev faktisk bygget på bakkerne, som var adskilt af relativt dybe, men små i størrelse dale. Nu er den gamle hovedstad er vokset og har besat området på begge sider af floden. Nu er hun allerede er på tolv bakker, men der er et kort over det gamle Rom, der markerede den oprindelige sted for afvikling, der involverer kun syv bakker.

oversigt

Men som historien om den evige stad, begyndte han at bygge det på den venstre bred af floden Tiberen. Bakkerne i det gamle Rom blev afgjort gradvist. Først når der var et forlig, har det været et centralt én - Palatine, så Eskvilin, så Capitol og Quirinal, lidt senere Viminal, Caelian og Aventine. Efter alt, blev de indgår i byens grænser, romerne begyndte at en gang om året den 11. december for at fejre dagen semiholmiya.

Et sted, hvor den gamle løsning, er af vulkansk oprindelse blev grundlagt. Højden af bakkerne gennemsnit omkring 40-50 m over floden niveau.

Palatine

Det var med ham og begyndte historien om den evige stad. Ifølge legenden, ved foden af bakken på vandet i Tiberen sejlede kurv med babyer - Romulus og Remus, som senere blev grundlæggerne af det gamle Rom. Her på kysten var der en grotte, hvor hun boede en ulv, der diet og brødre. Denne bakke er opkaldt til ære for gudinden blegner - skytshelgen for hyrder.

Lige siden byen blev grundlagt, i denne del af det gamle Rom har altid været centrum for magt, hvor Patricierne, kejsere og konger levede. Aristokrater her byggede deres pragtfulde paladser - Domus. Fragmenter har overlevet til i dag.

Eskvilin

Dens navn kan oversættes som "forstad". Det er allerede blevet nævnt ovenfor, at de romerske bakker blev besat af sving. Efter efter Palatine blev denne bakke. På det tidspunkt var hun bogstaveligt talt forvandlet til en by dump. Endvidere her blev gennemført straf og arrangeret kirkegård, hvor begravet fattige og slaverne. Deres grave var ganske dybe gruber, hvor ligene og dumpede.

Under regeringstid af Augustus, blev kirkegården fyldt, og de smukke haver i Mæcenas voksede i dens sted. Også på Esquiline bygget et helt system af vandledninger.

Capitol

Alle bakkerne i det gamle Rom havde sit formål. Denne bakke blev fuldstændig opbygget kirker. Det er her, at en af dem er dedikeret til gudinden Juno Moneta hvor boede de legendariske gæs, der har forhindret hans højt skrig af romerne på den forestående fjenden. Det blev også udstyret og den første gård, hvor opfundet penge. De blev kaldt "mønter" til ære for den lokale gudinde.

Omkring Capitol under regeringstid af Servius Tullius blev bygget mur, hvorigennem Hill blev en uindtagelig fæstning. I midten et tempel dedikeret til Jupiter. Under det var stenbruddet, som forårsagede sin fuldstændige ødelæggelse. I middelalderen, det område af bakken kun monumental bygning var kirken St. Mary. Til sin indgang en trappe, hvor der var 122 trin. Det blev bygget til ære for byens befrielse fra pesten.

Quirinal

Næsten alle bakkerne i det gamle Rom har sin egen legende. Quirinale også, var ingen undtagelse. Han blev opkaldt til ære for guden Quirinus krig, tilbedt gamle Sabines. Ifølge legenden oprindeligt kun mænd boede i Rom. Når Romulus inviteret til fest af Sabinerindernes. Under højtideligholdelsen af romerne stjal gæster alle pigerne og giftede dem. På grund af dette, krigen brød ud, som kidnapperne begyndte at spille.

Ifølge legenden, den væbnede konflikt stoppet af kvinderne selv, som det allerede vænnet sig til hans romerske familier. Som et resultat, de stridende parter indgik en fredstraktat. Det er interessant, at hans vigtigste punkt var betingelsen for, Sabinsky lineal Titus Tatius blev hersker over Rom på lige fod med Romulus.

Viminal

Navnet på bakken betyder "Willow bakke", fordi dens skråninger helt er dækket af disse træer. I første omgang blev det beboet af Sabinerne. Sammensætningen af den evige stad Quirinalhøjen og Viminal omfatter både romerne efter bortførelsen af piger. I den periode, Empire, blev området meste bygget op med beboelsesbygninger beboet af folk fra den lavere klasse.

Der er også en berømt og gamle romerske bade - Diokletians Bade, dækker et areal på omkring 13 hektar. De kan samtidig rumme 3200 mennesker. På det område af termer voksede også smukke haver, slog mirakuløse springvand samt biblioteket var placeret. Desuden Viminal Hill var det sted, hvor de boede prætorianere, udføre de funktioner af den personlige vagt af linealen af Rom.

Celio

Som det er kendt, var oprindelig det antikke Rom, kortvarigt på bakkerne, som blev beskrevet i artiklen, blev afviklet meget ujævnt - dette område blev opbygget en af de sidste. Celio blev opkaldt efter den etruskiske Celes Vibenny. Han blev betragtet som stamfader til de romerske plebejere, så den lokale jord kun beboet af hans efterkommere. Kun i jeg århundrede jeg nåede her kender. Det vigtigste sted for tilbedelse på en bakke der var et tempel dedikeret til den guddommelige Claudius, men desværre på denne store bygning er kun et par fragmenter.

Aventine

Opkaldt til ære for kongen Aventina Silviya, der regerede efter Romulus. I en af de museer i det gamle Rom lagret kort, der viser, at denne bakke, i modsætning til de andre, var endnu ikke afgjort. Men i de dage i republikken, blev han stærkt bygget op med forskellige strukturer. Dybest set er der levede slaver og plebejere. Men i en tid med Empire begyndte at slå sig ned i området og de rige aristokrater.

Kejser Aurelian, der regerede i III århundrede, har formået kun 4 år at opføre en mur, der dækkede alle de syv høje i det gamle Rom. Sin længde på 19 km, højde - 8 m, og tykkelsen -. 3,4 m ved væggen var der 383 tårne og 18 porte. Da Rom erobrede goterne, blev det stærkt beskadiget, og blev delvist demonteret. Men i renæssancen mur blev restaureret og jeg må sige, at det er velbevaret til i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.