LovStat og lov

Lovgivende

Law bøger i en bestemt måde opdeler ligene af statsmagten. Kriteriet funktion anvendes, hvorefter aktiviteterne af én eller andre offentlige kontorer. Så tildele de lovgivende myndigheder i Den Russiske Føderation, udøvende og retslige.

Faktisk er en prioritet position i landet indtager formanden. I henhold til forfatningen, kaldes det "statsoverhoved." Valgt præsident, samt Dumaen, på grundlag af gennemførelsen af den relevante lov.

Legislature - et nationalt møde, Den Føderale Forsamling, Det Øverste Råd og andre organer. Det vigtigste træk ved dem er, at de er dannet på grundlag af de manifestationer af valget borgernes vilje. Lovgivende organer tilsammen udgør strukturen i den repræsentative magt i landet. I sine aktiviteter, de udtrykker vilje multinationale mennesker i Den Russiske Føderation, giver det en obligatorisk karakter.

Lovgivende organer træffer beslutninger, der er indeholdt i de relevante instrumenter, og træffe visse beslutninger om gennemførelsen af disse foranstaltninger og producere kontrol over deres udførelse. Opløsninger, betragtes som obligatoriske for udførelse af andre passende niveau repræsentationer (nedstrøms statslige og territorial).

De lovgivende organer i regeringen er opdelt på statslige og føderale. Sidstnævnte omfatter den føderale forsamling. Denne myndighed er en national, alle-russiske organ for statsmagten, som opererer i hele landet. Den regionale omfatter alle andre repræsentative handler på det område af landet inden for det pågældende emne.

Den lovgivende organ for republikken indgår i føderationen omfatte deres parlamenter. Deres dannelse udføres ved hjælp af valg. Afstemningen er på grundlag af lige og direkte universel ret til en periode på fire år eller fem år. Styrken af de organer, spænder 20-7 (i Kalmykien og Ingusjetien) til hundrede tredive (Tatarstan). Rækkefølgen af dannelse og størrelsen af vedlagte forfatning for republikken og regler om valg til Parlamentet i overensstemmelse med føderale lov.

Den kompetence de nationale parlamenter omfatter visse grupper af beføjelser. Disse omfatter: udenlandsk politik, sociale, forfatningsmæssige, økonomiske og kulturelle udvikling.

Forfatningsdomstolen sfære omhandler vedtagelse af forfatninger og ændringer og tilføjelser hertil. I samme område af det republikanske parlament udøve vedtagelsen af koder, love, foretage ændringer eller tilføjelser til dem, producere kontrol over deres gennemførelse og udførelse af reglerne i forfatningen og andre retsakter. Beføjelser parlamenter og omfatter spørgsmål vedrørende ændringer i grænserne for republikker, hoveder og stedfortrædere valg, folkeafstemninger.

I området for sociale, kulturelle og økonomiske udvikling i republikkens parlament danner den interne politiske forløb republikkerne, meddelelse af godkendelse af lovende statslige projekter, de vigtigste nationale programmer såvel som at tage statsbudgettet og overvåge deres gennemførelse.

Den republikanske parlament i udenrigspolitikken etablere internationale kontakter, opsige og ratificere traktater.

For provinser, områder, byer som en lovgiver handle Dumaen, møder og andre institutioner. Disse kontorer er også dannet på grundlag af gennemførelsen af retten til valget. Mandatet af deputerede vælges, bør ikke overstige fem år.

Kompetencen af disse organer også godkendelse af budgettet, beslutte om indførelse eller ophævelse af skatter, afgifter, gebyrer og andre typer af betalinger, vedtagelsen af de økonomiske programmer i staten, sociale, nationale og kulturelle udvikling, og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.