Nyheder og SamfundKultur

Hvordan ved du, hvor personen er begravet? Søg på internettet og arkiver

Døden - en meget trist begivenhed. Ingen ved, hvornår det vil overhale. Efter en person dør, er han begravet. Sommetider disse oplysninger er glemt eller helt skjult fra afdøde slægtninge. Hvordan ved du, hvor personen er begravet? Det er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Bliver nødt til at overveje mange aspekter og nuancer af processen. Så det tager i en bestemt sag? Hvilke muligheder har borgerne i forhold til opgaven?

minimal viden

Før du starter søgningen skulle have en vis viden. Husk, jo flere oplysninger om den afdøde du har, jo bedre. Efter alt, så søgningen er at være hurtigere.

Den mindste data, der er nødvendige for at få, - efternavn, navn og efternavn på borgeren. Det ville være rart at vide endnu fødselsdato for den, du leder efter. Dette vil bidrage til at fremskynde processen i nogle tilfælde.

Ovenstående punkter er det minimum, der skal have alle, der ønsker at finde nogle af de afdøde. Hvis der ikke fødselsdato kan gøre, uden navn, efternavn og mellemnavn - nej. Fint, hvis du ved hvor det bliver dræbt (døde) mennesker. Med selv-undersøgelsen i væsentlig grad indsnævre intervallet søgning.

dokumenter

Hvordan ved du, hvor personen er begravet? Bemærk, at du har brug for en vis liste over dokumenter til gennemførelse af denne opgave.

Du skal først have et certifikat af afdødes død. Dette dokument vil hjælpe dig med at forstå, når en person døde, såvel som til at foreslå, hvornår han blev begravet.

Også nødt til at bringe legitimation. Det er ønskeligt, at det var en civil pas. Det vides ikke, til hvem oplysningerne til den afdøde ikke blev afsløret. Derfor vil alle næppe nogen kommunikere uden identifikationskort med dig.

Hvis du er en slægtning til den afdøde, forsøge at bringe dine dokumenter, der beviser slægtskab. Fremmede har brug for en god grund, som var motivet for søgningen af den afdøde.

Listen over nødvendige dokumenter kan være afsluttet. Sommetider folk klare sig uden dem. Kun her for at finde, hvor de begravede manden i dette tilfælde er ikke så simpelt som det ser ud. Fraværet af en dødsattest har i høj grad komplicerer hele processen.

JUSTITSKONTORET

Så det første sted at gå til at løse problemet - det er registratoren. Tilgang tættest på dig. Det er nødvendigt at tage alle de ovennævnte dokumenter. Især dødsattesten spiller en vigtig rolle her.

Hvordan ved du, hvor personen er begravet? For at gøre dette, henvises til registrator, in Front af dødsfald. Der vil du blive forsynet med et certifikat af behovet for at give oplysninger om begravelsen. Du kan også lære om sidste bopæl den afdøde.

Bare ikke så simpelt. Du bliver nødt til at vise dokumenter af slægtskab med den afdøde. Eller at retfærdiggøre sin søgen. Hvis ingen gyldige argumenter fra pårørende til de afdøde ikke er der, de registreringsdatabasen kontoransatte har al mulig ret til at nægte at give oplysninger om, hvor personen blev begravet. Det er ikke nødvendigt at blive overrasket, alt i henhold til loven. Derfor er det nødvendigt at overveje andre måder. De er også en god hjælp, når der ikke er nogen dødsattest.

Hæv arkiverne

Hvordan kan jeg finde ud af, hvor personen er begravet? I Moskva eller nogen anden by - det er ikke så vigtigt. Efter alt, nøjagtig den samme sekvens af handlinger. Det skal bemærkes, på én gang: denne metode er ret vanskeligt, det er tidskrævende. Normalt bruges, når folk har noget bevis for afdødes død.

Vi taler om søgningen i de arkiver, og som ved administration af hver kirkegård. Alt, hvad der kræves af dig - det efternavn, fornavn på den afdøde. Fødselsdato, også, det ville være rart at vide. Find ud af, hvilken by er død eller personen levede. Dette vil hjælpe med at indsnævre søgningen. Og så se på adresserne på alle kirkegårde i nogle områder.

Man kan kun rejse rundt selv og se hver datafiler. Normalt er dette er tilladt pårørende. Fremmede, som det er blevet sagt, havde brug for en god grund til at gennemføre ideer.

Faktisk den fil, du leder efter en person ved navn, fornavn og efternavn. Nogle gange uden kendskab til den fødselsdato eller død af den afdøde er næsten umuligt at opdage. Efter alt, er der 100% navnebror. Sådanne mennesker har det samme efternavn, fornavn og efternavn. Så der er en mulighed for, at dine handlinger ikke lykkes.

slægtninge

Et andet svar på spørgsmålet om, hvordan man finder ud af, hvor den begravede menneske - er at kontakte de pårørende til den afdøde. Hvis du ikke er blod pårørende til den afdøde, er det tid til at finde sådanne mennesker. Det er ønskeligt, at de var tæt på - børn, ægtefæller, forældre, brødre eller søstre. De, der absolut bør deltage i begravelsen.

Alt hvad du behøver i dette tilfælde - at appellere til folk med anmodning om at fortælle om stedet for begravelsen. Ofte nødt til at begrunde, hvorfor det er du besidder en sådan viden. Men denne mulighed kræver, at du kun kendskab til de initialer den afdøde, samt oplysninger om hans slægtninge.

Internet

Hvordan ved du, hvor personen er begravet? Via internettet! Her skal du yderligere oplysninger om den afdøde. Det er ønskeligt at kende navnet, efternavn, fornavn og fødselsdato. Dette er den vigtigste information for gennemførelsen af ideer.

Internettet er nu fyldt med en bred vifte af services og databaser, der tilbyder at indhente oplysninger om ethvert døde (afdød) person, og det sted, hvor hans begravelse. Ulempen ved denne udførelsesform er, at sådanne samlinger generelt uformelle oplysninger. Du kan ikke stole på deres ægthed. Som en mulighed for at søge efter det er ikke en dårlig metode, men det er yderst tvivlsomt.

privat søgning

Der var endnu en metode til at løse opgave foran os. Hvis du ønsker at vide, hvor de begravede en mand kan gå til private tjenester, der tilbyder arbejde af detektiver. Sådanne organisationer søger deres egen grav. Du vil være helt undtaget fra papirarbejde eller andre er ikke de mest behagelige øjeblikke.

Som regel alt fra privat efterforskning selskab tager omkring 2 uger. Når du får præcise oplysninger om, hvor personen er begravet. Metoden er god, men dens gennemførelse bliver nødt til at betale. Fra nu af, er det klart, hvordan man kan finde ud af, hvor personen er begravet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.