Nyheder og SamfundKultur

Crate - celle eller en del af huset?

Gang i den russiske bagland eller by, hvor mellem skyskrabere kan stadig se træhuse, med beundring beundre udskåret skodder og pænt foldet fra hele logs vægge. Historien om de gamle bygninger, men de er ikke mindre fascinerende.

Hvad er en kasse?

Huse, der er bygget i Rusland, havde flere værelser: passagen (korridor), buret og den opvarmede rum (Cournot hut). Hvis vilkårene våbenhus og røgfyldte hytter er ganske forståeligt, opstår spørgsmålet: hvad er standen?

Crate - en kold del af huset, som var klar til brug umiddelbart efter arrangementet af taget. Afhængigt af regionen, vil det gerne bygge på første sal og på den anden, otstraivaya Courneuve hytte eller tårn ovn. Nogle gange, men gjorde det tillægger en af de øverste rum med et ildsted.

Buret blev brugt som et soveværelse i sommer, da gulvene var der jordnær, og værelset kunne ikke varme op i løbet af dagen. Og i vinterkulden del fungerede som en slags køleskab, hvor de lagrede letfordærvelige produkter, korn og unødvendige ting.

industri

Men foruden de vigtigste, er der stadig mere end én betydning af ordet "bur". Dette udtryk anvendes i minedrift erhvervslivet, samt metalindustrien. Han fast indtastet livet for arbejderne, er det umuligt at forestille sig, hvis man i stedet havde et andet navn.

Metallet bur - en særlig enhed, der er med til at automatisere valseværk og produktionen af en bestemt type produkt. I forskellige brancher roll stativ kan have forskellige modifikationer.

Den vigtigste opgave for buret - ved udstedelse gennem forskellige størrelse ruller komprimere (sammenpresset flatten) det valsede metal og via roterende lejer til at omdirigere trafik af det færdige produkt i den ønskede retning for den næste fase af produktionen.

Virksomheder beskæftiger sig med produktion af stål bure, de tilbyder en række forskellige typer til forskellige stadier af rullende. Hovedformålet med sådanne anordninger: modstandsdygtighed over for stress, let adgang til alle komponenter i tilfælde af svigt, automatisering af hele processen.

minedrift

Udtrykket "bur" anvendes i mineindustrien. I minerne, buret - det er en særlig anordning til at løfte minearbejderne på overfladen af kul, malm og andre mineraler.

Indtil slutningen af det attende århundrede i minerne genereret løft materiale manuelt eller med et spil. Bassiner fyldt med skovle, og derefter stiger op til overfladen. Med fremkomsten af elektricitet, alt forandret, og i stedet for mennesker eller heste står begyndte at løfte ved hjælp af en særlig mekanisme.

I miner ved hjælp af tre typer af stande: fragt, gods og passagerer. Afhængigt af hvilken type, de har ekstra funktioner. Da passager bur er lukket på alle sider, så der i tilfælde af en nødsituation, passagerer blev ikke såret.

Men fragt kasse er vippe eller vippe, afhængigt af produktionen. Med vippeakslen står hvor mineral ekstraktion udføres døgnet rundt, kan reducere leveringstiden og forsendelse af materialer.

Arabere og celler

Nogle kilder siger, at "buret" - en oversættelse af det græske ord "hytten", "telt". Men dette er ikke den eneste mulighed for at bruge ordet. De fleste er tilbøjelige til at tro, at araberne kaldte bur bur til dyr.

Hertil kommer, det lyder som, at den polske ord for fuglebur. Mange lignende klingende ord på andre sprog, betyder oftest skabet, laden, spisekammer, telt, indendørs eller endda en pakke sadel. Men de fleste af de sprog, som ordet "bur" i forskellige variationer, er slavisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.