SkønhedHår

Stacking "firkantede": altid på mode, vigtig og stilfuld!

Haircut "firkantede", som så meget andet, kom til os fra Vesten i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede og er blevet meget populære blandt beboerne i den første fabrik slobodok unge nihilister, og derefter overalt. Nu er det en af de mest populære frisurer, hvilket er bemærkelsesværdigt for både business stil, og romantisk.

udseende

Konventionel klassiske firkantede stabling er skåret midt længde med en lige linje frynser og jævn linje af hår. Hår er normalt glat. Faktisk er ordet "firkantede" straks kommer til at tænke den berømte Elizabeth Taylor som Cleopatra. Hendes kongelige udseende, stolt bærende og eksotiske skønhed er det bedste det understreger frisure, sådan en simpel ved første øjekast.

Stabling "firkantede" kan sorteres - indvendig, når enderne af strengene er foldet når føntørring til halsen, eller passiv - så vender såkaldt false "square". I det første tilfælde, en alvorlig klipning, i den anden - den romantiske billede af en pige der ligner en pjusket spurv, søde og charmerende.

Det er værd at nævne, at udlægningen af "firkantede" kan være repræsenteret ved arter som:

 • asymmetrisk;
 • med opadvendte strenge;
 • med aflange forreste strenge;
 • ovale;
 • en hætte, eller om en straf bulk.
 • kolorirovannoe. Denne type præsentation er meget effektiv, hvis det gøres på hår højdepunkter: et par lys tråde med en samlet masse på mørkt hår på tone eller to. Eller individuelle tråde accent farve, der er forskellig fra den primære.

Lægning haircut "firkantede" afhænger af, om der er frynser eller ej. Strenge langs personen når hagen længde og mere; pandehår kan ikke kun lige, men også skrå. Naturligvis vælger en mulighed for dig selv, er du nødt til at overveje, hvordan det vil passe en bestemt type person, og det miljø, hvor det er ejeren.

Apparater haircut "firkantede"

Denne frisure, samt alle de andre, behøver ikke at rengøre, fugtigt hår. De går til bedre master og kan umiddelbart forstå, hvad han fik.

 1. Red håret grundigt. For at skitsere, hvordan lang frisure skal være. Oplæg ringorm bør maksimalt sænkes til brystet. Strengene på siderne og på de øverste clamp stifter, så de ikke forstyrrer. Vælg occipital område og den nederste hårgrænse trim kontrol streng. Ifølge hende, vil være lig med de andre.
 2. Vychosyvat, dub klip ud af kontrol og ensartet klipning af de resterende øverste og nederste strenge af occipital regionen. I dette tilfælde er strengene trækkes lidt til master - anvendes intern kalibrering metode.
 3. Nu kan føreren gå videre til at arbejde med den mørke og templer. Håret er opdelt i en midterste afsked, kam. Først på den ene side vandret tråde skæres i overensstemmelse med længden af den allerede færdig, og derefter den anden. Tager hver ny streng af hende omhyggeligt kæmmet og sidestille med den allerede trimmet.
 4. Hvis farven er en klassisk symmetrisk "firkantede", vil guiden nøje undersøge, om det samme fra ham på begge sider. Der skal udvises forsigtighed, at der ikke er skarpe kanter i længden af hår fra forskellige dele af hovedet. Fejl og mangler rettes straks.
 5. Hvis en kunde bestiller en storslået "firkantede", hans præstation er noget anderledes teknologi.
 6. På anmodning, master nedskæringer ud pandehår. Til dette formål hårlokken foran står ca. 10 cm tykt og bredde svarende til panden. Form og længde bestemmer klienten. Fringe klip ud som følger: fra midten af saksen flytte til den ene ende. Så, fra midten af det modsatte. Snittet er glat. Vend pandehår kan være strengt en lige linje eller en fan-formet. De sidestilkene kan arrangeres i kaskade eller i trin. I slutningen profil. Desuden er det muligt at gøre hele tilspidsede frisure, så bob hår styling erhverve afrundet, blød silhuet.

Afslutter processen med tørring og føntør. Til hår til at se mere storslået, i rødderne, og længden kan anvendes mousse. Strands "nedtonet" på en rund børste og tørre enderne indad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.