HjemlighedGør det selv

En verden af "smedning Zaporozhye", eller hvor man kan tage originale ting og objekter.

Verden smedning ... mange velkendte produkter kan findes på Internettet med præfikset "smedet". For eksempel, smedejern lysekroner, smedejern møbler - stol, lænestol, bord. Smedede elementer og tilbehør almindelig entré - en bøjle, spejl, hylde, rør paraply. Eller Cottage "møbler" - smedejern swing, grill, havemøbler. Smedejern står for blomster. Ja, bare fra hukommelsen på én gang, og kan ikke huske.

Typisk er disse produkter er sjældent til stede i detailhandlen. Selv om der er. Især i de virksomheder, der har produceret dem. På samme selskab "Smedning Zaporozhye," for eksempel. Eller i de store indkøbscentre - det samme gitter eller hegn sektioner i "Ground Zero". En pejs kits bestående af poker, skovl og børste - og i stormagasiner.

Har en stilfuld lounge, hall, pejs med smedejern interiør, der var originalt, smagfuld, og i modsætning til de andre huse med smedejern objekter ganske nemt. Argumenterne for små - for at finde en god designer og nuværende smed. Må ikke falde for de tricks af almindelige analfabeter svejsere, der vil tilbyde dig at lave billig skønhed. Ifølge egne forestillinger om skønhed, uprofessionel gjorde hans egne skitser, og færdig med udstansede dele. Og smide penge, og den stil vil ikke være. Måske du og din familie vil kunne lide. Indtil nogen af gæsterne ikke vil åbne dine øjne, det er en primitiv forbrugsgoder, og endda sjuskede arbejde, i stedet for smedning. Zaporozhye, for eksempel i denne henseende er ganske avanceret byen, er der en masse gode smede, og deres arbejde er synlig i byen.

Walk, så gå. Først vil jeg nødt til at finde en god beslagsmed. Spørg overalt, vise sit arbejde til venner, rådføre sig med dem. Undervejs lærer at skelne mellem godt arbejde fra forfalskninger typen "og så går". Og en god smed allerede har adgang til en designer. Eller allerede med designeren se efter smeden. I nogle virksomheder ( "Smedning Zaporozhye" gælder også for dem) er en designer i tilstanden af virksomheden.

Det er rart, fordi hvis du har råd til det, for at overraske dine venner, venner af den oprindelige stilfuld indretning i dit hjem eller haven. De har standard møbler er, godt, selv skik. Og du - du bare smede museum. Du vil se, hvordan de vil blive overrasket - det er nødvendigt, smedede lamper og lysekroner har aldrig set.

Og du kan fortsætte med at gå. Hvem stopper dig at vise fantasi og komme op med blot datoerne for dine emner, hvilket bidrager til hovedet betegnelsen "smedning". Zaporozhye, især som jeg har sagt, og her er anderledes på en god måde. Konkurrencen virker vidundere, Zaporozhye smede er nemme at eksperimentere ved at gøre usædvanlige ting smedet metal. Vær ikke bange for, at du vil grine ad dig, fordi kunden potentiale. Og du ønsker at prøve et nyt tilfælde af ikke-standardiserede løsninger. En god beslagsmed glad vil du møde, fordi hans evner med din hjælp er stigende.

Og når du får mindst et minimum oplevelse af denne kreative tandem, hvor dine ideer med justeringen af specialister opnåede stilfulde originale ting, vil du ikke være i stand til at stoppe dette. En af mine venner havde fået sådan en velkommen bro i haven med smedejern rækværk, så lyser op, at nye ideer er begyndt at vælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.