FinanserInvestering

Investering for begyndere. investeringsstrategier

Finansiering og investering generelt som de anvendte midler til at frembringe et specifikt positivt resultat. Det kan være penge, forsvar, intellektuelle, sociale, og så videre. En sådan fortolkning af disse begreber er uden for rammerne af den økonomiske overvejelser. Ud fra dette perspektiv, investering og finansiering tjene som et redskab til at opnå en stor sum penge til at generere indtægter eller øge kapitalen. De kan også anvendes, for den anden.

Essensen af at investere

Ovenstående definition af dette begreb fortolkes som et middel til at opbygge egenkapital og metoden til at opnå ikke-økonomiske mål. For eksempel, staten, investere midler fra budgettet til udvikling af astrofysik, forventer ikke at opnå en fortjeneste. Men indsprøjtning af kapital i denne sektor giver vigtige forskningsarbejde. I en snæver forstand, at investeringen medfører en forøgelse af den investerede kapital. Den generelle definition er givet i den føderale lov. I overensstemmelse med dens bestemmelser, er investeringer betragtes som værdipapirer, kontanter, anden ejendom, ejendomsrettigheder, som har værdi. De er investeret i objekter af virksomhed eller anden aktivitet for overskud eller opnå andre fordele. anlægsinvesteringer betragtes som en investering i anlægsaktiver. Disse omfatter blandt andet omfatter udgifter til ombygning og modernisering af eksisterende virksomheder, udgifter til indkøb af udstyr, maskiner, udstyr, værktøj, samt design og opfindsomme aktivitet og så videre. Investering i den bredere end kapitalinvesteringer, og mere snævert end omkostningerne forstand. Omkostninger, for eksempel, kan være engangs og strøm. Den første kan henføres til investeringer.

Funktioner af realisering

I den moderne økonomiske system, er der forskellige typer investeringer. Bidraget af midler sker i en eller anden program, realiseringen af som giver dig mulighed for at nå dine mål. De præsenteres som et sæt af handlinger og aktiviteter, der ikke modsiger normer lovgivning. Investeringer i projekter, der gennemføres i en forudbestemt periode. I ovenstående lov begrebet programmet præsenteres i en forundersøgelse, timingen og mængden af kapitalinvesteringer. Denne kategori finder lovgivningen og dokumentation, der er udviklet i overensstemmelse med de gældende regler, og godkendelse af de eksisterende standarder og som foreskrevet. Investering projekt - er blandt andet en beskrivelse af konkrete foranstaltninger på investeringer (forretningsplan). Loven indføres og en ekstra koncept. Især bestemmelsen indeholder en definition som et "prioriteret projekt". Det betragtes som et sæt af foranstaltninger med en samlet volumen på kapitalinvesteringer, overholdelse af lovmæssige krav og opført på listen, der er godkendt af regeringen.

fag

Praktisk gennemførelse - begyndelsen af investeringen - er utænkelig uden gennemførelse af specifikke individuelle eller kollektive aktiviteter. Væsentlige elementer i dette arbejde er de emner og objekter. Førstnævnte omfatter organisationer og enkeltpersoner, der udfører målrettede aktiviteter i gang med at løse de opgaver, der er fastsat i de investeringsprojekter. Emnerne er:

 • Entreprenører (Action).
 • Kunder.
 • Investorer.
 • Medlemmer af objekter.
 • Andre deltagere.

Lovgivningen giver mulighed for at udsætte en til at kombinere funktionerne af to eller flere deltagere i projektet, med mindre andet er etableret tilstand kontrakt eller aftale.

objekter

Da disse handlinger skabe en bred vifte af ejendom af organisationer og virksomheder af ikke-produktiv og produktiv sfære, certifikater, obligationer, aktier og andre værdipapirer, produkter af videnskabelig og teknologisk art, ejendom og andre rettigheder (herunder intellektuelle ejendomsrettigheder), kontante indskud. Blandt disse investeringer kan også skelnes:

 • Geologisk udforskning.
 • Genstande af kommunikation og transport.
 • Boligbyggeri.
 • Landbrugs faciliteter.
 • Strukturen i det sociale område (pædagogiske, medicinske, kulturelle og prosvetilelskie institutioner) og så videre.

klassifikation

Investeringsstrategier dannes af forskellige grunde:

 • Faciliteter investering.
 • investeringsperiode.
 • Ejerformer.
 • Territorial orientering.
 • Indtægtskilde midler.
 • Den økonomiske sfære.
 • Forskellige sektorer fokus.
 • Muligheden for at deltage i ledelsen og så videre.

Som hovedtaler klassificering af investeringsaktiviteter for projekterne. I overensstemmelse med denne funktion af tildelte finansielle og reale investeringer. Sidstnævnte, til gengæld opdelt i materielle og immaterielle, den anden - på porteføljen, direkte, og andre.

reale investeringer

Stativet konstruktion, udstyr, bygninger, biler og andre objekter som materielle investeringer. Immaterielle investeringer med henblik på erhvervelse af licenser, patenter, implementering af uddannelsesprogrammer og omskoling, betalte forskningsaktiviteter. I de statistisk praksis reale investeringer , der er nævnt indskud i ikke-finansielle aktiver. Deres regnskab udføres i henhold til metoden for IMF.

kontante investeringer

Finansielle investeringer præsenteres som investeringer i obligationer, aktier, certifikater og andre værdipapirer samt bankkonti. Som det blev sagt ovenfor, er de opdelt på porteføljen, ægte og andre bidrag. Førstnævnte omfatter investeringer i aktier til udbytte og rettigheder til at deltage i ledelsen. De udfører organisationen og fysiske personer, helt at eje eller råde selskab ikke mindre end 10% andel (autoriserede) kapital eller værdipapirer. Kaldet porteføljeinvesteringer i forskellige typer af aktier, der ejes af forskellige udstedere, at øge sandsynligheden for at tjene en indkomst. Denne kategori omfatter køb af obligationer, aktier, gældsbreve og andre gældsinstrumenter. Deres andel er mindre end 10% i leddet (autoriseret) kapital. Disse investeringer, der ikke hører til kategorierne, anføres det som "andet". Blandt dem, for eksempel, kommercielle lån, garanteret regeringen udenlandske lån af andre.

ejerform

Ved dette kriterium, som regel skelne udenlandske, private, offentlige og blandet investering. For begyndere indskydere udvikle passende undervisningsmateriale, som giver forbedret klassificering. Især den statistiske praksis tildele kommunale bidrag, deltagelse i Brugsforeninger, religiøse og sociale organisationer. Blandede investeringer er klassificeret i den fælles russisk og russisk-udenlandsk.

Andre kriterier

Statistisk praksis bruger klassificering af anvendelsesområder. For eksempel, investeringer i anlægsaktiver klassificeres efter type af ejerskab, økonomiske sektorer, og så videre. Afhængig af den regionale (rumlige) funktion bør afsætte interne investering. For begyndere, emnerne for den aktivitet, de tjener ofte som den mest enkle og effektive værktøj til profit. Investeringer i den indenlandske økonomi er opdelt, til gengæld efter region. Derudover er der også udenlandske investeringer. For begyndere bidragydere denne mulighed kan også være en meget lovende måde at øge kapitalen. Afhængig af den økonomiske sfære af produktion og ikke tildele aktivitetstyper.

grad af risiko

På dette grundlag er der forskellige klassifikationer. Bøger om investering genvindes, for eksempel kategorier såsom konservative, moderate og aggressive investeringer. Den første er af lav risiko og høj likviditet. Sidstnævnte kategori er kendetegnet ved værdierne af en moderat sandsynligheden for tab. Aggressive investeringer er kendetegnet ved høj lønsomhed og risiko, lav likviditet. Ifølge en anden klassificering, udskiller høj, mellem, lav og Urentable investeringer.

Hvordan at begynde at investere?

Fra nul til at foretage investeringer på området vil ikke fungere. For at tjene en indkomst, skal du have nogle penge. Før du begynder at investere, skal du kontrollere status for finansiering. I moderne forhold den voksende leveomkostninger hurtigt nok, hvilket øger de krævede betalinger. I denne henseende kan de midler, der var planlagt til at investere andre steder, ikke være nok.

grundlæggende principper

Kendskab til disse er nødvendigt til kompetent foretage investeringen. Hvor skal man begynde? Hvilket sætte programmet? Hvor lang tid tager det betyder at gennemføre den første investering? Disse spørgsmål mest presserende for nybegyndere investorer. For at navigere i systemet, skal du kende de grundlæggende vilkår og virkelig forstå dem. I dette tilfælde vil de beslutninger, der træffes bringe den ønskede effekt. Du skal forstå forskellen mellem depositum, gensidige fonde, obligationer, aktier. Det er tilrådeligt at studere en række økonomiske teorier. For eksempel er det nyttigt at undersøge spørgsmålet om porteføljeoptimering, markedets effektivitet, diversificering. Alle oplysningerne bøger om investering. Disse publikationer forklare de grundlæggende vilkår, du har brug for at vide er forskellige ordninger for investeringer, eksempler. Hertil kommer, at store indenlandske mæglere giver mulighed for at deltage i online kurser på investering. Ganske populære og workshops om denne aktivitet.

mål

Enhver vejledning om investeringer omfatter elementet. Før du investerer, skal du definere formålet med operationen. Generelt alle investorer søger at generere indtægter. Men den fortjeneste, der anvendes på forskellige måder. Formålet med investeringen vil afhænge af alder, Outlook, planer for fremtiden, erhvervserfaring, specificitet faglige arbejde og andre omstændigheder.

Bestemmelse af acceptabel risiko

Umiddelbart forud for gennemførelsen af investeringen bør etablere, hvilket niveau af tab sandsynlighed for emnet kan tage over. I dette tilfælde vil det i høj grad afhænge af alder. Som regel unge mennesker er villige til at tage risici, investere, spille, investere igen. Den ældre generation, på den anden side, er engageret i bæredygtig generation indkomst. Eksisterende investeringsprojekter kræver en anden grad af risiko. Fra dem kan du vælge den bedst egnede.

din egen stil

Det er valgt i overensstemmelse med forholdet mellem risiko. Investorerne kan være konservativ eller aggressiv. I det første tilfælde på omkring 70-75% besparelse indskydere holdes i aktiver med lav risiko (statsobligationer, for eksempel). For de mest aggressive investorer karakteriseret ved binding af 80-100% i aktier.

bidrag til omkostningerne ved

Jo højere betaling af opkøbsprogrammet, jo mindre indkomst, du kan få fra en investering. Som regel en passiv metode forudsætter de laveste omkostninger, og handel - det maksimale. I de transaktioner aktiemarkedet fratrukket Kommissionen. Det er produceret mæglere. Novice investorer, ville det sandsynligvis være tilrådeligt at henvende sig til billigere agenter eller lave satser. Men i dette tilfælde, er tjenesten sandsynligvis være begrænset. På samme tid til at udføre eventuelle ikke-standard handlinger kræver et ekstra gebyr. Hvis den vedhæftede fil bæres i investeringsforeninger, anbefaler eksperter nøje undersøge de områder ved kontrakter om marginerne og besparelser samt provision for en vellykket investering.

Søg agent

Denne fase betragtes som den vigtigste for den uerfarne investor. Når du vælger et administrationsselskab eller mægler skal være opmærksom på:

 1. Omdømme.
 2. Resultaterne af operationer for en længere periode.
 3. Tilsvarende told-planen valgt investeringsstil.

Det er tilrådeligt at gennemgå vurderingerne af mæglerfirma, læse anmeldelser, rådføre sig med eksperter.

Valg af indlejrede objekter

Eksperter anbefaler at opdele tilgængelige kapital i tre dele:

 1. For obligationer.
 2. For aktier.
 3. Kontant saldo.

De midler, der vil blive investeret i aktier og obligationer, skal du knuse nogle flere stykker. De kan investere i forskellige værdipapirer. Kontanter kan blive pålagt at betale til mægleren og at foretage indkøb i den kommende periode. størrelsesfraktioner, som er adskilt ved hjælp afhængige investeringsstil. På samme måde kan du bryde op kapital til at investere i investeringsforeninger, indskud.

kontrollerende følelser

Ofte modtager indkomst er begrænset af frygt eller grådighed. Enhver investeringsportefølje er underlagt kortsigtede udsving. I nogle tilfælde kan de være ganske mærkbar. I sådanne tilfælde, ikke panik eller glæde sig alt for pludselige succes. Hvis angst for deres penge vil bringe ulempe, er det hensigtsmæssigt at revidere det at gøre det mere i overensstemmelse med den stil og investeringsmål.

revision af investering

I de indledende faser af investeringer enheder erhverve obligationer, aktier eller aktier på en konkret plan, distribuere de mulige risici og det forventede overskud. Men over tid kan det være, at omkostningerne ved en af aktiverne er steget markant, og den anden - faldt. Denne situation vil ændre forholdet mellem værdipapirer, oprindeligt sat i porteføljen. Og dette igen, krænker investors planer. I sådanne tilfælde, en rebalancering af porteføljen. Denne procedure er salg af en del af købet advancers faldt i værdi af aktiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.