HjemlighedHavearbejde

Såning af peber kimplanter

Peretz blev en velkendt vegetabilske afgrøder i vores kolonihaver, som for eksempel kartofler eller gulerødder. Selvom denne plante kræver omhyggelig pleje, hvis du ønsker at høste deres egne peberfrugter. Anlægget er meget varme-elskende. Den elsker varme, endnu mere end agurker eller tomater. Men dette er ikke en hindring for dem, der ønsker at have deres egen lokalt dyrkede peberfrugter. Gartnere kan vokse en frøplante peber i nok varme klimaer Rusland. For at gøre dette, først plantet i peber kimplanter om vinteren, og derefter overført til et drivhus. Men det er en ganske langvarig proces. Overvej alle de faser i orden.

Bestemmelse af plantning datoer

Såning peber kimplanter afhænger plantning kimplanter i den mest grundlæggende sted. Normalt de er plantet på gennemsnittet for 65-70 dage før høst, er det bedst at gøre plantning i februar. Plus, er det nødvendigt at tage hensyn til tilstanden af dit drivhus, vejrforhold, du besøger frekvensen af haven plot. Hvis du gør såning af frø af peber kimplanter tidligt, de planter i potter vokse og begynder at danne frugt. Dette vil føre til udtynding af anlægget. Så, efter at have landede en frøplante i jorden, du er usandsynligt at leve for at se frugterne i god tid. Og måske kan kimplanter simpelthen affald væk, ude af stand til at tilpasse sig nye vilkår.

Såning peber kimplanter og omsorg for planter

Normalt såning peber frøplanter produceret i plast eller trækasser. Du kan bruge engangs pap potter. Så vil det være nemmere at plante de planter i jorden. Jord bruge næringsblanding. Det kan fremstilles af en blanding af humus, aske og sand: en spand af humus tager et glas aske og sand. Hæld blandingen blev kogt med vand (2 liter vand), og derefter til damp varmen. Når blandingen er afkølet, kan man lægge frøene i forberedte furer i en afstand af 2-3 cm. Så drys med jorden riller. Dæk kasse med plastfolie. Da de første spirer, fjerne tapen. Sørg for at flytte kassen i et solrigt sted. Pas på, at der ikke er noget træk i det rum, hvor der er en frøplante.

En måned efter den stigende af frø blade vises først. På dette tidspunkt, skal vandes en gang om ugen med vand ved stuetemperatur spirerne. Overskydende fugt kan forårsage planter imidlertid observere intervallet mellem vanding. Når voksende frøplanter af peber se omhyggeligt til belysning. Med en mangel på lys skud stoppe voksende. Samtidig begynder de at rådne rødderne. rodbrand kan bidrage til de kolde vindueskarme, der er kasser med kimplanter. Det ville være bedre, hvis en dag vil vende skiftevis hver side af kassen til solen, så bakterierne ikke snoet til den ene side. Hvis belysningen ikke er nok, fremhæve kasse med lysstofrør. Ellers er de første knopper på børsten ikke lå.

Sværdkampe peber kimplanter

En pick - opholdsområde frøplanter. Dette sker efter de planter vokse sig stærkere. I fremtiden vil denne procedure bidrage til at styrke rødderne af planter.

Spirer peber udseende efter dykning 2 - 3 foldere. Før sparring du har brug for at vande planter. Så efter to timer, bliver skud transplanteret i små potter. Du kan bruge cut plastflasker. Potterne bør være den samme næringsstof blanding som i såning af frø. Hæld varmt vand i jorden. Efter kan plante ud frøplanter på potter. Gør dette omhyggeligt for ikke at beskadige de sarte rødder peber. Spirer begravet før cotyledon blade, dybt det ikke er nødvendigt, eller udskudt tidspunktet for modtagelsen af den første høst. Husk, det er i færd med at plukke lagt ultimative rodsystem peberfrugter.

I slutningen af maj - begyndelsen af juni, mere øget udplantes på åben mark eller væksthus. Der er således en peber afgrøde frøplanter. Tak høste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.