HjemlighedHavearbejde

"Queen of Flowers" - Rose Hybrid Tea. Plantning og pleje af blomster

Roses - unikke udsøgte blomster med en dejlig duft. De gør noget luksuriøse have. Blandt de mange sorter nemlig Hybrid Tea Rose er den mest populære plante på grund af en smuk blomst form, sygdomsresistens og hårdførhed. Denne kvalitet har en smuk form knop gustomahrovye eller frotté store blomster, som kan være over hundrede kronblade. Rose farve kan være meget forskellige. Den første hybrid te række dukkede op i 1867, som et resultat af tilfældig parring, og modtog en romantisk navn La France. Nu fik vi forskellige former for hybrid te roser gruppe ved parring med remontant roser samt repræsentanter for sorter ved at krydse hinanden. Voksende roser i haven er meget populære - det er virkelig kongelige blomster, der kan dekorere og forædle hvert site.

Hybrid Tea Rose: plantning og pleje. Vælg et sted til udplantning

Langt de fleste af hybrid te rosensorter repræsenterer spredning eller opretstående buske 50-60 cm høje. Bladene af planterne er normalt ganske store, læderagtige, tæt og skinnende. Blomster har en diameter på fra 10 til 14 cm, og er de mest forskelligartede farve lidt mindre lyse end at kvalitet floribunda roser. Hybrid Tea roser blomstrer fra juni til oktober-november måned. Nogle planter er beregnet til dyrkning i lokaleforhold, men de fleste sorter har brug for at være udendørs. Især meget opmærksom på sig selv kræver Hybrid Tea rose. Plantning og vedligeholdelse skal udføres professionelt og kompetent, da denne plante er ganske lunefuld. Plantede roser bør være på det rigtige sted - en solrig og beskyttet mod træk, og for dem er jorden kræver løs, let syrlig, og vigtigst af alt, frugtbare. De mest egnede måneder for plantning anses for at være maj, juni, september og oktober (helst vælge en overskyet dag).

Hybrid Tea Rose: plantning og pleje. Især beskæring og gødskning rosenbuske til vinter

Trim farver afholdt i foråret, sommeren og efteråret perioder. Spring beskæring kræver særlig opmærksomhed, da det er den vigtigste. Det gjorde efter landing eller videregivelse af busken i slutningen af vinteren: en ung plante skæres i 2 eller 3 knopper til næste år - 6-7. I slutningen af oktober, skære blade, knopper og skyder nevyzrevshie. Det er også nødvendigt at periodisk udføre kosmetiske beskæring rosenbuske, altså fjerne visne blomster, knækkede og syge skud. Efter 1. august fjernede fedtning skud. Dette er for at sikre, modning og de nedre dele af skud lignification før det kolde vejr. Befrugtende roser hybrid te sorter udføres hver anden uge i perioden fra maj til juli. I dette tilfælde, skal du sørge for at veksle kompleks mineralsk og organisk gødning. Siden begyndelsen ophøre august til lave kvælstof-holdige og begynde at fodre blomsterne kali og fosfat gødning, for at aktivere modningen af de unge skud.

Hybrid Tea Rose: plantning og pleje. Forberedelse roser til vinter

Hybrid te roser bør dækkes ved påbegyndelsen af streng kulde, er det normalt gøres i november. Det er ikke nødvendigt at vedtage buskene før, da skuddene ikke kan have tid til at modnes, og deres træ er for blød. Bare rolig - frost om efteråret vil ikke skade roserne, og øge deres udholdenhed. Før ly fjerne alle de skud, der mislykkedes odrevesnet, skære blade (blade bladstilke 1 cm. Lang). Derefter lukkes stilkene i et bundt og behandlet med jernsulfat (3% opløsning). Derefter hældes tørre bush land med 15-20 cm og er dækket med gran grangrene eller dens særlige ikke-vævet stof. For en gennemsnitlig stribe af Rusland kan købes temmelig hårdføre park roser. Kvaliteter mest stabile og godt overleve vinteren - Grand Amore, adgangskode, Hukommelse, Gloria Day, Nostalzhi, Eliza, Bourgogne 81, Beverly, Marvel et al.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.