Sport og FitnessUdstyr

45 Gauge: i går, i dag og i morgen

Er der en måde at holde dit navn i århundreder? For at udføre det kunststykke, at de taknemmelige efterkommere rejst et monument? Eller komme på historiens sider? Men monumenter er ødelagt, og historien omskrives. Så virkelig er der ikke sådan mulighed? Det viser sig, at der er endnu mere. Den første - er at blive en helt i folklore, såsom Ilya Muromets, Ivan Susanin eller Chapaev. Den anden mulighed - at have dit eget navn blev en husstand ord, såsom gimbal (opkaldt efter opfinderen Gerolamo Cardano) eller Kalash (til ære Mihaila Timofeevicha Kalashnikova). Så, amerikansk opfinder Semyuel Kolt var i stand til at drage fordel af disse to muligheder. Hans navn faldt i amerikanske populære ordsprog, der frit oversat lyder som følger: "Gud skabte mennesker forskellige, men oberst Colt chancer til niveau." Desuden er det opkaldt efter en revolver, og de fleste af denne pistol navne skrevet med små bogstaver og uden anførselstegn. Men før vi taler om opfindelsen af den amerikanske bøssemager, vil holde en lille uddannelsesprogram om kalibre og systemer hånd nærkampsvåben - pistoler.

Hvad er den kaliber

I øjeblikket er der flere standarder for udpegning kaliber våben, så ualmindeligt, når de forsøger at sammenligne den kaliber 45 og 16 (den 45. eller anden grund, er mindre end) eller 5,45 og 3 linier (der er mindre end 5,45). I de fleste europæiske lande, herunder Rusland, er gauge måling foretaget i det metriske system. Målere i millimeter af stammens diameter. Følgelig er der for riffel patron diameter er lidt større (ved rifling dybde). I USA, Storbritannien og visse andre lande, primært medlemmer af det britiske Commonwealth, den kaliber af målingen foregår i brøkdele af en tomme, og i USA i hundrededele, som i Det Forenede Kongerige - i tusindedele. 45 Derfor, USA er lig med kaliber 450 britiske og russiske 11,43. I denne serie skiller sig ud glatløbede jagtrifler. Deres størrelse betyder det antal kugler, en afrundet form, som kan støbes fra et pund bly. Følgelig jo mindre diameteren af cylinderen, den vil større kugler. Der er også en anden standard for måling kaliber, hvilket TV er i øjeblikket lidt brug. Det - linie. Én linie indeholder en tiendedel af en tomme i henholdsvis våbnet Mosin 1893 prøve år, den berømte trehlineyki kaliber 3h2,54 = 7,62 millimeter. Vi går nu over til manuel udformning af en melee våben.

systemet

Der er to primære ordninger: pistolen og revolver. De har begge deres fordele og ulemper. Den største fordel ved moderne pistoler er hastigheden og nem genopladning, muligheden for automatisk brand (i nogle modeller, for eksempel, Stechkin). Fordelen ved revolvere - høj pålidelighed, er det ikke nødvendigt sendes rundt i tønden efter opladning, og der er ingen automatisk udtræk patroner, i nogle tilfælde, godt med hensyn til hemmeligholdelse, såsom særlige enheder.

45 kaliber pistol til selvforsvar

I 1911 blev det nordamerikanske USA (dengang kaldet USA) vedtaget, formentlig den mest kendte pistol i verden. Vi taler om "Colt M1911", som har 45 kaliber. Denne halvautomatiske pistol blev anerkendt som den bedste våben til selvforsvar på grund af sin høje stoppe kugler handling. sin produktion med mange opgraderinger varede indtil 1982. Han stod ved den amerikanske hær indtil 1985, og blandt de private ejere af populære indtil nu. Alle blev løsladt omkring tre millioner kanoner af denne model. Disse pistoler, undtagen USA, var i tjeneste med den britiske hær og Sovjetunionen (Lend-Lease), Norge, Frankrig, Nicaragua og El Salvador. I Estland og i Haiti de er i tjeneste til dato.

Revolver - Colt 45 kaliber

Armory selskab "Colt" i 1872, præsenterede sin model revolver under en enhedsstat pistol patron. I år blev valgt, da dette er, når patentet udløber på roterende tromle med gennem kamrene, tidligere ejet af en konkurrent, selskabet 'Smith og Wesson. " Det følgende år, 1873, blev præsenteret en ny model revolver, som blev vedtaget af den amerikanske hær. I 20 år det amerikanske militær er blevet købt omkring 37 000 eksemplarer af dette våben. Army revolver havde en 45 kaliber, civil - 44. For lange 60 år på spørgsmålet om hærens version blev afbrudt, men i begyndelsen af 50'erne, primært på grund af den amerikanske filmindustri og populariteten af westerns, at efterspørgslen efter modellen "Colt 1873" er vokset så meget, at i 1956 år deres produktion blev genoptaget og fortsatte med få afbrydelser indtil nu.

Ammunition til Colt

I 1905, der var den mest populære i verden pistol ammunition, der har et 45 kaliber. Kaldet borepatron 45 ACP, blev det designet frankfordskim arsenal. Denne ammunition blev hurtigt en succes på grund af den meget effektiv bremseevne. Det er af denne patron så berømte arme prøver blev udformet som en pistol "Colt M1911" og automatisk "Thompson." Selvom dette har nogle ulemper ammunition (på grund af den lave starthastighed og den høje vægt af sin flyvning bane kuglen er langt fra flad), er dens popularitet til nutiden ikke falde. Desuden er det for de nye patron kugler prøver, såsom ekspansiv en kontrolleret åbning, at "udfolder" indtrængning til den optimale dybde af ofrets krop blev udviklet. Så længe den legendariske "Colt" de faste prøver vil glæde fans af våben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.