Hjem og familieBørn

Typer af spil og deres klassificering for børn

Så i dag vil vi undersøge den slags spil. Deres klassificering vil også være omfattet. Sagen er den, der i øjeblikket spiller en vigtig rolle for den moderne barn og hans udvikling. Det er vigtigt at forstå, hvad spillet er, og hvad der findes. Derefter og først derefter kan vi fuldt ud at udvikle den rigtige baby. Og det handler ikke kun om meget små børn, for school spil er også vigtige. Desværre er den reelle gameplay det kommer mindre og mindre. Men det gør ikke noget. Efter alt, hvis du ved, hvad er de typer af spil (og deres klassifikation for studerende og børn, du kender), du kan altid finde ud af , hvad de skal gøre med barnet. Og hvordan man kan udvikle det. Så hvilke muligheder findes? Hvad er de spil du kan støde på i den moderne verden?

definition

Til at begynde med, hvad vi alle skal gøre? Hvad er det spil? Ikke alle forstod fuldt udtrykket. Og så er du nødt til at lære det. Trods det faktum, at det meste af tiden folk nødt til at lære og arbejde hårdt, spille aktivitet, især i barndommen, bliver nødt til at afsætte meget tid.

Game - det handler i vilkårlige, imaginære omstændigheder. Det tjener til absorption af et materiale i praksis, og på konventionel måde. Vi kan sige, den imaginære situation. Spil til børn er meget vigtigt. De er det vigtigste instrument for læring. Og studiet af verden også. Typer af spil og deres klassificering for GEF førskolebørn involverer opdeling i flere store klasser af alle muligheder. Hvad er det?

klasser

De er ikke så meget. Accepteret skelne alle 3 klasser for børn at lege. Gemt nemt. Den første type, som kun kan findes - et spil, der opstår på initiativ af barnet. Det er uafhængig. Denne type er almindelig hos børn, studerende sjældent stødt på et lignende fænomen. Vi kan sige, at spillet er karakteriseret ved en selvstændig spil proces, som involverede kun ét barn, og selv på eget initiativ.

De typer af spil og deres klassificering (for teenagere, børn og studerende) omfatter varianter, der opstår på initiativ af en voksen. Det vil sige, han ser ud til at indføre en særlig situation i et barns liv. Hovedformålet med denne form for fænomen - uddannelse. Det mest almindelige scenarie.

Den sidste klasse, som kan skelnes her - det er det spil, der opstår fra de traditioner og skikke. Det ser på initiativ af en voksen og et barn. Ikke den mest almindeligt fænomen i den moderne verden, men det sker.

læring

Hvad kunne være spillet? Hvis du tror, du kan endeløst at besvare dette spørgsmål. Efter alt, en meget afhænger af, hvilken slags klasse foran os. Særlig opmærksomhed skal rettes til gameplayet, der opstår på initiativ af en voksen. Efter alt, de er vant til at undervise børn at gøre dem bekendt med verden.

Typer af spil og deres klassificering (i lejren, skole, børnehave - det er ikke så vigtigt) omfatter en særskilt kategori - uddannelse. Det er ikke svært at gætte, den slags muligheder er, som det er blevet sagt, for barnets uddannelse. Kan være mobil, didaktisk eller fagdidaktiske. Hver undertype vil blive diskuteret senere. Men husk - det er at lære spil er ekstremt vigtigt for babyer og småbørn. De bliver nødt til at lægge behørig vægt.

rekreative

Game - er en slags underholdning. Derfor blandt indstillingerne som følge af initiativ af den voksne, kan du finde rekreative gameplay. De har et kæmpe sæt. Den væsentligste forskel fra uddannelse - er den faktiske mangel på fokus på erhvervelse af ny viden og færdigheder. Vi kan sige, bare underholdning, der hjælper til at slappe af, flygte fra den daglige rutine.

Typer af spil og deres klassifikation - det er det, hjælper os til at forstå essensen af denne eller hin klasse. Fritid "varianter" omfatter også mange undertyper. Og med udviklingen af den moderne verden bliver det mere og mere.

Så hvad du kan støde på? Fritid spil kunne bare være underholdning, karneval, teater, intellektuel. Oftest opstår disse varianter hos ældre børn. Men børn ofte travle pædagogiske spil.

eksperiment

Glem ikke, at gameplayet ikke nødvendigvis kræver intervention udefra. Som allerede nævnt, er der spil, der opstår på initiativ af barnet. De spiller en vigtig rolle i dets udvikling. På samme måde som i de foregående tilfælde er uafhængige spil opdelt i undertyper.

For eksempel er der et spil-eksperiment. Det kan enten ske med deltagelse af voksne (eller under tilsyn heraf), og helt alene. I løbet af denne proces, vil barnet tilbringe nogle eksperimentelle trin, og derefter observere resultatet. Man kan sige det "visuel støtte" til forskellige arrangementer, som regel fysisk og kemisk.

Spil Eksperimenter bedst hjælpe dit barn huske komplekse processer. Nu endda sælge særlige eksperimentelle sæt til børn. For eksempel, "at lave sæbe," "Skab din egen parfume", "Glædelig Crystal" og så videre.

historie

Typer af spil og deres klassificering er allerede kendt. Men her er detaljerne i visse typer spil aktiviteter - ikke på alle. Det er vigtigt at forstå, hvad der sker i en bestemt sag til korrekt udvikle barnet. plot-rolle varianter kan henføres til uafhængige spil. På samme måde som alle andre.

Hvad er det? I løbet af dette spil er der en vis form for plot begivenhed. Deltagerne har deres roller, de skal udføre. Teaterforestilling, underholdende børns ferie program eller bare gøre op en historie, hvor barnet "liv" - alle disse plot-rollespil. Bidrage til udvikling af fantasi, og nogle gange underviste overholdelse af visse regler. Børns historien i spillet er meget interessant. Sandt nok, de hellere synes dem underholdende.

Men i voksenlivet mere plot-rollespil spil ofte kommer ned til skrivebordet. For eksempel "Mafia". Generelt alle gameplayet, som har sin egen historie, er historien kaldet plot.

didaktisk

Typer af spil og deres klassificering (ved børnehave eller skole - det gør ikke noget) omfatter ofte undervise "sort". En meget almindelig variant af uddannelse klasse. Her tilegnelse af viden er ikke i åbne form. Snarere er der kun en sekundær betydning af denne vare.

Børn i de didaktiske spil sjov, men samtidig overholde visse regler. I forgrunden er det ene eller det andet spil opgave, som alle ønsker at gennemføre. Under dette sker tilegne sig ny viden, samt konsolideringen af disse. spillets regler gør du tænker på børn på deres præstationer, så husk, lære først at gælde for den fiktive, og derefter i det virkelige liv. At bære didaktiske spil med skjul, konkurrencer, fortaber, ordrer, gætte, plot-rollespil.

bevægelig

Typer af spil og deres klassificering (for førskolebørn og ikke kun) er allerede kendt. Men det er ikke helt klart, hvad der udgør denne eller hin form for gameplay. Der er, som vi har set, udendørs spil. Hvad er det?

Denne type spil proces er ledsaget af fysisk aktivitet. Ofte tager sigte på den fysiske udvikling af barnet, hans helbredelse. Oftest, aktive spil eller anden måde indirekte (eller direkte) i forbindelse med sporten. Diverse salochki, fangst - alle hører til denne kategori. For mentale udvikling mobilspil næsten ikke bærer noget godt, men for den fysiske - helt.

virtualitet

I denne klassificering kan være afsluttet. Kun her i den moderne verden ikke så længe siden, var der en anden nyt koncept i forhold til spil. Nu har vi computeren (eller virtuelle) typer. Det er ikke svært at gætte, hele spillet processen sker ved en elektronisk maskine i den virtuelle verden.

For børn er der deres egne læringsspil. Men voksne får en langt mere omfattende vifte af forskellige muligheder. Her kan du finde, og quests, og strategi, og simulatorer, og "skytter", og løbet ... Og en masse ting.

Computerspil - ikke den bedste mulighed for at undervise førskolebørn. Tværtimod, de er mere velegnede til større børn. Virtuel spil kan henføres til den fritid. De er faktisk ikke lære naturen og ofte tjener kun til rekreation, afslapning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.