Mad og drikkevarerHovedret

Fetaost serbisk: sammensætning, nyttige egenskaber, kaloriefattige

Feta ost - er repræsentativ for syltede oste, som for nylig er blevet meget populære. Det er normalt spises i sin naturlige form eller anvendes til fremstilling af en række retter. En af de mest berømte oste af denne klasse i vores land anses for at være serbisk ost.

Lidt om produktet

Det menes, at den første ost i oldtiden gjorde den arabiske købmand. Legenden fortæller, hvordan, går på en rejse, han tog krydset med mælk. Men i varmt vejr, under indflydelse af varme og bakterier, der er indeholdt i produktet, viste det sig sur. Så for at få verdens første stykke ost. Siden da har den teknologi i produktionen ændret sig lidt. Moderne ost (herunder serbisk) er som følger:

 1. Mælk ved virkningen af specifikke bakteriearter udsatte syrning. Til fremstilling besluttede at tage en ged eller fåremælk, men undertiden bruges og koen.
 2. Den resulterende ost sendes til modning, placere den i en beholder med en specielt forberedt saltvand. Denne proces varer omkring 30 (men ikke 60) dage.

Interessant osten serbiske som andre produkter af denne art har næsten ingen skorpe og er et blødt fast masse med et minimum af tomrum. Hvis en slags skorpe er til stede, er det kun på grund af forkert opbevaring. Længste bevarer sin friskhed ost i samme væske, hvori den modnes.

Fordele og skader produkt

Oste serbiske som helst mejeriprodukt indeholder en tilstrækkelig stor mængde af calcium. Det fremmer naturlig styrkelse af knogler og tænder. Desuden skal det bemærkes, at calcium i sig selv er i osten i en særlig let fordøjelig tilstand. Derudover konstante brug af ost har en positiv virkning på kroppen som helhed og navnlig på menneskehud. Det bliver mere glat, blød, smidig og fløjlsagtig. Og omvendt - en stor mængde kalium gør produktet er forbudt for dem med lidelserne med nerver eller blodcirkulationen system. Og folk, der har problemer med fordøjelseskanalen, bør begrænse forbruget af disse oste på grund af det høje indhold af salt. Om ønsket dette antal er naturligvis muligt at nedbringe og om et tidspunkt produkt af udblødning i vand eller kun et par minutter for at holde det i kogende vand. Kvalitative karakteristika for osten på samme tid vil ikke ændre sig, og saltet vil være betydeligt mindre.

Det siger kunderne

Undertiden synspunkter almindelige forbrugere på kant med det faktum, at den nævnte producent eller specialister sige. Helt anderledes ser serbisk ost i denne sag. Feedback fra kunderne fuldt bekræfte alt det bedste, hvad de siger om dette produkt, undtagen for saltindholdet. Mange hævder, at beløbet er så lille, at det gør næsten ikke føler smagen, så kernerne kan ikke blive skuffet i denne henseende. Alt andet - sandheden. Der er en anden vigtig faktor, at hele massen af syltede oste står præcis serbisk ost. Anmeldelser bekræfter ordene fra producenten af naturlighed af råmaterialet. I dag, meget ofte kan du finde mejeriprodukter fremstillet ud fra de genvundne komponenter. I dette tilfælde er det anderledes. Naturlighed af denne ost tilsyneladende ikke kun fra indskriften på emballagen. Dette bekræfter den bløde, delikate smag og glat. Efter alt, at en rigtig god flok umuligt komme ud af vandet med pulveret. For at gøre dette, er det naturligt frisk mælk.

anvendelsesområde

Denne ost (serbisk ost) for en god kok - et reelt finde. Fra det kan du lave mad hundredvis af interessante og virkelig lækre retter. Det kan simpelthen bringe til bordet som original snacks sammen med friske grøntsager og urter. Desuden gør en lækker varme og kolde sandwich, supper og anvendes som en ingrediens til fremstilling af pizzaer. Feta ost så god som en af komponenterne i en fyldning for bagværk. Men mest af alt dette ost er velkendt for forbrugeren som den vigtigste komponent for alle former for salater og vinaigrettes. "Græsk" menes ikke kun til den berømte. Der er også ganske velsmagende og meget enkel variant - Salat "Shopska". At koge det skal du bruge: 2 tomater, 1 agurk, løg, pod peber, 4 gram ost, 100 gram oliven, æble cider eddike 5 gram, 15 gram olivenolie og en spiseskefuld af timian timian.

Forberedelse af en salat i minutter:

 1. Peppers bage i ovnen i 20 minutter, og derefter sætte det i en plastikpose og lad i denne tilstand indtil den er afkølet.
 2. På dette tidspunkt bliver de resterende produkter skåret i tern og lagt i en skål.
 3. Afkølet til male peber i strimler og tilføje til salatskål med eddike, olie og krydderier.

Denne ret er sikker på at behage dem, der gerne velsmagende og sund mad, men omhyggeligt ser deres vægt.

Hvad er der indeni

Normalt køber ost i butikken, køberen er primært interesseret i, hvad der er det gode i serbisk ost. Ingredienser er i stand til at give et omfattende svar på dette spørgsmål. Først skal du være opmærksom på, at der fra hvilken forberedt ost. I dette tilfælde er kun naturlige ingredienser anvendes: mælk, osteløbe ekstrakt, salt og særlige gær. Ingen tilsætningsstoffer, smagsstoffer, fortykningsmidler og andre kemiske forbindelser. Denne ost kan spises uden frygt for deres helbred. Efterfulgt indikatorer næringsværdi, hvoraf det ses, at 100 gram dette produkt indeholder: ca. 20 gram protein, 19 g fedt, ca. 0,5 gram kulhydrat, ca. 5 g aske og 52 g vand. Sammensætningen af mere end veltalende. Og når man tænker på, at energiindholdet i produktet er mindre end 260 kalorier, bliver det klart, at det er bare perfekt til en sund kost. Også overveje de rige vitamin sammensætning (A, B, E), som stort set ikke ødelagt, da processen med ostefremstillingen finder sted ved en relativt lav temperatur.

Med mine egne øjne

Lang og hård, kan man tale om den verdensberømte ost serbisk ost. Billeder kan bedst beskrives som helst produkt. Billedet, selvfølgelig, vil ikke være i stand til at formidle den oprindelige smag og delikat smag. Men det giver mulighed for at se og værdsætte, hvor godt selve produktet, eller en ret, som er kogt fra det. Billeder af mange salater så veltalende, at de kan fremstilles, selv uden at læse opskrifter. Hvid ost er meget populær i den nationale køkken af Balkanlandene, Ukraine og Moldova. Her fra det virker vidundere. For eksempel bulgarere elsker at bage osten i ovnen. Til at begynde, er det drysses liberalt peber (rød peber), tilsæt derefter lidt smør og derefter pakket stramt i pergament, sende i ovnen. Smagen af denne ost er ved at ændre sig dramatisk. Det bliver mere saftig og får en unik smag. Visionære kokke gør det muligt at afsløre de bedste egenskaber fra den velkendte produkt. det er en naturlig frisk mælk.

Hvem gør ost

Meget ofte, i nyere tid, butikkerne møder serbiske ost. Producent af ost - Company MLEKARA SABAC - leverer sine produkter til mange lande gennem distributører. Den største af dem i Rusland - en Moskva-baserede selskab "Foodland" og virksomheden "Market Line" fra St. Petersborg. De er engageret i direkte leverancer og give markedet for mejeriprodukter serbisk produktion. Bedst kendt for den russiske køber er produktionen af mærket Adria. Oste med dette navn er af høj kvalitet, og selve produktet henleder opmærksomheden bekvem plastemballage og god pakning. På grund af dens repræsentanter MLEKARA SABAC Virksomheden er kendt ikke kun i Europa. Virksomhedens produkter er selv glad for at købe i Amerika. Ud over Serbien, virksomheden producerer ost af Albena (Bulgarien), Prezident (Frankrig), Denmax, "Hvid ost fra Uglich" og "Umalat" (Rusland). Alligevel er det de produkter MLEKARA Šabac russiske købere er absolut førende.

deres egne hænder

Mange mennesker ved, at det ikke er nødvendigt at købe ost i butikken. Det kan nemt gøres i hånden. For eksempel serbiske ost i hjemmet er fremstillet af følgende produkter: 2-liter mælk 6 æg, 400 g creme fraiche og et par teskefulde salt.

Når du er klar, kan du begynde:

 1. Mælk hældes i gryden, tilsæt salt og bringe blandingen til tilbagesvaling.
 2. På dette tidspunkt, slog godt æg, og derefter forbinde dem med creme fraiche.
 3. Hæld æggemassen i den varme mælk.
 4. Kog sammen indtil indtil en adskillelse af ostemasse og valle. Det tager ca 5-6 minutter.
 5. Strain varme masse gennem to lag tæt gaze lagt på en si.
 6. Den resterende ost wrap enderne af materiale og sætte i en presse i 5 timer. For bedst modning produkt kan sættes i køleskabet.

Hvis ingredienserne til at tage af høj kvalitet og meget frisk, osten så ville det være umuligt at skelne fra det, der sælges i butikken. Kun prisen på det færdige produkt meget glæde elskerinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.