Mad og drikkevarerHovedret

Hvad er gyldighedsperioden af is til gæster?

Strukturen i næsten alle former for is omfatte mælkeprodukter. På grund af dette, skal overholdes de særlige betingelser for fremstilling og opbevaring. holdbarheden af is er bestemt af GOST. Det er vigtigt at være opmærksom på det, ikke at købe et defekt produkt.

GOST standarder

Holdbarheden af is sæt GOST 52.175 til 2003. Det er i denne standard er orienteret producent, produktet er lavet. Det anbefales at oplagre produkterne på ikke mere end 6 måneder, hvis den er i fryseren ved en temperatur på mindre end 18 grader.

Holdbarheden af is afhænger af sammensætningen, opbevaringsbetingelser, emballage og produktionsteknologi. Det er vigtigt at være opmærksom på det, når de køber produkter. Holdbarheden af is is støbt uden fyldstof var 3,5 måneder, og fyldt - 3 måneder. Temperaturen bør være -20 grader. Afhængigt af hvilken type produkt kan være forskellige opbevaringsforhold.

produktion

I softice fryser blev oprettet, er der ingen udløbsdato. Det skal spises med det samme. anvendes hærdning Til fabrikken dessert - Fryser plads i kammeret ved en temperatur i området -25 til -35 grader.

Stor pakning hærdet i 10-12 timer, og små - 40-50 minutter. Hærdet produkt hærder, forbedret konsistens. Holdbarheden af is af denne type stiger.

I Rusland, efterspørgsel og melkofasovannykh Scooping. Krupnofasovanny produkt, kager, ruller mindre populære. Da indbyggerne i vores land gerne købe en godbid på vej et eller andet sted, er det produceret i horn, briketter, kopper, krukker.

struktur

Hvad er holdbarheden af is på det bestemte fedtindhold og tilstedeværelsen af fyldstoffer. Jo højere fedtindhold, jo længere du kan holde produktet, og dens kvalitet lider ikke. Det har en lang holdbarhed af is med et fedtindhold på 15-20%. En minimal opbevaringstid i sorter med et indhold på 6% fedt.

Tilstedeværelsen i dessert fyldstoffer reducerer holdbarheden, da dette stof hurtigt forringes i sammenligning med de andre komponenter. Værdi er tilstedeværelsen af konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Gæsterne er forbudt ved at tilføje komponenter, der undertrykker væksten af mikroorganismer, men nogle producenter ikke er opmærksomme på dette forbud. Produkter med konserveringsmidler holdes længere, men det er ikke nyttigt.

Den klassiske opskrift indeholder:

 1. Mælk med et fedtindhold på mindst 10%. Nogle producenter erstatte det med palmeolie. For dem er det en fordel, fordi råvarerne billigt, med forlænget holdbarhed, og forbrugerne har produceret "afhængighed" på produktet.
 2. Mælketørstof (9-12%), lactose og proteiner.
 3. Sukker (12-16%) - en kombination af sucrose og sirupper.
 4. Vand (55-64%).
 5. Emulsionsstabilisatorer (0,2-0,5%).

Tara

Det bør være venlig, så produktet ikke falder skadelige mikroorganismer. Også vigtigt, er evnen til at modstå temperaturer på op til -40 grader. Vægt produktion er mindre under opbevaring sammenlignet med melkofasovochnoy beholdere (kopper, preforms, rør). Hvor mange har en holdbarhed på is kan findes på emballagen.

betingelser

Ifølge de russiske gæster er defineret og opbevaringsforhold. Dette gælder for produkter på arbejdspladsen, i butikker og cateringvirksomheder. Overtrædelse af reglerne fører til en reduktion i opbevaringsperioden. Produktet kan blive beskadiget.

I engros butikker produkter opbevares op til 5 dage, og i detailvirksomheder - ikke mere end 48 timer, fordi det er svært at nå den ønskede temperatur og luftfugtighed. Ved detailhandler opbevaringstemperaturen bør ikke overstige -12 grader. Den høje kvalitet fryser opbevaring forøges.

Opbevaring i fryseren

holdbarheden af is i fryseren, afhænger af fedtindholdet. Forbrugeren kamera med en temperatur på -18 grader emballerede produkter uden konserveringsmidler kan forblive i lang tid:

 1. Dairy fyldt - 1 måned uden at det - 45 dage.
 2. Cremet med et fyldstof - 1,5 måneder, uden it - 2 måneder.
 3. Sundae - op til 2 måneder med et fyldstof og op til 3 - uden ham.
 4. Wafer kopper, ispind - afhænger af fedtindholdet.
 5. Frosne dessert sorbet - op til 45 dage.
 6. Frugt og bær - 1,5 måneder.
 7. Hjem - ikke opbevaringsperioden.
 8. Is kage - 1-3 måneder.

Holdbarhed "Magnate" is er 18 måneder. Disse regler er i overensstemmelse med EU-standarder. holdbarheden af is "Inmarko" er 12 måneder. Nu er det solgt mange slags desserter, herunder en, der kan gemmes 1-3 år. Dette skyldes tilsætningen af stabilisatorer og konserveringsmidler. Langsigtet opbevaring effekt på forbrugernes egenskaber ved produktet.

tegn på skader

Når du køber en dessert bør se på hans udseende, fordi ikke alle producenter og sælgere opfyldte betingelserne i lagringsbestemmelser og markedsføring. Spoiled produkt vil være mærkbar i smag, konsistens og udseende. Det er tilrådeligt ikke at købe en dessert, hvis:

 • der er lugt og smag;
 • der er store iskrystaller;
 • konsistens heterogene og sandet;
 • på chokolade præsentere hvide pletter.

Det er vigtigt at være opmærksom på produktets emballage formular. Hvis den oprindelige form er tabt, grunden til dette er det forkert opbevaring eller optøning. Køb ikke en dessert, som om han ikke skade, men god, og smagen af det vil ikke. Når den beskadigede emballage produkt kan trænge skadelige mikroorganismer, hvilket fører til forgiftning.

Vælge den bedste is fremstillet ifølge GOST. Jo mindre tid der er gået siden datoen for fremstilling, jo bedre. I et hjem fryser til at gemme desserten er mulig, men kun med overholdelsen af reglerne.

Det er nyttigt for dig?

Sandsynligvis alle ved, at is er en velsmagende og sund dessert. Den varmeste periode delikatesse genopretter energi og lindrer træthed. Nogle mener, at for at bekæmpe søvnløshed og stress-effektiv eksisterer medicin. Som en del af produktet indeholder de vitaminer og mineraler, du har brug hver organisme.

Men moderne produktion ved udskiftning syntetiske ingredienser er naturlige, er der en sandsynlighed for at blive udryddet af værdifulde stoffer. Så produktionsomkostningerne er mindre, men også øger holdbarheden.

Som en del af desserten skal være untrimmed naturlig mælk, som har en positiv effekt på nervesystemet. Det var en ond drøm forsvinde takket være denne egenskab, irritabilitet og nervøse spændinger. Og det er ikke bare spekulation og fakta, der viste sig de britiske og franske forskere. Men amerikanske forskere mener, at kvinder, der forbruges fedtfattige mejeriprodukter kan have svært ved at undfange et barn.

Til dessert er en kalorie, mennesker med overvægt er endnu mere bedre, hvis ofte vil spise godbid. Det er ikke hensigtsmæssigt at have sødmen i tilstedeværelse af diabetes. Det er vigtigt at følge halsen, som ARI kan forekomme med overdreven brug. Men fra det naturlige produkt vil gøre mere gavn end skade. Vi skal bare bruge det i moderate mængder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.