ForretningIndustri

Moderne gasindustrien

Ifølge statistiske rapporter, gasindustrien i strukturen af brændstof og energi kompleks af Rusland viste sig ikke så længe siden. Omkring halvtreds år siden, blev det indført i den første strøm system til udvinding og forarbejdning af naturgas. Som videreudvikling af kendte forekomster og udforskning af nye naturgasreserver anslås enorme mængder. På grundlag af disse oplysninger er det blevet udviklet plan for produktion og forarbejdning denne ressource. der kræves for at producere industrigas udstyr og passende uddanne specialister til gennemførelse af denne plan.

Naturgas, når man sammenligner med andre brændsler, har flere fordele. Den første forskel, der skal fremhæves - ved forbrænding gas er ikke aske, slagge og andre biprodukter. Det er meget lettere at transportere til forbrugsstedet. Den kan opbevares i komprimeret eller flydende form. I betragtning af markedsforholdene har gasindustrien mestrer teknologi til at producere flydende naturgas. I denne form er han i efterspørgslen i nogle asiatiske lande. Selvom den primære metode til levering af brændstof forbliver rørledninger. Deres længde af titusindvis af kilometer.

Ikke svært at forestille sig, at oprettelse, vedligeholdelse og udvikling af økonomien kræver en enorm indsats af tekniske, designere og bygherrer. Der er al mulig grund til at sige, at gasindustrien er blevet en drivende kraft, den drivende kraft , der skubbede udviklingen af videnskabelig forskning og forbedring af tekniske teknologier. Hvis vi ser på produktion og levering af naturgas som en bestemt kæde af handlinger, så dens ordning ville være enkelt og forståeligt. Gas, billedligt talt, pumpes fra et underjordisk reservoir, som er skabt af naturen, og pumpes gennem røret til den ønskede placering.

Herunder køkkenet gaskomfur, behøver millioner af mennesker i alle hjørner af vores planet ikke engang tænke på, med en vis indsats produceret den "blå brændstof" og på hvilken måde transporteres. Mens moderne smelterier producere de nødvendige metaller og legeringer til fremstilling af rør, ventiler og gasgeneratorer. I praksis var der en slags kompleks, når gasindustrien leverer jern og stål højteknologiske brændstof, og i stedet for at få det rigtige udstyr til deres aktivitet. Særlig pikante af situationen ligger i det faktum, at brugen af gas i stål kan forbedre de tekniske og økonomiske indikatorer for produktionen.

I den forbindelse skal det bemærkes, at gasindustrien i verden har oparbejdet et stort antal teknologier til udvinding og transport af gas. reserver af naturgas er placeret i forskellige dele af verden og i forskellige geologiske forhold. Der er rent gasfelter - på land og under havoverfladen. Der er gasdannelse eller den såkaldte "loft" over oliefelter. I hvert tilfælde er definitionerne af udvinding teknologi. Det er grunden til gasselskaberne omfatter i deres struktur forsknings- og tekniske afdelinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.