TravelingRetninger

Episcopal kloster Serpukhov: anmeldelser. Hvem hjælper Episcopal kloster i Serpukhov?

På den nederste baldakin shore Nara River nær dens sammenløb med floden Oka, står den dag i dag klosteret, der er fastsat i 1360. Hun er nu kendt som den episkopale kloster, det ældste i jorden Moskva.

Årsagen til - indførelse af ortodoksi

Metropolitan Alexy (Elevfery Byakont) aktivt at bygge klostre uden for Moskva. Som en fremragende, ikke kun kirken, men også en statsmand, han forstod, at tro kan være en forenende og cementering grundlaget for den russiske stat. Det bekræftede rigtigheden af den første sejr i den forenede russiske hær over Golden Horde, blev vundet på området for Kulikovo (1380), der er sket på bare 20 år efter den episkopale kloster blev lagt.

Den herlighed, der byggede klosteret

Legenden siger, at stedet under den nuværende Episcopal kloster blev valgt på foranledning af Guds Moder: helgenen Moskovskiy Aleksy hørte hendes stemme kommer fra ikonet, som angiver den præcise placering (højre bred af Nara kvarter Serpukhov). Så var der uigennemtrængelige fyrreskove. Konstruktionen af klosteret Metropolitan betroet hans discipel og hans cellekammerat (tjener de høje notabiliteter i den monastiske rang og ældste) Barlaam, der før om klosteret også havde en vision som den hellige Jomfru Maria trådte ind i templet. Disse visioner og gav navnet på helligdommen blive bygget - Vvedensky Episcopal kloster (nu Episcopal kloster). Først rejst i området, også, det var en trækirke dedikeret til Præsentation af Jomfru.

Introduktion til det Allerhelligste

Umiddelbart efter død af Varlaam Serpukhov i 1377, det samme navn, ikonet blev skrevet på foranledning af Metropolitan Alexy, som straks blev æret som mirakuløs. Hvad mener du hendes navn - "? Introduktionen af den hellige Jomfru Maria i det Allerhelligste" Ifølge Kirke tradition, Jomfru Maria, hendes forældre Joachim og Anna i en alder af tre har ført til templet. Så de udførte deres løfte og dedikere den til Gud. Det Allerhelligste var en pige, indtil trolovelse med Josef. Dette ikon æret i århundreder som den vigtigste helligdom i templet.

Klostret-forpost

Present Episcopal kloster i hele sin eksistens har gentagne gange vask og igen genopbygget. Efter døden af Metropolitan Alexy kloster, som ligger på den sydlige grænse linje af fyrstendømmet Moskva og kommer ind i vagten systemet gradvist begyndte at falde. Hun blev gentagne gange udsat for angreb, fordi de var tæt på den mest bekvemme overgangssted over floden Oka. Klosteret var omgivet af en defensiv mur, og på sit område var der pistoler.

Op-og nedture

Revival og blomstrende af klostret var i den periode, hvor regeringstid Boris Godunov, der måtte kæmpe under dens vægge i 1598 med horder af Krim Khan Kazi Giray. Men de fjendtlige tropper trak sig tilbage uden at tage kampen. Anse det et mirakel, Boris Godunov beordret til at genoprette og forbedre bolig. Tiden gik, og klostret igen i tilbagegang. Det var så slemt, at et alvorligt spørgsmål i 1806 opstod omkring dens afskaffelse. Metropolitan i Moskva og Kolomna Platon henvendte sig til Alexander I med en anmodning om omlægningen Serpukhov kloster fra det mandlige til den kvindelige.

Nonnekloster og nonner

Efter ankomsten til destinationen for de første priorinde Dionysia nonner med fem og fire nybegyndere Vladychna kloster (Serpuhov) blomstrede. Og selv om han er blevet identificeret som klostret klasse III, der skulle have kun 17 nonner kloster, under den kloge ledelse af den tidligere kasserer i Novodevichy Kloster Dionysius begyndte at udvikle intensivt. Gamle templer blev restaureret, nye bygninger blev opført, og i midten af det XIX århundrede Episcopal Vvedensky kloster havde inden for dets mure mere end 300 nonner. Dette kloster er berømt for sin indbygger. Her 1806-1845 boede han den berømte Bayou velsignet Euphrosyne, som verden blev kendt som prinsesse Evdokia Vyazemskaya.

Blandt dens Abbesses var Mitrofanii og i verden - Baronesse Rosen, hvor klostret blomstrede. Hun var priorinde 1861-1773. Usædvanligt interessant og skæbne denne ekstraordinære kvinde, der blev en heltinde af værker A. N. Ostrovskogo, N. A. Nekrasova, Saltykov-Shchedrin.

hårde tider

I 1919 vil den episkopale kloster (Serpukhov) ikke ødelægge - den er lukket, at smide alle beboere, og placeret "Skole voenletov røde" i de stærke vægge af klosterbygninger. Fly skole var her indtil 1978. Og så i væggene i tidligere kirke kom en virkelig katastrofe - 17 år, han var blevet systematisk plyndret. Lokale bogstaveligt rev det sten for sten, som der i øjeblikket er glæden ved garager og haven.

Den sidste vækkelse og blomstrende

I 1995 begyndte arbejdet på restaureringen af komplekset, som blev efterfulgt af opblomstringen af klostret - ruinerne af nonnerne afgjort. Den hellige synode af genoptagelsen af klostret velsignet. Mor Alexia (Petrov) og flere asketisk kom til en ledig grund, hvor der ikke var noget - ingen kommunikation, ingen beboelse. Og kun takket være deres heltemod er nu Vvedenskii Episcopal kloster (Serpukhov), denne forpost af den hellige Rusland, ser det samme som i Boris Godunov. Men fortsat restaureringsarbejdet.

Hjælp genoplive

For at genskabe den tidligere udseende af klosteret, for at gøre den egnet til at leve, små værker af ærlige nonner. De selv, selv genoplive gamle håndværk af guld broderi, som nu er berømt for sin kloster, kunne ikke ringe og en lille brøkdel af det krævede beløb. Spørgsmålet er: "Hvem hjælper Episcopal kloster?" Serpukhov - distriktet centrum og den lille by er heller ikke råd til at genoprette klostret, selv om administrationen gør sit bedste. Selvfølgelig er der donationer, og vi kan sige, at bolig for verden er reduceret.

krævede helligdom

Men den episkopale kloster har en uvurderlig levn - ikonet for den Guds Moder "den uudtømmelige Cup". At finde ikonet 1878 og det er forbundet med Varlaam, den første abbed i klosteret. I år dør af at drikke en pensioneret soldat, der bor i provinsen Tula, i en drøm syntes at Barlaam og sendte det i Serpukhov kloster, siger, at der har ikon "den uudtømmelige Cup", som alene kan redde ham fra døden. Healing var så hurtig og stærk, at den herlighed mirakuløse billede, først fløj hele amtet, og derefter fortsætte. Ikonet var i klosteret indtil 1919. Efter lukning Vladychny kloster den blev flyttet til katedralen i St. Nicholas White. Efter 1929, hvor St. Nicholas Cathedral, og ophørte med at eksistere, sporene af helligdommen var forsvundet. Men der er en version, som det er nu i en privat samling i Moskva, ejeren af som, idet en absolut ateist, penge til overførsel af relikvier til klosteret kræver ublu.

mirakuløse lister

I 1993 blev to æret mirakel-arbejde ikon på listen lavet - den ene er i den episkopale kloster, den anden - i mændenes Vysotsky, placeret på den modsatte bred af Nara høj. Og den populære sti til disse helligdomme er ikke tilgroet. Her går de og kommer fra forskellige dele af landet folk: i den episkopale kloster ikonet skal vende - hun helbreder folk fra alkoholisme, stofmisbrug og rygning. Dette billede gør klostrets vigtigste attraktion Serpukhov.

en slags gårdhave

Det skal bemærkes, at adgangen til klosteret er ikke let, så det er ikke besøgt af turister, og bolig for der taber. Disse mennesker går specielt til hjælp. Deres donationer - det vigtigste element af indkomst kompleks. Episcopal kloster feedback er meget god. I sådanne steder kommer til åndelig trøst og helbredelse, men når pilgrimmene mødes renlighed og pleje, det er en dobbelt fornøjelse. Det er interessant, at på det område af klosteret er en påfugl gård, og det er så hensigtsmæssigt, fordi i armene på byen Serpukhov der er en påfugl fjer. Og det har vist der, fordi i disse to klostre, som er modsat hinanden på modsatte bredden af Nara oldtiden, med de 1691 ynglende påfugle.

Templer og helligdomme af klosteret

På klosteret er der flere templer. Først - Vvedensky katedral, bygget i 1362 og ombygget Borisom Godunovym. I denne form for fem-kuplede kirke eksisterer i dag. Den anden - templet Georgiya Pobedonostsa, bygget i slutningen af XVI århundrede. Han er meget smuk. I det næste, XVII århundrede, blev bygget kirken St. Alexius. En anden udhus kirke bygget i 1599 til ære for den Martyr Feodota Ankirskogo, supplerer det samlede billede af den usædvanlige kloster. I klosteret er der nogle mirakuløse helligdomme, herunder relikvier af St. Barlaam, som hver især er omgivet af legender. Hvordan kommer til klosteret? Med tog fra hovedstaden for at gå til stationen "Serpukhov". Herfra til klostret er der en bus nummer 4 "oktober". Kaldet rejseplanen, fordi klosteret er beliggende på gaden oktober husnummeret 40.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.