ComputereUdstyr

Grafik adapter GeForce GTX 745: ideelle balance mellem pris og kvalitet

God kombination af pris og tekniske parametre for planen giver mulighed for brug af grafikkortet GeForce GTX 745 i entry-level spilsystemer. Nogle moderne spil på det vil gå til medium indstillinger, og nogle - som minimum. Desuden kan nogle ældre software løsning i dette tilfælde køres med maksimal kvalitet. Det er denne accelerator vil blive diskuteret senere.

positionering Løsninger

GeForce GTX 745, primært fokuseret på segmentet af billige entry-level gaming computere. I dette tilfælde, dens parametre er tilstrækkelige, og give os mulighed for at løse eventuelle problemer, men det vil ikke være nok til det gennemsnitlige niveau af computeren. Desuden skal det bemærkes, at i et frit marked er det næsten umuligt at finde. Det kan leveres, så snart en stor skala og til OEM-montører af edb-systemer. Derfor kan det kun købes som en del af en computer.

Grafikchip. delsystem hukommelse

GeForce GTX 745 er baseret på det GM107 grafikprocessor, som igen er baseret på Maxwell arkitekturen. Denne chip er produceret ved hastigheder på 28 nm procesteknologi og på dens siliciumunderlaget 1870 er millionov transistor elementer. Størrelsen af substratet i dette tilfælde er 148 mm2. Det er grafisk processor 384, klokfrekvensen heraf i den nominelle tilstand er 1033 MHz.

Rasterindgivelse moduler - 16, og texturering enheder - 24. RAM controller har til formål at fungere i forbindelse med standard GDDR3 chips med en frekvens på 1800 MHz. I nogle tilfælde, producenter indikerer tilstedeværelsen af standard GDDR5 chips, men selv hvis de er etableret, vil den faktiske rente på nedsættes til den maksimalt mulige 1800 MHz. Det vil sige, en eventuel gevinst ved brug af flere high-speed hukommelse er. Mulige video buffervolumener kan være 2 GB eller 4 GB. Den samlede bit RAM bus er 128 bit, som det fysiske lag er opdelt i 2 portioner 64 bits. I sidste ende, det muligt at opnå båndbredde på 28,8 GB / s.

Energieffektivitet. Switching. Anmeldelser og omkostninger

Forte arkitektur Maxwell, der ligger til grund for GeForce GTX 745 er energieffektiviteten. Dens TDP er begrænset til 55W, og dette gør det muligt uden yderligere ledninger levere strøm adapter. Også kølesystemet skønt aktiv, men fylder kun en slids, dvs. det er tilstrækkelig kompakt. Dette board er designet til at blive installeret i PCI E-slot af bundkortet ved 16X. Output havne i de tre grafik: VGA, DVI, og selvfølgelig, HDMI. Staten støttet sådan en adapter kan købes for 60-75 dollars, og i den nye stat, kan det ikke købes. Energieffektivitet og lave omkostninger - det styrker GeForce GTX 745. anmeldelser tildele sådanne ulemper ham middelmådig præstation og den manglende evne til at købe på det åbne marked.

resultater

Velafbalanceret grafisk løsning er GeForce GTX 745. Det er mest ideel til entry-level spilsystemer. På sådan hardware vil de fleste af de legetøj, ikke kun på høje indstillinger. Men i betragtning af prisen er det logisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.