HjemlighedKonstruktion

Montering af fundament af huset: de vigtigste punkter

Den underjordiske del af bygningen, der er fundamentet, tager hovedparten af byrden, overføre det til jorden. Montering af fundament i dag kan foretages af en af en række forskellige teknikker, og det kan gøres uafhængigt af hinanden. En af dem giver dig mulighed for at opbygge en base af båndet, som er meget populær i den private boligbyggeri, da det kræver minimal lønomkostninger. Dens dannelse er ledsaget af fornuftige investeringer og maskiner implementering er ikke så svært. Enheden af dette design - processen simpelt nok til gennemførelse af planlagte behøver kun at studere værker af teknologi. Denne form for fundament er lagt til tørre ikke hivning jord, som om dyb jord fryser, vil byggeriet koste mere af den grund, at udgravningen vil have et stort volumen. Derfor er det værd at overveje muligheden for at leje hårdhændede metoder.

Forberedelse til konstruktion af strimlen fundament

Montering af fundamentet begynder med oprydning og site layout. På jorden skal markeres akse fremtidens hus og løse stifter, som vil blive placeret mellem ledningen. Det er vigtigt at kontrollere de vinkler, som skal være lig med 90 grader. Klargøring af stedet bør gøre det til en størrelse større på hver side af 2 meter. Tjek rigtigheden af markup kan sammenligne diagonaler.

Forbered skyttegrave og konstruktion af forskalling

Montering strimmel fundament i den næste fase indebærer at grave en grøft, kan disse værker udføres manuelt eller ved hjælp af en gravemaskine. I sidstnævnte tilfælde bunden skal rengøres og udjævnes skovl. I det næste trin kan du begynde at lægge puden, skal tykkelsen af hvilket beløber sig til 200 mm. Det er lavet af lille brøkdel af grus eller sand. Lag blev hældt vand, komprimeres, og toppen er lagt plastfilm, som bliver en vandtæt materiale. Alternativt kan fyldningen kommer fra cementslammet så vandet ikke går ned i jorden, fordi det kan forringe styrkekarakteristika af puder.

Montering af fundament af huset i den næste fase indebærer udstyre forskallingen, som består af høvlet på den ene side bestyrelser. Deres tykkelse bør være lig med grænsen på 40 til 50 millimeter. Det kan bruges folde forskalling panel bord lavet af jern. Elementerne er sikkert fastgjort til væggene i renden. Det er vigtigt at forene via lod den vertikalitet af væggene, da nøjagtigheden af disse parametre vil afhænge af gyldighedsperioden for den fremtidige struktur. Det er nødvendigt at sørge for tilstedeværelsen af åbninger til udlægning af vandforsyning og kloaksystemer.

Styrkelse og hælde beton

fundament installation teknologi næsten altid involverer installation af inventar, som vil blive transporterer enhed. Barer går til rammen, og antallet af deres placering, samt diameteren skal angives i projektet. Rammen bør sammensættes af to vertikale forstærkningsstrimler, der holdes sammen af vandrette bjælker. Det er vigtigt at bemærke, at når der hældes betonblandingen som vil have en større højde end 1,5 m, er løsningen lagdelt. Derfor anbefales det at bruge en bærbar sliske. På dette stadium, hældes blandingen i forskallingen, hvor tykkelsen af lagene bør være ca. 20 centimeter. Hvert lag er komprimeret, hvilket forhindrer dannelse af hulrum. Til dette forskallingsvæg rasler. Opløsningen bør ikke være flydende.

imprægnering

Montering af fundament fugtisolering ledsages af værker, der er udført inden for 10 dage efter at hælde. Du kan bruge bitumen mastiks, anvendt på ydervæggene. På denne sammensætning klæbet imprægnering materiale, en rolle, som kan fungere som tagdækning. Efter nogen tid kan kontrolleres kvaliteten af materialet fiksering.

Afsluttende arbejde

Efter at have afsluttet alle de ovenfor beskrevne manipulationer kan udføres opfyldning, som anvendes i fremgangsmåden srednefraktsionny sand. Det komprimeres i lag og fyldes med vand, hvorfor det er nødvendigt at overvåge tilstanden af imprægnering, bør det ikke være beskadiget.

Konstruktion skrue-pælefundering

Fordelene ved dette er indlysende grunde, bør tildeles hastigheden af arbejdet blandt dem, pålidelighed, lave omkostninger, holdbarhed og muligheden for enheden i løbet af foråret jorden gyngende. På det første stadium er det nødvendigt at udpege de hjørner med pinde fremtidens byggeri, mellem dem strakte rebet og indstille andre planlagte pinde. I deres sted er gravet miner i fremtiden, vi planlægger at vride bunke. Dybden af pit bør være omkring 20 centimeter. håndtaget bør anvendes til at skrue pæle, det kan gøres på følgende måde: i den teknologiske hul ved den øvre ende af pælen skal være installeret ventiler, iført en skrot stykker fra to sider af firkantrøret. De vil udføre en løftestang. Jo længere en del af håndtaget, kræves det mindre indsats for at gøre. Den optimale størrelse af sådanne muffer vil være indikatorer for 3 meter. Hver bunke skal vrides rundt om sin akse. For at udføre disse værker ved hjælp et andet menneske, mens den tredje arbejdsdag vil styre de lodrette elementer ved hjælp af niveau.

Hvis du vælger at bruge manuel skruning, skal afvigelsen af den lodrette ikke overstige 2 grader, ellers belastningen fordeling vil være ujævn og er deformeret bunkerne. Monteringsskrue-pælefundering udføres således at den nedre kant af elementet var under niveauet for jordfrysning. Det er derfor vigtigt at vide, hvad denne funktion for et bestemt område. Når det kommer til det centrale Rusland, det er 1,5 meter. Når bunkerne vil overvinde det niveau for frost, er det vigtigt, at de har opnået fast jord. Dette vil hjælpe dig med at forstå, når en vare ophører med at nemt trænge ned i jorden. Hvis du støder på klipperne, skal jorden fjernes fra støtte og skru igen lidt på skrå. Efter pælen monteret lodret på det krævede niveau.

tilpasning fundament

Monterings fundamentsøjlen-type skrueelementer efterfulgt af trimning til et vist niveau. At styre mere bekvemt at bruge horisontale hydrauliske niveau, som undertiden erstattes med nivellering instrument. Overjordiske dele skal være lig med 60 centimeter. Med kværn metal kan skæres til et vist niveau.

Støbning og udførelse af omsnøringsbånd

Det indvendige rum er uacceptable bunker tomt, da dette kan forårsage korrosion af overfladen og reducerer levetiden. Inden i elementerne er fyldt med mørtel, bør hver stabel forlade ca. 1,5 spande blanding. Hvis huset er temmelig tung, kan den tømmerflåde fundament være fremstillet af metal, mens du kan vælge den nemme konstruktion af det. I dette tilfælde, vil dens funktion være at foretage et træ eller metal omsnøring loftshøjde. På pæle for dette er sat på headroom, som er fastgjort med skruer binde af firkantet tømmer med en side på 150 mm. De resulterende bindende leddene skal behandles med bitumen. I det næste trin, kan du begynde at bygge væggene i huset. Det er bemærkelsesværdigt, at fundamentet bunken-skruen efter afslutningen af design kunne udholde belastningen, er den klar til brug. Montering af skruen-pælefundering anvendes i tilfælde, hvor byggeriet skal være afsluttet på kortest mulig tid.

Konstruktionen af fundamentet skrue

Når skruen udføres installation af fundamentet, er det vigtigt at gøre isolering, kun så huset vil varme gulvet. For at begynde at udføre basen passende for elementer, der vil binde alle fritstående understøtter. Vandtætning er lagt isolering. Det er muligt at anvende polystyrenplader eller mineraluld. Efter bør starte udførelsen af efterbehandling fungerer fronten.

Opbygning af fundament Sleeve

Sådanne baser anvendes i det tilfælde, hvor basen skal have en høj styrke. Enheden er lavet ved hjælp af den forstærkede forstærkende ordning. På grund af dette design vil være klar til at lytte efter endnu længere tid. Disse baser er ikke beregnet til enkelte byggeri. De er ikke indstillet på nedsynkning og svulmende jord, teknologien giver mulighed for montering af søjlen. Fundam således fremstillet ved hjælp af beton karakteren M-200, tætheden egenskaber, der svarer til betegnelsen B2. Før arbejdet påbegyndes, fremstillet overflade, som er i niveau og komprimeret. I det næste trin af udgravninger graves, som tætner ved hjælp af grus. Derefter kan du installere blokke. Grus pude kan erstattes med en sand præparat, som installerede base og kolonne. særligt løfteudstyr nødvendig for at udføre disse værker. Installationen foretages af placeringen af akserne, henvist til risikoen for kanterne af glasset. De anvendes før og uudsletteligt. Stakeout akser skal mærkes snor og lod linje, og under installationen af den såkaldte sko pleje bør tages for at aksen på bunden af glasset og matches med center akser. Uden yderligere hjælp ville være umuligt at gøre installationen af udstyret. Grundlaget for denne type er også af denne grund ikke almindelige i privat byggeri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.