TravelingRetninger

Filippinerne. Anmeldelser sige, at du har brug for at gå!

Filippinerne ... Anmeldelser sige, at dette er et godt sted for alle rejsende, og til at besøge landet, er det bydende nødvendigt. Hvorfor? Årsagerne er faktisk en masse. Men blandt de store Jeg vil gerne fremhæve det fremragende køkken, eksotiske natur, smukke feriesteder, fantastiske ultra-moderne by med skyskrabere og et godt klima.

§ 1. Filippinerne. Anmeldelser. oversigt

Hvert år, her kommer en masse turister, mens resten anses for at være relativt dyre. Par, øko-turister, dykkere - her alle finder en masse interessante ting. Du kan bruge tid på flere øer - den mulighed, kombineret ture.

Hovedstaden hedder Manila (Filippinerne). Anmeldelser enstemmigt enige om, at dette er et kæmpe konglomerat, som omfatter 18 byer. I centrum - Metro Manila - kan du spise i en fin restaurant, der ligger på gaden møbler, der minder om det gamle Spanien. Det anbefales at tage en spadseretur langs strandpromenaden og slappe af i en af de skoler, hvor du absolut bør bestille den lækre nationalret. Lokale restauranter tilbyder også østlige og vestlige retter. Seafood udarbejdet under hensyntagen til de smager af hver enkelt turist!

En af de vigtigste resorts i Filippinerne - Boracay. Her er det sikker på at komme til dem, der er interesseret i natten "du kan lide dette" liv. Om eftermiddagen kan du besøge den smukke strand. Et udvalg af souvenirs er simpelthen fantastisk.

§ 2. Filippinerne. Anmeldelser. rekreative funktioner

I Filippinerne, en varm tropisk klima og høj luftfugtighed. I maj regntiden begynder, som er kendetegnet ved stor længde og slutter i november. For perioden fra december til april i Filippinerne er i forhold til den tørre sæson. Klima træk ved resorts beliggende i midten af øgruppen, er manglen på regn. Når du planlægger en tur til dette land bør være opmærksomme, at de klimatiske forhold varierer i løbet af året. I denne henseende er der tre årstider: fra marts til maj - varm, fra juni til November - den regnfulde, fra december til Februar - kolde.

Anmeldelser af Filippinerne viser, at mellem øerne har fremragende kommunikation, både med færger og fly. I byer kan du nemt navigere med bus, taxa og tog. Jeepney - taxa, som tidligere var en militær jeep. Dette er en meget populær form for transport. Eksotiske option - trehjulede rickshaws. Der er også motorcykler udstyret med personvogne.

Jordskælv, oversvømmelser og vulkanudbrud - det er farligt. Men giv ikke op en tur til dette eksotiske land på grund af sandsynligheden for naturkatastrofer - alle de samme destruktive naturfænomener ikke sker så tit. Normalt skal du vente til genstart besked fra annullering af fly flyvninger. Resten af landet med hensyn til sikkerhed for turister.

§ 3. Filippinerne. Anmeldelser. seværdigheder

Dykning i Filippinerne - det er vidunderligt! Tropisk hav, koralrev, hvirvelløse dyr, svampe, en række fisk - alt dette synes før entusiastiske snorkling turister.

Fearless surfere finde til din spændende oplevelse på de smukke strande i landets forhold. På øen holdt Shiragao i september-oktober World Cup of Surfing.

Underholdning i Filippinerne så meget, at ingen bør have til at gå glip af! De, der er interesseret i kultur, er de museer, udstillinger, historiske monumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.