SundhedPræparater

"Bonifen": hvad hjælper, brugsanvisninger, analoger, anmeldelser

Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler i øjeblikket indtager førstepladsen i popularitet blandt forbrugerne. Sådanne midler er på forskellige smerter, utilpashed, forkølelse og influenza, feber. De hjælper kvinder med månedlig ildebefindende. En af disse stoffer er et middel til "Bonifen". Fra hvad hjælper narkotika - du vil lære fra artiklen. Også værd at nævne om de vurderinger, der findes om dette lægemiddel.

Bemærk venligst, at der er beskrevet i artiklen oplysningerne ikke er en grund til selv-healing. Denne begivenhed er ikke altid ender med succes. Nogle gange, i stedet for at forbedre komplikation opstår. Derfor før behandling du har brug for at rådføre sig med en specialist. Det kan være nødvendigt yderligere medicin, der vil blive kombineret med "Bonifen" medicin.

Karakteristika og generel beskrivelse af fremstillingen. Udgifterne til medicin

Hvad er medicin "Bonifen" del? Brugsanvisningen indikerede, at den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet er natrium napreksen. Det er indeholdt i en tablet på 275 mg. Hver kapsel er overtrukket med et filmovertræk og har en blå farve.

Tilgængelige medicin i pakker med 10 stykker. Det stof "Bonifen" pris er omkring 150 rubler. Også producenten tilbyder at købe en udvidet form for medicin. Dens handelsnavn "Forte Bonifen". Prisen for lægemidlet er 270 rubler. Doseringen af det aktive stof - 550 mg. Altid være opmærksom på hvad medicin du en farmaceut. Specificere, hvilken dosering.

brug af stoffet

Hvad er medicin "Bonifen 'vidnesbyrd? De vigtigste punkter, hvor der er taget stoffet, angivet i vejledningen. Det er derfor, du har brug for at studere, før du bruger annotation. Lægemidlet har antiinflammatorisk, analgetisk og antipyretisk virkning. Det bruges i følgende tilfælde.

  • Influenza og forkølelse. Hvis der under sygdom du føler svaghed, utilpashed, er der en stigning i kropstemperaturen, kan du bruge "Bonifen". Fra hvad hjælper det? Midler sænker temperaturen, lindrer hovedpine og muskelsmerter, forbedrer den generelle sundhed.
  • Smertesyndrom. Hvis du har rygsmerter, migræne angreb, eller føler en tandpine, kan du tage medicin. Medicin hurtigt lindrer ubehagelige symptomer, normalisere stemningen.
  • Kvinders vidnesbyrd. Beskrevet medicin hjælper med periodisk smerter hos kvinder. I denne lidelse kan det være forbundet med ægløsning eller menstruation.
  • Knoglesygdomme. Sygdomme som lumbago, gigt og så videre, er indikationer for anvendelse af medikamentet. Tabletter "Bonifen" samtidig fjerne den eneste manifestation af sygdom, ikke eliminere dens årsag.

Restriktioner for anvendelse

Det har medicin "Bonifen" kontraindikationer. De bør læses, inden behandlingen påbegyndes. Bemærk, at hvis du oplever yderligere beskrevne situation, er brugen af produktet er forbudt. Ellers kan midler forårsage en modreaktion.

Betyder forbudt at anvende ved en forhøjet følsomhed over for det aktive middel. Anbefales ikke til sammensætning vordende mødre, ammende mødre og børn under en alder af 9 år. Op til 12 år, kan brugen af tabletter skal ordineres af en læge. Lægemidlet bør ikke anvendes i visse vaskulære sygdomme, især efter operationen. Medicin bliver ikke brugt til gastrisk og intestinal inflammation. lever- og nyresygdomme er kontraindikation for behandling.

"Bonifen": brugsanvisning

Du kender allerede nok oplysninger om stoffet "Bonifen". Fra hvad hjælper det - ovenfor. Medicinen lindrer smerter, eliminerer feber, normaliserer den generelle trivsel, øger effektiviteten. Virkningen af lægemidlet varer i 4-8 timer.

Enkelt lægemiddel dosering er fra 275 til 1100 milligram af den aktive bestanddel. Migræne tage tre tabletter af lægemidlet. Hvis du ønsker at reducere kropstemperaturen, derefter brugt to kapsler. I hvert tilfælde skal først konsultere en specialist. Lægen vil ordinere et bestemt mønster og narkotika dosis. Vær opmærksom på, at stoffet er taget gennem munden med masser af væske. Du bør ikke på forhånd tygge tablet. Mangfoldighed af anvendelse kan være fra en til fire gange om dagen.

  • I virale og bakterielle sygdomme anvendes en gang kun 275-550 mg af lægemidlet. Hvis det er nødvendigt, gentages proceduren efter 6-8 timer.
  • Hovedpine anvendes 550 mg af lægemidlet med et interval på 4 time.
  • At fjerne smerter i underlivet af 3 tildeles medikament tablet 4 gange om dagen.
  • Kvinder med gynækologisk smerte tildelt et-tiden 550 mg af lægemidlet.

Varigheden af behandlingen afhænger af typen af patologi. Med en kold afhjælpe udpeges for ikke mere end 3 dage. Anvendelsen af et analgetikum omfatter 5 dage. Hvis du har brug for at forhindre en migræne, kan du bruge op til to uger terapi på lægens råd.

Den negative respons på behandling

Om "Bonifen" forstås instruktion om anvendelsen siger, at stoffet kan undertiden give bivirkninger. Oftest de vises på grund af forkert brug af medicin. Læger anbefaler ikke uafhængigt øge dosis og overstiger den foreskrevne behandlingsperiode.

Blandt de bivirkninger i første sted der er en allergisk reaktion. Det er manifesteret udslæt, rødme og kløe. Fås også er mavesmerter og fordøjelsesbesvær. Disse manifestationer er særligt udsatte mennesker med sygdomme i mave-tarmkanalen i historien. Lægemiddel "Bonifen" kan forårsage nervøs ophidselse, døsighed, svækket bevidsthed, svimmelhed og andre ubehagelige symptomer.

Korrektion bivirkninger

Hvis du står over for en af de bivirkninger, bør du straks kontakte en specialist. Medic vil undersøge og ordinere behandling, hvis det er nødvendigt. Den mest almindelige er brugen af sorbenter eller maveskylning. Nogle gange brugte afføringsmidler eller klizmirovanie.

Forsøg ikke at løse problemet. Dette kan kun forværre din tilstand. Anvendelse af lægelige ydelser.

Forsigtig

Om medicin 'Bonifen Forte "manuelle siger, at der ikke skal tages medicinen i løbet af de to dage før elektiv kirurgi. Dette kan forårsage overdreven blødning under proceduren. Lægemidlet er heller ikke kombineres med andre anti-inflammatoriske lægemidler. Den eneste undtagelse er den ordinerende læge.

Hvis din agent ikke virker efter den første dosis i et par timer, så giver det mening at tage den ekstra portion tilladt instruktion. Det anbefales at starte behandlingen med minimale doser. Med den samtidige anvendelse af midler fra de sorptionsmidler bør tage en pause i mindst to timer mellem dem. Antibiotika kan forøge virkningen af lægemidlet.

Hvis der efter dette tidspunkt, vil ansøgningen ikke blive lettere og kræver fortsat behandling, giver det mening at udskifte den angivne stof til et andet lægemiddel. Drug-analoger vil blive præsenteret for din opmærksomhed senere i denne artikel. Bemærk, at erstatning skal vælges ikke af patienten eller farmaceut og specialist i din profil.

Udtalelser af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler

Hvis du spørger patienter om "Bonifen" præparat (hvorved han hjælper), vil de fleste forbrugere ikke med at svare, at tabletter lindre smerter. Brugere sige, at stoffet handling starter meget hurtigt. Inden for 10-20 minutter efter indtagelse smerten passerer. Feber fjernes inden for en halv time.

Patienter rapporterer, at sammensætningen har en attraktiv pris. I modsætning til mange andre medikamenter lægemiddel er tilgængelig uden recept. Du kan købe det i næsten hvert apotek. Patienter siger stoffet er praktisk at tage med dig. Du skal blot skære sammenvoksninger af det samlede antal kapsler, der kræves.

Nogle forbrugere har anvendt medicin til at fjerne feber hos børn. siger imidlertid de, at du først skal opdele tabletten i to dele. Læger anbefaler ikke at gøre det. Det stof er ikke tilladt at give børnene vejer op til 27 kg. Dette kan medføre en ganske uventet reaktion fra barnets krop af arbejde.

Nogle gravide kvinder brugt medicin som en smertestillende. På trods af de eksisterende kontraindikationer, har stoffet ikke har teratogene virkninger på fosteret.

Forbruger anmeldelser sige, at disse stoffer altid skal være i hjemmet medicinskabet. Sådanne midler kan administreres på egen hånd i nødstilfælde. Imidlertid anbefaler instruktionen samtidig anvendelse af den minimale dosis.

Hvad kan erstatte medicin?

Det har medicin "Bonifen" modstykker. De kan være relativ eller absolut. Inden du udskifter de nævnte midler, du har brug for at konsultere en læge. Når du køber medicin være opmærksom på dosis af lægemidlet. Det kan også være meget forskellige. Blandt lægemidler med samme aktive stof, kan identificeres "Sanaproks", "Naprios", "Pronaksen" og så videre.

Du kan også købe andre non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. For eksempel, "Ibufen", "Nurofen", "Spazmalgon", "nimulid", "Nise". De har alle deres kontraindikationer og påføringsmetode. Læs vejledningen før brug.

Ifølge lægen, hvad eksperterne mener om de beskrevne præparater?

Hvad tilbagemeldinger har medicinen lægerne? De fleste eksperter tale positivt om stoffet "Bonifen". Plus medicin er hans form for udgivelse. Afhængigt af hvilken type af patologi forbruger kan vælge en højere eller lavere dosis af lægemidlet.

Eksperter siger, at stoffet er næsten aldrig forårsage uønskede reaktioner. Det er dog ikke udelukket ved det faktum, at forbrugerne simpelthen ikke søger behandling på egen hånd, og eliminerer problemet.

Læger rapporterer, at ofte brugen af narkotika fører til en fuldstændig afskaffelse af de foruroligende symptomer. Dette er, hvad der sker med periodisk smerter hos kvinder, migræne og andre former for smerter. Anvendelse af lægemidlet ofte opstår efter operationen. Men ikke alle læger støtter en sådan korrektion. Mange eksperter er tilbøjelig til at tro, at stoffet kan forårsage blødninger.

Effektiviteten af lægemidlet

Midlet betragtes som en af de mest effektive. Kliniske undersøgelser har vist, at lægemidlet er praktisk talt negative reaktioner. Samtidig hjælper det til hurtigt og permanent.

Forbrugernes opfattelse er også tegn på dette. Trods de positive anmeldelser, ikke blindt stoler den populære tro. Husk, at kroppen af hver person er forskellig. Noget, der hjælper en anden person - kan skade dig.

Funktioner af ansøgningen

Som du allerede ved, at medicin ordineret for smerter og feber relief. Men ikke alle piller kan bruges. Hvis du oplever mavesmerter, bør du ikke haste til stofmisbrug. Sommetider dette symptom kan tale om en situation, der kræver akut kirurgisk behandling. Brugen af lægemidlet forårsager en smurt klinisk billede. Lægen kan simpelthen ikke ordentligt diagnosticere og behandling. Før brugen af stoffet, skal du kontakte din læge.

Konklusionen på artiklen eller opsummere

Du lærte om en effektiv og billig smertestillende "Bonifen". På det, der gør det - det er beskrevet i artiklen. Disse oplysninger er også indeholdt i de anmærkninger. Mange forbrugere ikke er opmærksomme på det. Det er den forkerte tilgang til terapi. Selv hvis pillerne du er ordineret af en læge - ikke for doven til at læse et resumé. Dette vil spare dig fra eventuelle risici. Et godt helbred og velvære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.