Kunst og underholdningMusik

De "Love stories": repertoire og deltagere

Vidste du, at tanken om at kaste et levende og fodermidler i form af reality show ikke hører til brødrene Meladze, ikke Konstantin Ernst, en tidligere producent Alsu - Valery Belotserkovsky? Desværre blev ideen ikke omsættes i praksis produktionen center "MEGAPOLI", men efter et par måneder lanceret en sensationel projekt "Factory".

Det skabte en gruppe af "Love Stories"

I begyndelsen af 2002 på MTV og større musik radio lød oplysninger om casting i de næste kvindernes hold Valery Belotserkovsky. Kontor "MEGAPOLI" produktionscenter begyndte at storme de unge og lovende piger fra hele Rusland og SNG. Tre måneder varede udvælgelse af ansøgere, men desværre i den lukkede tilstand. var det ikke muligt at lancere et reality show. Og dog, som følge af skuespil og tilbragte fire smukke piger blev udvalgt med god vokal og engleblid udseende. Siden begyndelsen af hans karriere band "Love stories". Dette er holdet ønskede at skabe en producent, der mener, at talentløse sangere og depraverede i den indenlandske showbusiness allerede nok. Maya, Olga, Eugene og Christine - navnene på de første og mest succesfulde sammensætning af holdet.

producentsammenslutninger

Hvem var den ideologiske inspirator og organisator af gruppen? Det er velkendt russisk producent Valery Belotserkovsky. Hans navn kan ikke sige noget til den menige mand på gaden, men folk, der er interesseret i den nationale scene, er det kendt. I 90'erne var det et af de giganter i den musikalske Olympus, gav de russiske sangere som Vadim Baikov og Alsou. Efter afgang af sidstnævnte i solo sejlads på hovedet af den producent "MEGAPOLI" center, lidt var kendt. Han ventede og søgte ægte talent. I 2002 blev han udtænkt af en gruppe af "Love Stories", i 2013 han præsenterede Anastasia Altman og herrehold "Faktura".

Valery Belotserkovsky er gift og har tre børn. Med sin kone Natalia i lang tid, han levede i et borgerligt ægteskab, mens det i 2013, har parret ikke legalisere deres forhold.

teammedlemmer

En gruppe af "Love Stories", hvis sammensætning har ændret sig gennem årene flere gange, formået at blive et springbræt for mange interessante personligheder, og nu de unge sangere. Information om at deltage er meget lille, og alligevel forsøge at undersøge hver af dem.

Så Skopich Maya, Jack Huseynov Strizhneva Christina (pigen med briller) og Olga Sidorova (øgenavnet "Ginger") - det er det første medlem af den kollektive "Love stories". -Gruppen, Kozhevnikova Masha som også blev kastet, var tænkt som et kvintet. Men i sidste ende grimme pige karakter han ikke give hende til at forfølge en karriere i sangeren, og fire deltagere tilbage i teamet. Lida og Ulyana Komissarova Samorukova også opført som tidligere medlemmer af den første sammensætning, men gruppen "Love stories" foto med dem om ikke at sprede den officielle hjemmeside, og er ikke lækket til pressen.

Allerede en velkendt verdslige dame og planlægger en karriere offentlig figur, Mary henvist til oplevelsen af sangeren. Det er interessant, at først nu blevet kendt faktum om skuespillerinden fra "Uni" i gruppen "Love stories". Maria Kozhevnikova, en støttegruppe som vokser dagligt i sociale netværk, i et interview, sagde, at, der ikke har nogen stemme, ingen musik uddannelse, blev krediteret med solisten, men hun var villig til at lære og synge, og ikke vaske op efter producent. Måske Kozhevnikov ønskede at vise, at der trods sin ungdom, har et væld af erfaring.

På forskellige tidspunkter i den kollektive deltog sådan velkendt nu solist som Natalie Podolsky og Sati Casanova.

hits

Det første hit, udgivet en måned senere efter oprettelsen af holdet, var sangen "skolen". Efter rotation på alle radiostationer i landet producer tog et klip for denne sang. Video arbejde ud rørende og ikke ligner andre produkter på scenen, der minder om retro. Videoen skyde skuespiller Jegor Beroev var involveret, der har deltaget i mange musikvideoer af piger. Tre måneder senere, at have arbejdet repertoire, bandet gav den første live-koncert.

Dette blev fulgt op af hits som "Tre nætter", "Hvordan er det", "The Way Home" og "fortælle mig, hvorfor." Af den måde, de sidste to klip en gruppe på tre personer blev registreret. Allerede i 2005, en del af trioen atter ændret, alle tidligere deltagere i hans venstre og blev erstattet af nye, i det mindste søger pige.

Den sidste album gruppen har absorberet 22 melodiske sange. Den mest populære af dem - "Kun for dig" "Shakespeare", "Return", "Godnat, kærlighed", "den første gang",

Sammenbruddet af holdet

I sit oprindelige form varede kvartetten kun et år. Efter nogen tid forlod han deltager Eugene, og en gruppe af "Love Stories", hvor billedet stadig var flimrende i siderne af sladder, er blevet en trio.

Piger fortsatte med at arbejde, der udføres af rørende sange, vi tager stor video.

Men umiddelbart efter kontraktens udløb, hver af dem gik sin vej. Allerede i 2010, Maya Hubenko-Skopich begyndte at optræde solo og har udgivet den første video til sangen "I øjeblikket før vinteren." Den skæbne af de andre tidligere medlemmer af trioen er ikke kendt.

I løbet af de tretten år af sin eksistens ansat forlod den gamle og nye genopfyldes. Og dog, i dag, "Love stories" gruppe går på turné på byer i Rusland, gør en video, giver interviews. Produceret af teamet trækker ofte sine spillere til alle former for velgørende handlinger.

En gruppe af "Love Stories": sammensætning, 2015

I dag eksisterer holdet og udvikler sig. Hans nye medlem - Vika, Lys, Nastya og Dean - har allerede formået at vinde kærligheden til det offentlige. Den overordnede koncept af bandet forblevet den samme - smuk pige med nogen antydning af vulgaritet og promiskuitet synger om deres følelser og hvert klip fortælle alle nye historier om kærlighed. Piger forbedre deres talent og stræber efter at blive modne skuespillerinder. I fremtiden måske nogle af dem vil vælge en solokarriere, men mens "Love stories" i fuld tjene og glæde publikum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.