SkønhedHår

Hvordan til at spinde et spyd: trin for trin guide

Hvis du kan lide den stil Dzhessiki Alby, kan du gøre det samme frisure selv uden megen besvær. Tag et godt kig som at flette en "spids". Trinvis guide viser processen med at skabe en sådan måde element. Let at lære, små potreniruetes - og du kan nemt gøre frisurer, som er baseret på en meget populær "spike".

Haircut i stil med Dzhessiki Alby i 5 trin

Det gode ved denne frisure er en usædvanlig kombination af glat skinnende hår og nødhjælp "småaks". Ved at kombinere forskellige teksturer altid ser frisk og original. Desuden denne frisure bare perfekt sammensætning - vævning retning helt der er identiske med bøjning blanke låse.

  1. Separat kæmmet hår, som efterfølgende vil blive opsamlet i en hestehale. Fastgør dem, så de ikke forstyrrer det videre arbejde, som at væve "spike" i sig selv er ikke let. Dette kræver lidt forberedelse.
  2. Begynde at væve en "spids" fra den modsatte tempel, anvendelse kun de hår, der er placeret i det adskilte område.
  3. Fastgør enden af fletning under håret, ved hjælp af pigge til at matche som Jessica.
  4. Form en "hale" med en kam. Bind hans band.
  5. Den sidste handling - Tag en sektion på undersiden af den "hale" og wrap omkring elastikken. Pins fastgør håret. Dæk hårlak.

Sådan flette en "spike": trin for trin instruktioner skabe en blonde fletninger

Hvis du vokser et brag, denne frisure er perfekt til at se elegant, mens du går igennem denne vanskelige periode.

· Før hvordan at væve spike (trin for trin instruktioner tilvejebragt nedenfor) omhyggeligt kam og adskille strengene over Panden en lille del af håret.

· Tre adskilte element er flettet sammen. Først som i den klassiske fletning, og derefter typen "fransk" eller "kornaks". Det betyder, at på hver tur til vævning slutter sig til en række af hår. I dette tilfælde, skal du trække håret på kun den ene side, som vist på billedet. Prøv at vippe fletning direkte til dit ansigt, tæt positionering på pande linje. I dette tilfælde vil efterligning gennembrudt pandehår "spike".

· Fortsat gradvist tilføje tråde til at væve, du når hagen, og derefter nødt til at gå til dannelsen af en almindelig fletninger. Fastgør enden på det.

· Giv dit hår nogle bølgebevægelse, fordi det er denne meget fordelagtig tekstur af krøller frisure understreger det element af "spike".

Valg til frisurer med fletninger

I dag, vævning på højden af mode, og det mest populære emne - "spike" Hairstyle (hvordan at væve det - vi kiggede på i detaljer) har en masse ændringer: hele afhænger af, hvor og i hvilken retning til at skabe denne stilfulde stykke. Meget interessant kombination af pisket hår samlet i en knude, og denne tendens element. Kig på hendes hår, som klart nok til at se, hvordan man flette en "spids". Trin for trin guide er sandsynligvis ikke nødvendig, fordi de fleste af de oprindelige hår i sin kerne, som regel har en standard algoritme. Få fingrene i det, og du vil altid ligne en filmstjerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.